Kicsit túltolod szerintem.
Ereggy ki a szabadba, vagy verj szét egy boxzsákot mert hamarosan maradandó problémáid lesznek!
Csak egy jótanács nehogy engem is anyázz!
LE lett írva neked és a fajtikáidnak, hogy nem gond, viheted gyurcsányit és a ligetet meg a szopófantomot. Tarthatod a nyalógépet a lakásodban, bagózhatsz is mint a gyárkémény, meg ihatod is a kannás bort nyakló nélkül.
Én soha nem mondtam, hogy ne tegyétek. Amit írtam, soha nem volt más, azt cserébe nem szeretném látni, hogy köhögök, segíts már fel, mert a fél tüdőmmel nem megy, a májamat is kivették az miatt is kis támogatás kéne.
Az öregség nem érdem, hanem egy állapot.
És megnyugodhatsz, nem lőnék le senkit, egyszerűen hagyom, hogy a saját szarát megzabálja. mert ha valaki téveszt egyet, az egy dolog, én is évente egyszer-egyszer. de rossz, megnyomorított életedet te csináltad magadnak, előre megfontolt szándékkal, folyamatosan. Zabálod a zsíros mócsingot, bagózol, iszol, kadlott karcsit hallgatsz és horn gyula: cölöpök könyvén nevelkedtél.
Ez legyen a te bajod, de az undorító, hogy saját leszármazottjaidtól követelőzöl.
De még ez sem baj, hallgasd az intenacionálét és szavazz a telefonodon a koncsitára.
Profi peca itt kezdődik
US $27.26 52% Off | Powerful Slingshot Set Fishing Slingshot Professional Arrow Hunting Slingshot Catapult Outdoor Hunting Catapult Darts https://a.aliexpress.com/_d7A4Pwm
A mondandódat elolvasva neked már nem is kell írni magadról semmit! Kiállítottad a bizonyítványodat! "Amennyire becsülöm a körülöttem élőket, annyi megbecsülést várhatok el! "
egyre szarabbak a webshopok