Nem tud...fogyatékos. Azt hiszi ezzel idegesít ,de csak azt éri el ,hogy látják az emberek mekkora geci embertelen féreg. És ez sír az emberei miatt itt???
Ettől a cigánytól éhendöglik mind sajnos....ez egy jellemtelen fasz,nem mások kenyéradója.
Így van! Meg azért,hogy az ilyen fogyatékosoktól messze legyek.
Turis..lomos...kukázó...ez az alja. Ezen a szinten hogy lehet becsődőlni bazdmeg??? Adjak egy ezrest te nyomorult?
ma is láttad? Melyiken hirdette magát a rosszlányokon vagy a vidéki lányon?
De tök mindegy nem megy most nekik a biznicc Debrecen ilyent téren meg egyébként is egy olcsó hely volt. Kb. mint szolnok kecskeméten 1,5 a szorzó
hát adni én sem adom el nem azért vettem, ha jól visszamegy az ára akkor lehet érdemes venni még
Ezekkel a több éves tartalékokkal meg vigyáznék, mert lehet a válság végén egy doboz gyúfát nem ér. Ha bedől az állam azállampapírjaim arra lesznek jók, hogy alágyútsak vele a grillnek
Istenem de buta egy ember vagy te
Nem csodálom hogy csődbe mész ...így érthető.
Leírom hogy Nagyerdőn van albérlő,erre te válaszolsz hogy nem igaz,mert van kontaktod akinek a belvárosban van albérlete.
A belváros az Nagyerdő te szerencsétlen???
Jó hagyjuk...mindenki tudja hogy egy hülye vagy,mit is vártam. Már a fejeden látszik pici fogyatékosság...ez nem véletlen
http://youtu.be/NlxD68ctjrc