Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most ezeket az albérleteket otthagyták mint szent pál az oláhokat, kötbért tudsz tőlük kérni vagy papír nélküli trükközés volt.
Egyébként valami jogszabály miatt nem kötelesek kifizetni, mert tőlük független okokból nem, használják vagy mi
nem sokból tart féjszre nyomom a kiadó albérletek debrecenben csoportra
tavaly ilyenkor ahogy megjelent egy híredésem 5 perc után jött az első telefon. Mire átértem (15 perc) 4-en jelentkeztek, aznap ki is adtam Most durván más a helyzet. Látom az áraitokat is eben guba kecsóval Ott sem más a helyzet pláne, hogy a gazdag nyugattól messzire estek. Egyébként van kontaktom egy szállítomnak a belvárosban van kiadó lakása nem osztja a vleményed miért a kacsát próbálod úszni tanítani? kb. olyan lenne mintha tsanyinak leírnám ide, hogy kell vezetni egy kamiont
Persze, hogy az..... ezért írtam, hogy a kint zombiskodo nyuggerek sokkal nagyobb kockázatot jelentenek most az egészségügyre
Most jött el a te időd.... maradj otthon....
Csepp a tengerben a motoros.
Több nyugger adja le a szerelést és szopatja az egészségügyet most a vírus miatt mint motoros a motorozás miatt.... úgyhogy igazad van
neki reszeltek
A válasz: nem
pityke71

Nem Te voltál ma utassal Farkasgyepűn "szépen lődörögve"?
Mintha a géped láttam volna ma...
neked a bábeltorony egyszerűbb lenne
Online el lehet intézni
hát tiszatónál kormoránt találnék eleget. Nem győzik ritkítani őket. Egyébként egy veszélyes jószág. Cobrankóék amikor bementek a tiszába fürdeni megtámadta egy kormorán úgy kellett megmenteni Nem vicc rajta van a csatornáján
sőfőr viszi a kocsit ti meg egyenként mentek utánna a saját járműveiteken
Ha így is lenne hogy felmondanának a bérlők (nem velük van szerződésem),nem adnék el semmit..,sőtt ...még vennék!
Van tartalékom ......pár évig elhúzódhat a buli
a saját tolladdal ékeskedj zotyám
álló f.sszal várjátok az írásaim maradjatok mán
Nem mindenki olyan csóró mint te pubi...igen Magyar csaj...ma is láttam!
Na figyelj ide..ne csak a pofád járjon! Fogadjunk egy kis össszegben...legyen 100 ezer! Gyere ide és én itt várlak,felcsengetünk pofátlanba és megkérdezzük hogy igaz e. Ha nem igaz nyertél 100 ezret+fizetem az utadat és kajádat!!!
mi az ami egy amerikai kontinensen nincs?
Te meg mi a faszt okoskodsz már megint? Itt laksz? Van itt lakásod ?
Ne tudj már mindent megint jobban annál ,aki itt él és ezt csinálja. Idióta...
Na rakj fel egy hírdetést mintha lenne itt kiadó lakásod. Nagyerdőn az egyetem mellett címmel. Naponta hívnak kb 34-en!!! Próbáld ki te szerencsétlen...
talán nem kellett volna ennyit kérdezősködni
elmenni munkát nézni
belenézel a közeljövőnkbe Minek hamarosan majd tapasztalod
magyar csaj egyedül mi a ribi nem veszi most ki mert neki is megállt az üzlet
hetet havat összehordasz
nemsoká kapod a telefont, hogy azt sem bírják fizetni amit eddig kivettek helyette, meg most nem nagyon találsz új bérlőt. Mindenkit basznak kifelé a picsába a munkahelyéről mennek haza anyucihoz
Mist nemigen lehet intézni
Eddig meg nem kellett