Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék
amíg ti otthon az udvarban a motort csak mosogathatjátok addig én hivatalosan is mehetek pecázni
https://www.magro.hu/agrarhire...
szerintem így hó vége felé meg a mai pánikvásárlásod után nincs már annyi zséd
Megy ez.
Nem tud...fogyatékos. Azt hiszi ezzel idegesít ,de csak azt éri el ,hogy látják az emberek mekkora geci embertelen féreg. És ez sír az emberei miatt itt???
Ettől a cigánytól éhendöglik mind sajnos....ez egy jellemtelen fasz,nem mások kenyéradója.
Azt dugd vissza!
Húzzál elő mást!
Mekkora faszok vagytok de komolyan.
Így van! Meg azért,hogy az ilyen fogyatékosoktól messze legyek.
Turis..lomos...kukázó...ez az alja. Ezen a szinten hogy lehet becsődőlni bazdmeg??? Adjak egy ezrest te nyomorult?
hangot hallok de embert nem látok
Maradj már azért mentél tűzoltónak mert ott adnak neked ruhát
Bármit húzhatsz...embert nem látok mögötte
szerintem meg még nem vagy elég ideges elő kell húzzam a kalapból a tűzoltós adut
Na hogy ne csak catfight legyen,a másodlagos tengely két szinkronja kész,és megoldottam a mi9se egy rohadt idegesitő bugjat,a szellem touch-ot .
Most nem rólatok beszélek...itt Debrecenben...nem nálad
ma is láttad? Melyiken hirdette magát a rosszlányokon vagy a vidéki lányon?
De tök mindegy nem megy most nekik a biznicc Debrecen ilyent téren meg egyébként is egy olcsó hely volt. Kb. mint szolnok kecskeméten 1,5 a szorzó
kib.szott mosogatógépet megint i30 hibára tette...
Ma még jót lődörögtem azt a végén elgurultam kivenni lótyit melóm melletti automatához, látom milyen szelfi lehetőség adódott.
Aham..igen...mondja ezt egy szakadt melegítőben pózoló fogyatékos,akit pár dohos túrkáló tönkretesz..aha...aha...taníts mester!
hát adni én sem adom el nem azért vettem, ha jól visszamegy az ára akkor lehet érdemes venni még
Ezekkel a több éves tartalékokkal meg vigyáznék, mert lehet a válság végén egy doboz gyúfát nem ér. Ha bedől az állam azállampapírjaim arra lesznek jók, hogy alágyútsak vele a grillnek
Istenem de buta egy ember vagy te
Nem csodálom hogy csődbe mész ...így érthető.
Leírom hogy Nagyerdőn van albérlő,erre te válaszolsz hogy nem igaz,mert van kontaktod akinek a belvárosban van albérlete.
A belváros az Nagyerdő te szerencsétlen???
Jó hagyjuk...mindenki tudja hogy egy hülye vagy,mit is vártam. Már a fejeden látszik pici fogyatékosság...ez nem véletlen
ezt egy telefonnal is el udom intézi a c2-el is
mit keresnék a távol keleten oda már csak a leg lepattantabbak mennek
Íjjj...te szerencsétlen fogyatékos