Lehet Pipi is ezen az üzleten bukik épp, csak nem írhatja ki
Amcsi krimikből tudjuk hogy a mosodások mindig benne vannak valami sötét bizniszben, lehet nálunk a turkálósok csinálják ezt, mert a mosoda nem akkora divat erre.
Az nem jó, mert kimennek az emberek, felporognek, ott maradnak... repülőről kell szórni, és elég csak kinyitni az ablakot... sztem ezért vannak ezek az erkély bulik is
Már sehol ne, mondják, hogy csak a betegek és az öregek halnak, viszi a fiatalokat is és továbbra is a legnahyobb gond az lenne va hirtelen szakadna a kórházakra több tízezer beteg, ha bőven lenne kapacitás akkor nyilván nem az csinálnák amit most, de nincs és ez így van az egész világon ezért mondanak több hónap leállást.
Ha kitart ez a válságos helyzet fél évig vagy tovább kitart ( márpedig tuti tovább tart+ 3-5x ennyi idő mire a vírus előtti vásárlási szintet elérjük) akkor ezek felpakolják a gépeket és viszik haza.
De nem csak a merci opel Audi ami van
Építő ipari letérdelt, annak minimum 5 év kell mire egyenesbe jön
Szóval itt sok baj lesz
Szerintem csak itt mondja hogy rongyozik
Nálunk a festék boltba is vitt valamit de annyira nem érdekelt a dolog hogy megjegyezzem, de rongy az biztos nincs
Plusz pulóvert se akár adni pedig lenne ideje válogatni
Szóval kamuzik a gyerek
"A kecskeméti Mercedes-Benz gyár április 21-éig meghosszabbította a munkavégzés szüneteltetését a koronavírus-járvány miatt – közölte a cég az MTI-vel csütörtökön."
Látom megint megkezdted a nonstop vernyogást
Már lassan kivülről fujom a fórumot, be se kell nézni
De ha nyáron ott folytatod zsebeid tömését a second hand rongyokból ahol most felfüggeszted én bizisten nyakon baszlak ha meg olcsóbb munkaerővel drágábban árulsz az euróra hivatkozva, akkor azért is
na azért is számol hülyén a faszi, mert ha mást nem is de azt lehet tudni, hgoy szignifikánsan ki a legveszélyeztetettebb réteg. Na ezeket kellene elszeparálódni. De asszem ezt már leírtam. Az tutkó, hogy ha belengené a média egy nyuggert nem lehetne látni még nyugdíj osztáskor sem
te zotya megnéztem ezt a vidit. Ez a faszi majdnem olyan okos mintha itt csetelgetne közöttünk az üzifalon Akár kawa 70 is lehetne
Én inkább megvárom a svéd példát Ha nekik bejön a következő naptól elengedi amerika is. aztán szépen mindenki.
Ki sem tud menni kocsiért...így nehéz dolgoznia
Meg igazából most kurvára leszarja szinte mindenki a használt szarokat. Meg úgy sem tudja átíratni...úgyhogy a nepper pihizik most picit
Amcsi krimikből tudjuk hogy a mosodások mindig benne vannak valami sötét bizniszben, lehet nálunk a turkálósok csinálják ezt, mert a mosoda nem akkora divat erre.