Úgy hiszem amerikai egyesült államok egy kontinens. Ami ott nincs az máshol sincs . Amit oda szállítanak azt gazdasági okokból teszik, nem azért mert nem tudják előállítani.
nem gondolnám hogy a motor lenne a vírus legfőbb ezköze A legfőbb eszköz minden állomáson és megállóhelyen megáll Az nincs tiltva tömegközlekedni lehet, mint ahogy most is a boltokban egymás hegyén hátán vásárolni is
szerintem most csinálja az álláspontját Neki az a terve, hogy 2 hét múlva felvegy mindenki a munkát, nem az, hogy gazdasági napalmot dobjon az államokra.
Linkeltem már a véleményét. Ő nem akar egy problémát úgy orvosolni, hogy a gyógyítás még sokkal nagyobb bajt idézzen mint maga a probléma
Az probléma ha ebben a helyzetben valaki elmegy motorozgatni veszélyes tempóban és csak magát hibáztathatja ha baleset esetén nem lesz helye a korházba. De lehet többen kerülnek korházba olyanok akik a panelban bezárva unalmukban telezabálták magukat bundáskenyérel mert nem volt más lehetőségük ... Vagy mert elbocsájtották és lelkileg nem tudja megfelelően feldolgozni mert otthon kell ülnie...
Más nem is lehet, csak súlyos sérült motoros, meg 98 éves nyugger...értem...azt ugye tudod, hogy az intenzív osztályok vírus nélkül is 80%-os kihasználtsággal mennek? Minden nap vannak akik infarktust kapnak (fiatalok is akik megmenthetök és hosszú élet várhat rájuk) vagy agyvérzést kapnak, vagy elhalaszthatatlan műtétjük van vagy balesetet szenvednek? A maradék 20%-nyi helyre van/lesz egy csomó Coronás beteg. A maradék 20%-ra lesz lehet, hogy sokszorosan annyi beteg, mint aki ellátható...és ilyenkor van az, hogy hagyják azokat meghalni, akik lehet hogy megmenthetök lennének, de rosszabbak az esélyeik mint a többinek. Igen, ez lehet egy 98 éves is, meg egy motoros is belső vérzésekkel, akire nagyon fog haragudni a döntéshozó, hogy miért nem maradt otthon...
Onnan sem fog gurulni hamarosan a kavics