Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem Csak röhögni szerettem volna a fizimiskádon gondolom szégyelned kell ezért nincs kép róla
Buzi vagy haver?
Mondom...ennyi
dobj már magadról egy képet hagy röhögjek légyszi
még az előbb ezresnél tartottunk most meg 200-al akarod kiszúrni a szemem két hozzászólás múlva az lesz, hogy én adjak neked pénzt a kalapomból
Mind van? Fogyatékos fejed? Az van...
igen a gyerek nagyon szereti
nekem legalább vannem kell szégyenkeznem
A gyereket meg az asszonyt ráálítod a mozgólépcsőre ,azok ott estig elszórakoznak. Te meg mész kukázni?
Nem csak az...nézd már meg...dobnék neki én is egy kétszázast ,olyan ágrólszakadt fogyatékos kinézete van
Van cobranco korzika,juhijjj,csak néha szunditok el a meloban.
Ki a faszt érdekel mit mekengsz...te milyen cigányfaluban is laksz amúgy? Van kövesút?
Budapestre azért szeretsz menni ,mert az emberek hajléktalannak néznek és adnak egy kis aprót...szerencsétlen
A toka nem fogyatékosság, nem hiány, hanem többlet.
Egyszer a határnál állt egy ilyen,két ipse benne,vámos lecsukta a hátsó ajtót,a két ipse feje egyszerre billent előre mert volt valami a kalaptarton vagy min,fetrengtem.
régen sokat jártam debrecenbe Horgásztam a wekerin a fancsikán(akkor még nem száradt ki) a környékben a látóképin(gatyató) a balmazin. Jó párszor aludtam a havernál a tócoson. Akkor minden kocsmát ismertem a környéken
De már nem vágyok az elmaradott távolkeletre
Pest itt van egy órára azt víz is van hegy is van
Ezek debrecenbe legfeljebb majd csak lesznek valamikor
Minek?
Ezt a konzervdobozt nem is értem
Ini meg reszeli a kardokat...majd ésszel..http://youtu.be/VhdAdPUm3dw
Leírhatom rövidebben is...PIPIFASZ
Nyúlóllal.
Az meg hogy megy hagyján.... de hogy állva is bekapott 37e km-t
szerintem bepöccentél pedig próbálod palástolni, hogy nem
Lehet másnak nem is feltűnő,hogy ideges vagy Csak nekem nagyon jó érzékem van az ilyen kiszűrésére
Érzékem van hozzá na
Két soros hozzászólásban szerepelni a /geci, embertelen,féreg,cigány,jellemtelen fasz/ nekem ez mögül kisejlik halványan persze 100%-ig nem lehetek benne biztos
A vicc hogy tudom méterre hogy merre megy.
Dehogynincs...ha az asszonyod jósol nekem tenyérből ,adok 1500-at! Te meg addig a többi gubiscigány haveroddal kukázhattok itt a környéken
Na gyere te majom...hogy a fasz üsse ki a szemedet