Szombaton láttam 6-os konvojt, némelyik motoron ketten. Nem helyi speedes hülyegyerekek voltak, idősebbnek tűntek a motorok alapján. Ez nem Pesten van a Balcsin, itt az alföldön, lehet, itt lazábbak a népek - meg a yard.
ui: biztos nem csak tankolni voltak, dobozokkal és hengertáskákkal
Velem azonos irànyban haladt,és a keresztezödésben elözött mikor nekem màr rég kint volt az indexem balra,és a felezöhöz húzòdva megkezdtem a kanyarodàst.Tehàt a Zsiga jobb oldala nyúzta a busz bal elejét.Személyi sérülés nem történt.Ja és nem jòl irtam,nem 82-ben hanem 92-ben történt.Bàr ennek nincs jelentõsége.14ezer volt a bünti.
Bele volt mindenki punnyadva a sonkazabálásba, gondoltam, felpörgetem kicsit a topicot Ja, kerültem egy 10 km-est, de tényleg alig vannak az utakon. Találkoztam kb. 5 autóval ez alatt meg 3 motorossal
Nekem is volt egy peres esetem ilyen.... ott sem jött el a másik fel.... az ügyvéd is csak az utolsó tárgyalásra... ott akart felszólalni, mikor mondta a bírónő, hogy iteletet fog aznap hirdetni és van e valakinek mondani valója...
Az ügyvéd felállt, bírónő ránézett, annyit mondott, hogy most mar ne legyen, ra ez nem vonatkozik....
Én tegnap kettő mellett is elhaladtam, rám sem néztek.