Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a holnaptól érvénybe lépő korlátozások lényegét senki nem fogja fel: boltba, gyógyszertárba lehet menni, de "„65 ÉV FELETTIEK CSAK 9 ÉS 12 ÓRA KÖZÖTT” LÁTOGATHATJÁK EZEKET A HELYEKET – MÁSOK VISZONT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN NEM."
Dehogy nem hülye...ha minden más ország recesszióba és izolációba vonul, akkor ö akár hadsereggel is tizedelheti a betegeket hogy üzemeljenek a gyárai, nem lesz aki vásároljon, nem lesz kivel kereskedjen...ennek a járványnak az egyik legnagyobb vesztese így is-úgyis az USA...és ezt pont neki köszönhetik. Elég információ birtokában volt ahhoz hogy izolálja USA-t a járványtól és hogy gyorsan lecsaphassanak rá, ha felbukkan...na meg hogy legyen valamiféle egészségügy az országban, ne csak a gazdag felét a népességnek lássa el..
Nem 10-20 ezer halott lesz, ha szabadjára engedik.
Tegnap linkeltem egy 2017-es német vírusterjedés-modellezést (jól fedi a covid-2019-et), és azt írták, hogyha Németországban egy ekkora járványt szabadjára engednének, akkor kb. 17 MILLIÓ halottal számolhatnának. Csak Németországban....
Nem biztos, hogy ő csinálja rosszul...
Két mód van ugye, elhúzni a terjedést, vagy hagyni átsöpörni (az olaszok ezt választották, tudtukon kívül) Nyilván a második megterheli az eü. rendszert, és több halott lesz, de az első meg a gazdaságot fekteti ki.
Mérlegelni kell: 10-20 ezer halott pár hét alatt, vagy 200 millió munkanélküli, csőd közeli, stb., hónapokig, ami biztosan együtt jön a zavargásokkal - olyan országban, ahol sok fegyver van kint.
Lehet, hogy Trump nem is annyira hülye.
Indexet? Én? Akkora járvány nem lehet...
Remélem ez segíti a demokratákat a választások során...a járvány nélkül a sok hülye megválasztotta volna királynak újra a legnagyobb hülyét...mondjuk ez olyan ismerős nekem valahonnan Európából...
Szombat reggeltől kijárási korlátozás lép életbe, ezt Orbán Viktor jelentette be a Kossuth Rádióban.
Kedden megyek kerék cserére.... ha munkába lehet menni, de máshova nem, akkor miért mennének be a szervizesek az szervizbe?
Indexet kellene olvasnod, szombattól.
Akkor a jelenlegi 2 sor/6 smájli átlagod le fog csökkenni 4-re?
Én hétfőt hallottam.
elintézem a legszükségesebbeket aztán megyek horgászni...
Holnapra terveztem meg holnaputánra ottalvósra de ez buktának tűnik. Vagy veszek egy vitarát a dekorosommal meg felmatricáztatom rendőrautóvá Akkor én bárhová mehetek
Részleges kijárási tilalom lessz.Boktba,gyogyszertár,dolgozni lehet menni.De a hétvégi motorozast buktuk.Pedig jo idö lessz..
Holnapra terveztem egy baszatást de akkor átrakom mára.
Hát ehhez nem kellett nagy jósnak lennem ha meg is nyit valószínűleg erős csökkentett létszám és tili toli munkák lesznek. termelés tuti nem lesz de esélyes, hogy azt mondják, hogy még egy hónap.Ők sem látnak előre. Aztán megkezdődnek a tömeges létszámleépítések.
Lehet hülyén hangzik de az autógyártókat éppen kivéreztetve érte ez a vírus. A dízelhisztit még nem tudták teljes mértékben kiheverni és a rohamléptékű elektromos fejlesztések és üzemek felállítása óriási költség terheket jelentenek ezeket a gyáraknak. A nehezen összelasszózótt alkalmazottaktól nem fognak szívesen megvállni, de elhúzódó válságnál ami várható el fogják engedni a kezüket. Ezt a térséget ahol élek teljesen padlóra fogja küldeni.
Akinek még nem világos fél év múlva itt 2 vh utánni állapotok lesznek jegyrendszerrel nem gazdaság újraindítás az csak egy fikció.
nem lesz pénz a zsebekben vásárolni június júliusra várják a tetőzést, nem a végét a tetőzést Ez akár egész évben is eltarthat Addigra már a te zsebedben sem lesz pénz sem munka szerintem kevesebbek lesznek a vigyorgós smájlik is már
Megyek is vásárolni amíg fel nem kel a sok zombi
Hol írták ezt ?
Mondjuk ha nem csak indexet olvasnál akkor az is kiderülne, hogy a gyárak fertőtlenítése, a munkafolyamatok átszervezése, és a dolgozok védőfelszereléssel ellátása után indítanák be a stratégailag fontos üzemeket.
Ahogy nálunk is üzemelnek továbbra is ezek a cégek, mert ha tényleg nullára megállna az élet rövid úton éhenhalás lenne, és akkor tényleg indokolt lenne a felhalmozás, meg a kardkovácsolás
Na basszák meg. Most jelentették be hogy holnaptól kijárási tilalom lesz bevezetve, én meg most akartam elmenni boltban.
Mindenki meg lesz hülyülve megint, pedig boltba a korlátozás ideje alatt is lehet menni.
Most, a járvány igazi, nagy arányú elterjedése közben akarja ismét beindítani az üzemeket, a - bezárt - gyárakba kényszeríteni az embereket. Tisztára mint a Pipi....
Trump egy mérhetetlenül ostoba és gátlástalan ember, szóval ez már akkor is lejött.
Trump-nak 2 hete még mekkora arca volt. Szerintem azóta változtatott az álláspontján:
https://index.hu/kulfold/2020/...