Távol álljon tőlem, hogy beleokoskodjak, de...
Itt, németben eddig úgy vártam az április elsejét, mint tejbegrízzabáló óvodás a mikulást...(szezonális rendszám áprilistól októberig..)
Erre sok kérdezősködés után kinyilatkozták, hogy NEM, a motorozás nem sport és nemis létszükséglet, tehát saját szórakozásra motorozni TILOS és büntetendő....Kivétel ezalól persze a munkába és tankolni téma.
Nem mondom, hogy otthon is így van, de valószínűleg elöbb- vagy utóbb hasonló lehet a helyzet..
Ha van net meg budi akkor az ember egész hosszan elvan magában
Legalabbis én kurva jól elvagyok egy kanapé területen akar hetekig is
Amikor eltört a vállam egy bazi nagy skandináv típusú fotelban voltam napi 23,5 órát legalább egy hónapig, még aludni is ott aludtam mert nem tudtam feküdni
Csillag kapu maraton volt, kicsit fárasztó volt mert DVD-n volt és 3 rész fért csak rá a korongra
Nem mi? Ez Debrecen nem valami falu te hülye!
Sorban állnak még most is albérletért. Tegnap is kivettek mellettem egyet 250-ért. Magyar csaj EGYEDÜL!
De amúgy tele van külföldivel minden ugyan úgy..,haza sem akarnak menni
Itt, németben eddig úgy vártam az április elsejét, mint tejbegrízzabáló óvodás a mikulást...(szezonális rendszám áprilistól októberig..)
Erre sok kérdezősködés után kinyilatkozták, hogy NEM, a motorozás nem sport és nemis létszükséglet, tehát saját szórakozásra motorozni TILOS és büntetendő....Kivétel ezalól persze a munkába és tankolni téma.
Nem mondom, hogy otthon is így van, de valószínűleg elöbb- vagy utóbb hasonló lehet a helyzet..