Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Távol álljon tőlem, hogy beleokoskodjak, de...
Itt, németben eddig úgy vártam az április elsejét, mint tejbegrízzabáló óvodás a mikulást...(szezonális rendszám áprilistól októberig..)
Erre sok kérdezősködés után kinyilatkozták, hogy NEM, a motorozás nem sport és nemis létszükséglet, tehát saját szórakozásra motorozni TILOS és büntetendő....Kivétel ezalól persze a munkába és tankolni téma.
Nem mondom, hogy otthon is így van, de valószínűleg elöbb- vagy utóbb hasonló lehet a helyzet..
Vagy dikk tv-t, lasi larki more!
Bár akkor meg az lenne a baja, hogy etetnie kell egy őrvezetőt. (Gondolom hogy tábornokot nem osztanának be hozzá...)
Szerinted a Pipi-TEX GmbH. is jelentkezett?
https://index.hu/gazdasag/2020...
Huhh,inkább a fejlövés.
Esetleg előkotrom a DS9-et meg a voyagert.
Nézzél Colombo-t. (Jockey-Tv)
Mit kéne tenni?
Csak ne a pipi vinnyogása legyen a mérce.
Most megy a tv-ben valamelyik csatornán. Én egy részt néztem meg, tök érdektelen az egész.
sz.
Bár még kitart a váltó felújítás.
Lehet áttérek a walking dead maratonra.
Ha van net meg budi akkor az ember egész hosszan elvan magában
Legalabbis én kurva jól elvagyok egy kanapé területen akar hetekig is
Amikor eltört a vállam egy bazi nagy skandináv típusú fotelban voltam napi 23,5 órát legalább egy hónapig, még aludni is ott aludtam mert nem tudtam feküdni
Csillag kapu maraton volt, kicsit fárasztó volt mert DVD-n volt és 3 rész fért csak rá a korongra
Backup 6-ttya kend!
csórik ezt már rég beszopták.

http://youtu.be/zxcYAwiSt7E
Pláne úgy hogy te csak abban az esetben lehetsz stresszoldó ha kiállsz golyófogónak.
De csak az öreg bogyó a fiatal nem
Nono! A "Bogyó" az copyrightos!
Meg pár hónap és gazdag leszek elkezdtem árulni a frontin tablettàt, van itthon 2 üveggel
Mindenki idegbeteg lesz és kell a stressz Oldó bogyó

Nem mi? Ez Debrecen nem valami falu te hülye!
Sorban állnak még most is albérletért. Tegnap is kivettek mellettem egyet 250-ért. Magyar csaj EGYEDÜL!
De amúgy tele van külföldivel minden ugyan úgy..,haza sem akarnak menni
Igyál is rá!
jó látod én szeretem az írásaimat. Ha valaki még fel is olvasná
Kawa 70 megteszed ezt nekem
az de én szedem
kéjelegve fetrengene mint vizidisznó a híg sárban.
ez nem büntetés.
Én meg lekötözve hallgattatnám felolvasás formájában végtelenitve az utólsó három hétben leírt faszságait
Drogbáró vagy , kiderült....