Ki a faszt érdekel mit mekengsz...te milyen cigányfaluban is laksz amúgy? Van kövesút?
Budapestre azért szeretsz menni ,mert az emberek hajléktalannak néznek és adnak egy kis aprót...szerencsétlen
Egyszer a határnál állt egy ilyen,két ipse benne,vámos lecsukta a hátsó ajtót,a két ipse feje egyszerre billent előre mert volt valami a kalaptarton vagy min,fetrengtem.
régen sokat jártam debrecenbe Horgásztam a wekerin a fancsikán(akkor még nem száradt ki) a környékben a látóképin(gatyató) a balmazin. Jó párszor aludtam a havernál a tócoson. Akkor minden kocsmát ismertem a környéken
De már nem vágyok az elmaradott távolkeletre
Pest itt van egy órára azt víz is van hegy is van
Ezek debrecenbe legfeljebb majd csak lesznek valamikor
szerintem bepöccentél pedig próbálod palástolni, hogy nem
Lehet másnak nem is feltűnő,hogy ideges vagy Csak nekem nagyon jó érzékem van az ilyen kiszűrésére
Érzékem van hozzá na
Két soros hozzászólásban szerepelni a /geci, embertelen,féreg,cigány,jellemtelen fasz/ nekem ez mögül kisejlik halványan persze 100%-ig nem lehetek benne biztos
Dehogynincs...ha az asszonyod jósol nekem tenyérből ,adok 1500-at! Te meg addig a többi gubiscigány haveroddal kukázhattok itt a környéken
Na gyere te majom...hogy a fasz üsse ki a szemedet
Budapestre azért szeretsz menni ,mert az emberek hajléktalannak néznek és adnak egy kis aprót...szerencsétlen
De már nem vágyok az elmaradott távolkeletre
Pest itt van egy órára azt víz is van hegy is van
Ezek debrecenbe legfeljebb majd csak lesznek valamikor
Lehet másnak nem is feltűnő,hogy ideges vagy Csak nekem nagyon jó érzékem van az ilyen kiszűrésére
Érzékem van hozzá na
Két soros hozzászólásban szerepelni a /geci, embertelen,féreg,cigány,jellemtelen fasz/ nekem ez mögül kisejlik halványan persze 100%-ig nem lehetek benne biztos
Na gyere te majom...hogy a fasz üsse ki a szemedet