Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hanem csődbe ment lakáskiadó.
Onnan sem fog gurulni hamarosan a kavics
most egyébként is a bomlasztás időszaka jön
na megyek is pecázni
Úgy hiszem amerikai egyesült államok egy kontinens. Ami ott nincs az máshol sincs . Amit oda szállítanak azt gazdasági okokból teszik, nem azért mert nem tudják előállítani.
Kifizetem röhögve haver...leszarom. Én nem csődbement turis vagyok
még össze lehetne takarítani 1 hónapon belül utána már nem nagyon
Lekötve dobnám be a tiszába egy betonkockával a lábán,szarok a zsilipre,az humánus.
nem Úgyhogy a csekket a jövőhéten fizetem be mert a templomig ér a sor a posta előtt
nem gondolnám hogy a motor lenne a vírus legfőbb ezköze A legfőbb eszköz minden állomáson és megállóhelyen megáll Az nincs tiltva tömegközlekedni lehet, mint ahogy most is a boltokban egymás hegyén hátán vásárolni is
Nem.lehetne letiltani a netről? Bomlaszt
üresek lesznek az utak,most nem annyira veszélyes, lehet veszek is egyet a következő két hétre azt kiélem magam az üres utakon
pofára Úgyhogy te számíthatsz ilyen büntetésre ha nem tudod igazolni, hogy szolgálatban vagy
Belső kereslet, amit nem tudnak kielégíteni, ha akarnak sem. Mert nem jön az áru külföldről, vagy a helyi gyártáshoz a nyersanyag...
zárják be az autópályákon a benzinkutakat. Mondjuk nem az ár miatt hanem a kieső kereslet miatt
Na jó de pipi sportot űz a kibaszott sírásból.
én találnék már annyit magamnak
A gazdasági napalm már le van dobva, csinálhat amit akar..
technikai sport
A tegnap linkelt vírushoz képest a mostani babazsúr,ott fix 10X halálozással számoltak a németek,most hol tartunk?
1%-nál németeknek?
ott a belső kereslet sem elhanyagolható az talpon tudja tartani amíg a világ összes nemzete éhezni fog kivéve a svédeket
ez hüléyeség
10 20 ezer halottnál sokkal több lesz gazdasági oldalról.

A multi boltok most megint tele vannak
Én majd elmegyek holnap amikor senki nem lesz
szerintem most csinálja az álláspontját Neki az a terve, hogy 2 hét múlva felvegy mindenki a munkát, nem az, hogy gazdasági napalmot dobjon az államokra.
Linkeltem már a véleményét. Ő nem akar egy problémát úgy orvosolni, hogy a gyógyítás még sokkal nagyobb bajt idézzen mint maga a probléma
Az probléma ha ebben a helyzetben valaki elmegy motorozgatni veszélyes tempóban és csak magát hibáztathatja ha baleset esetén nem lesz helye a korházba. De lehet többen kerülnek korházba olyanok akik a panelban bezárva unalmukban telezabálták magukat bundáskenyérel mert nem volt más lehetőségük ... Vagy mert elbocsájtották és lelkileg nem tudja megfelelően feldolgozni mert otthon kell ülnie...
Szerintük meg fordítva...minden nézőpont kérdése...
Más nem is lehet, csak súlyos sérült motoros, meg 98 éves nyugger...értem...azt ugye tudod, hogy az intenzív osztályok vírus nélkül is 80%-os kihasználtsággal mennek? Minden nap vannak akik infarktust kapnak (fiatalok is akik megmenthetök és hosszú élet várhat rájuk) vagy agyvérzést kapnak, vagy elhalaszthatatlan műtétjük van vagy balesetet szenvednek? A maradék 20%-nyi helyre van/lesz egy csomó Coronás beteg. A maradék 20%-ra lesz lehet, hogy sokszorosan annyi beteg, mint aki ellátható...és ilyenkor van az, hogy hagyják azokat meghalni, akik lehet hogy megmenthetök lennének, de rosszabbak az esélyeik mint a többinek. Igen, ez lehet egy 98 éves is, meg egy motoros is belső vérzésekkel, akire nagyon fog haragudni a döntéshozó, hogy miért nem maradt otthon...