Életem első koccanásos balesete:Autóbusszal közlekedtem védett útról balra kívántam kanyarodni mellék utcába lakott területen.Tükör,felezőhöz húzódás,mégegyszer tükör(nem volt semmi akadálya a manővernek),mikor egy hatalmas csattanást hallottam,és már vitte is a busz elejét a Zsiguli kombi.A hatalmas féknyomból látható volt hogy jóval a megengedettnél nagyobb sebességgel jött az illető.A helyszínelő rendőr egyértemű véleménye szerint a Zsigás a hunyó.A tárgyalásra a busz első ülésén ülő két fő,és egy járdán közlekedő önkéntes tanúval és a cég ügyvédjével mentem.A másik fél (egy 70éves szódásüveg szemüveges fickó)el sem jött a tárgyalásra,az ügyvédje egyedül képviselte.
Persze hogy engem meszeltek el.Megkérdezték,hogy mit tettem a baleset elkerülése érdekében?Mit tehettem volna?Kétszer néztem a tükörbe kanyarodás előtt,de a holt térből olyan sebességgel jött az autó hogy nem láthattam.Mint később megtudtam az illető valami fejes vadász haverja volt.Nehéz volt megemészteni,hisz nem érzem felelősnek magam a mai napig sem.Fellebbezni nem lehetett...1982-ben történt...
Szóval nekünk kell kivédeni mások hülyeségét ha nem akarunk konfliktust:(
Látod mamlas is milyen büszke hogy motorozott ma
Most az ilyen hülyékkel van miről vitázni? Nem fogja fel a kis csöpp agya....vagy már nagyon viszketett a segge egy kis faszra és meglátogatta a cigány kandúrját
Mit kell elmagyarázni? Mi ez a liberális gondolkozás?
Annyit kértek mindenkitől, hogy most ne kockáztasson és akinek nem feltétlenül sürgős, inkább ne menjen sehova... nehéz ezt megérteni? szerintem nem....
Nem kell megmagyarázni, kibúvót keresgélni.... így is kimegy a sok hülye, akinek van egy kis esze, annak nem kell elmagyarázni, megérti.... sztem te is....
az egészségügyben most is orvos és ember hiány van... 0-24-ben pörögnek... el sem tudom képzelni milyen nekik... nem kell plusz ember az ápoltak közé, véletlenül sem...
Helló. Mindent is lehet! Tájékozódj, hogy miként. Csináltam eredet vizsgát, müszakit kötöttem biztositást. Okmány irodába meg kaptam időpontot. Okmány irodába masz és kesztyű!
Ti, többiek, elolvastátok volna Arnii linkjét, láttátok volna, hogy az öreg tatter szabályosan ment egyenesen, és a fax fóccvágenes meg eléfordult Ez fiatallal is megesik
Tudtok abban segítani esetleg, hogy az eredetiségvizsgát illetve az átírást miként lehet intézni mostanában? Nincs ügyfélkapum. Ezt csak amiatt írom, mert úgy nem tudok időpontot kérni.
A képről nem tudom megállapítani hogy milyen volt a motor,de nem Simson az biztos.De tulajdonképpen nem is a motor típusa a lényeg,hanem ahogy mondod:az önkritika.Illetve annak hiánya sajnos.:(
Persze hogy engem meszeltek el.Megkérdezték,hogy mit tettem a baleset elkerülése érdekében?Mit tehettem volna?Kétszer néztem a tükörbe kanyarodás előtt,de a holt térből olyan sebességgel jött az autó hogy nem láthattam.Mint később megtudtam az illető valami fejes vadász haverja volt.Nehéz volt megemészteni,hisz nem érzem felelősnek magam a mai napig sem.Fellebbezni nem lehetett...1982-ben történt...
Szóval nekünk kell kivédeni mások hülyeségét ha nem akarunk konfliktust:(