Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abba..jaja
Majd kevesebben mentek egy autóval.... ...vagy maszkba /arcvédő pajzsba beöltözve.
Te azon rágódsz amin akarsz, én az intenzív osztályról írtam. Konkrétan ahol az életmentés folyik...legyen az egy coronavírusos súlyos tüdőgyulladás, vagy egy nagyot eső motoros...
Még nem kell...pedikűr-manikűr,fodrász...semmi nem kell. Egyedül legyél és nem baszogatnak!
Amúgy a Tűzoltóautóban ha vonulunk hogy csináljuk? Ezt nem értem..ott nincs meg az egy méter
Bizony...és azokat igyekszik mindenki kikerülni...
... amíg a baleseti sebészt - mint általános orvost - be nem fogják a járvány elleni küzdelembe. Csak idő kérdése...
Az élet tele van veszélyekkel.:
https://www.facebook.com/peter...
Nincs...nincs...és nincs!
Úgy hogy nincs metszete a baleseti sebészetnek, és a belgyógyászat leterheltségének, szóval kár ezen károgni.
Nézőpontot lehet keresni a tények nem változnak
Nem kell, nekem már az a háttérképem a Windowsban....
Engem összeírtak, azt hogy hogy lesz még nem tudják a fönökök, de amint kitalálják kapom az engedélyt. Ha nem kell annál jobb.
Csak a reptéri kártyát viszem magammal és az orruk alá dugom mint az amcsi filmekben az FBI
Valahol megvan a tokás kép,ha van igény kétnaponta felrakom.
Bizony, a pék meg nem vág sertést a vágóhídon...de ez hogy jön ide?
De akkor kin fogunk szórakozni?
Lehet tiltani
Én már fontolóra vettem
Pont ezaz, hiába van jóval kevesebb autó az utakon, de azok jóval nagyobb része idióta. Mintha csak hétvégi sofőrök mászkálnának, és csinálják a baleseteket
De nem kell papír....
Én kapok erről papírt szóval én motorozhatok
most lusta vagyok utánkeresni,ugyanaz a helyzet vagy javul a karantén miatt?
Jah,fel tudnék pilinckázni a hegy utcába,van két fasza kanyar benne.

Áhh,összerakom a szinkront.1-2,3-4-es 130 rugó csak anyagár.
A baleseti sebészet nem foglalkozik fertőzésekkel.
Ugyan ez az osztrák helyzet. Ezért is bátorkodtam megemlíteni, hogyha nem is írták még le a motorozást a tilos listára, majd lefogják.
Teljesen mindegy, hogy gazdasági okból, vagy egyéb másból nincs nekik az ami ahhoz szükséges hogy fogyasszanak, vagy éppen gyártsanak.
Azt mondták egyedül lehet sportolni.
A motorozás járványügyileg zéró kockázatot jelent, szóval a törvény szellemében lehet motorozni, csak ne csoportosulj, meg minimalizáld a más emberekkel való érintkezést.
Pl. Zoli nem mehet most fagyizni motorral.

Mondjuk mintha lenne olyan hogy település elhagyását sem javasolják szóval én Pesten még egész jól ellennék, de Gödöllőn hamar meg lehet unni