Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk zsírt raknak a bogrács aljára, nem szalonnát sütnek ki.
Ja és a vödör.
A rákóczi túrósba is?
A hagyma és a szalonna mindenben alap
Na jó........most tegyél be egy vödörről is képet, mert ömlik a nyálam
Pörköltbe?
Sült szalonna jöhet! A pörköltben is alap!
Egy dolog mindig változatlan!
gyerekem meg nem enné, max ha 3 napig éhezik
Nincs is motorod!
Lehet ezt nem szeretni?
azért azt is figyelembe kell venni hogy egyáltalán akarja-e azt csinálni mint te
nekem pl ez az aszfaltos téma egy kín, szükséges rossz ha tehetem elkerülöm, számomra a sportgépesek többsége egy idióta szervdonor
sporgépesek szemében meg én vagyok az idióta amikor a tökig érő sárban-vízben evickélek a különböző méretű endúrókkal
és pl egy hoki ybr 125 is lehet jó motor ha a város másik felén élő nagmamát látogatja az ember vagy épp a bkv helyett avval jár melózniszóval ez kb olyan vita mint hogy a birkapörkölt(pacal vagy akármi ami nem "hétköznapi") jó kaja vagy nem
ismét magambül indulok ki egyszer ettem kaviárt aztán soha többet mert olyan szar volt, pedig egy heti bérem volt a tányéron. a sült szalonna meg full fasza pedig 10 ből 4 ember tuti utálja
Amúgy hogy jutottunk megint ide, hogy szerintem mi a jó motor? Mit számít ez? Eredetileg arról volt szó, hogy mi van Clam-mal...
Én itt arra gondoltam, hogy a motoros társadalom nagy részének nem tetszene egy általad preferált motor. Vagy nem tudna vele menni, főleg nem úgy ahogyan te teszed.
85%
De amit a nagy társadalom csinál a motorjával azt én is meg tudom csinálni. Fordítva nem feltétlen. Tehát nekem igenis számít a véleményem és bizonyos szempontból sokkal objektívebb, mint másoké.
De a 94-es GSF is trágya, nem csak az új. És az S1000RR meg szerintem jó, pedig még nem mentem vele.
Kérdés, hogy mitől lesz neked jó egy motor? Gyanítom, hogy teljesen mások az elvárásaid, mint a motoros társadalom nagy részének, ezért nem is neked fognak motort készíteni, hanem nekik Ebből következik, hogy csak szart fogsz találni.
A másik az hogy mehetsz te 120 motorral is mondjuk 70-99-ig attól még egy 2013-as bármi lehet mérföldekkel jobb.
És mindezt kategórikusan az adott tipus tapasztalatait semmibe véve.

GSXR1100 Vs ZZR1400 határ szar.
Kb. 60 motoral mentem életemben, fel vannak írva, szóval nem teljesen alapok nélkül nyilatkozom és nem a levegőbe. Bár nyilván ezt sem hisz el senki, mint ahogy sokan nyilván meg vannak győződve arról, hogy valótlanságokat állítok. Ez nem baj én élvezem ezt az attitűdöt. Csak még nagyobbakat röhögök.
Való igaz, de az is, hogy amivel mégis mentem, annak a 90%-a mind szar volt. Innen a következtetés. Beleértve azt is ami van. Tenni kellett azért, hogy jó legyen. Amúgy ez mind csak az utcai motorokra igaz. A terepmotorok 90%-a inkább tetszős.
KB 85%.
Te se mentél sokmindennel,de neked is csak a sajátod a legjobb,és határozott határ szar minden más.
Nem tudom mennyi a hasonlóság.
Csak a hasonlóság miatt.
Nem. Kellene?