Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy...szerintem mehetünk motorral.
Nincs rá szükségem. A gyári titánium tökéletes és szép is
Olvasd el a rendelet 5 par-ar. Gyalog es belteruleten.
A rendeletben alapos indokként feltüntetik a következőket:
- egyéni szabadidős tevékenység (gondolom egyedül elmész pecázni)
- gépjármű és kerékpárszerviz igénybevétele
- fodrász manikűrös szolgáltatás igénybevétele
- üzemanyag töltőállomás felkereése

Szerintem kicsit túltolja aki azt mondja ne lehetne elmenni egy körre manikűröshöz és megtankolni a motort Gondoljátok ezért 500ezerre megbüntet??? Sehol sincs leírva, hogy csak 4 kerekűvel lehet ezeket a dolgokat intézni...
E-jel nélküli sportkipufogóval motorozol....
500 ezer??? Azt hogy lehet elérni?
Ez szerintem nem kívánságműsor. A helyszíni bírság összege 5000- 500 ezer között lesz! Ha 5 rendőr csíp nyakon aznap, akkor 5x ennyi is lehet.
Lehet menni gyógyszertárba,drogériába,élelmiszerboltba,pedikűr-manikűr,fodrászhoz...na meg dolgozni. Az hogy mivel,nincs benne.
Aki fodrászhoz akar menni annak majd én adom az alibit itt Debrecenben...hívhatnák a zsaruk ...gyertek!
Egy távolabbi faluba is lehet menni boltba motorral... Bukósisak és motoros ruha alatt annyira nem fertözök 160-as tempónál...
Tologatni az udvarban szabad...az jó sportnak is, különösen ha van egy határozott lejtése :-)
Háháá..beszoptatok! Eljött az én időm
Már most 290 a madarasban a benzin.Hova kell még olcsóbban?
Szerintem a rendorok sem suketek. Persze mindenki idos rokona a szerpentinek kozeleben lakik, ott van a legjobb szerelo es fodrasz, valamint ott olcso a benzin is.
...meg Sportmotor Fórum tagságot is igazolni kell min. 100 hozzászólással
namost ez érdekes,munkába mehetek,ja csak egy nem létszükségleti bótba azt lehet e?
Ha gyalogosan motorozol akkor lehet.
Érinti. Csak sportmotorral mehetsz!
Ha van Adidasz motoros ruhád mehetsz!
Azt olvastam, hogy szabadban azért még lehet sportolni egyedül. Motorozást ez biztos érinti?
Megyek rágyújtani!
Helyes
Már jár a dízel.... melegszik
Mindeközben a világon a levegő tisztasága elérte a kritikus szintet!
Mindenki indítsa be reggel fél órára a kocsiját és motorját. Meg gyújtson rá!