számomra ez azéert éedekes, mert ahol múltkor az enyémet hirdettem ránéztem a debreceni régióra is puszta kíváncsiságból. És arányaiban 1,5 ször több albérlet van kiadó abban a kategóriában amit hírdettem ugyanazon az árakon. több száz hirdetés volt fent aztán úgy sejtem,hogy ott még nehezebb egy albérletet kiadni. 250 ér albérlet igen sorban állnak érte kifli alakban kanyarog a sor.
Aztán az iskolás biznic is beszart egy időre, mert hazament mindenki anyucihoz Pesten 30% al nőtt a kiadó albérletek száma 2 hét alatt
az arbn is beszart néhány hónap azt lesz megin szaré húgyé lakás Lehet bevásárolok inkább megint
bocsi, hogy képről nem vágtam egyből mi is ez ugye mindenkinek egyből tudni kell ez alap így születünk, vagy nem? Gecimód izgat mi a faszom van a képen, én motoroztam ma...
Asszonyra meg a belső sávból rákanyarodtak jobbra.
Szerencsére feleségemet megtanítottam rendesen vezetni, így azonnal reagált, és még a dudára is volt ideje ráfeküdni, de akkor is bambult a barom, hogy mi a baj, nem értette.
Másik, meg a telefonján nyomkodva mellékutcából akart nekem jönni, ha nem rántom el a kormányt sikerült is volna neki.
Ezek után menjek motorozni
Erről van szó. Akkor már inkább manuális váltó, azt oda rakom ahova akarom, és ha visszakapcsolom számíthatok az erőre.
Mondjuk nem ezeknél az 1 literes TSI motoroknál, mert az is szánalom ahogy reagál, de az Amaroknál nincs ilyen gond.
Á, manuális váltóval rohadt gyors voltam, plusz azt előre olyan fokozatba raktam amire szükségem volt.
Oké, lehet nincs 2 másodperc, de feltűnően lassabb mint a hibridem reakciója. Aztán persze megindul mint a rakéta, de addigra elmúlt az ok amiért ki akartam ugrani vele.
Amikor egy irányba kell kapcsolgatni azzal nincs gond, teszi a dolgát szépen, finoman, de amikor váratlanul vissza kéne kapcsolni az nem megy neki.
Ha lehet valahogy mondani neki hogy most kapcsolj vissza kettőt, akkor nem lenne gondom vele, de hiába húzkodtam a kart mínuszba, nem csinált semmit, csak a műszerfalon a D fokozat helyet S jelent meg...lehet akkor készíti be a visszaváltást?
Majd mennem kell vele jövő héten, addig jó lenne kitalálni, mert előzésnél utálnám ha ennyit kéne várni.
Nemrég néztem egy természetfilmet ahol kínaiak kormoránnal halásztak oly módon, hogy a nyakát elkötötték alul így nem bírta lenyelni a halat, rögtön pipi jutott eszembe, hogy lehet nem véletlenül horgászik és ezt a módszert alkalmazza csak kormorán nélkül, egy 10-12kg-os ponty simán elfér.
Ma megyek a géppel, nekem balkanyar, és faluban az idióta beelőzi az utánfutós szarjával a szembejövőt, én meg a padkán menekülök!!? Gondolkodtam megfordulok és utána megyek, de inkább hagytam a pipába!!
Aztán az iskolás biznic is beszart egy időre, mert hazament mindenki anyucihoz Pesten 30% al nőtt a kiadó albérletek száma 2 hét alatt
az arbn is beszart néhány hónap azt lesz megin szaré húgyé lakás Lehet bevásárolok inkább megint