Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"...épeszű kommunikációra avagy vitára kapható vagyok..." - Ezt ebben a topikban nyugodtan nevezhetjük rögeszmecserének is.
Hallod Levi. Én el tudom fogadni hogy nem tudok mindent sőt a tudásom elég elenyésző a témában. Éppen ezért észérvekkel meggyőzhető vagyok. Azonban ebben a "beböfögésedben" semmi olyan nem látható ami észérv.

Mondom, épeszű kommunikációra avagy vitára kapható vagyok. De (bár már nagyon kevesen értenek ehhez) személyeskedésre semmi szükség nincs. Értelmes ember vagyok, gondolom te is. Annak semmi értelme hogy egy értelmes kérdés kapcsán kialakuló véleménykülönbséget azzal próbáljon valaki megoldani hogy a másik érdemeit becsmérli, én sem teszek így ezért elvárom hogy mások is így álljanak hozzá.
Ez csak igénytelen, kókány fos!
Bevetted már a gyógyszered?
Meg mindig szebb mint egy z3 vagy miata es a lenyeg hogy nem ratyis mint azok....
GP Pilot!
hanem senki ?
Nem bárki vagyok!
Ha az ratyi, hogy ilyen homokosokkal van dolgom, mint a képen, akkor igazad is lehet!
Azt bárki mondhatja Addig is majd hiszem, ha látom
Na hat neked mondjuk mindegy is lenne ha elerhetned ezeket a lanyokat. Ratyi vagy, nem tudnal mit kezdeni veluk
GP Pilot vagyok!
De neked is :D
Tudjuk Levi, neked ők elérhetetlenek.
Ezek eleg jo modellek.
Mert miben nem?
Az nem kérdés, hogy tudok!
Csajban legalább jó az ízlésed
Attól függ, mi számít motorozás tudásnak Oktatott már ki itt olyan motorozásból, akit 2x utolérek egy körön...
Szerinted tudsz?
Szerinted tudok motorozni?
Köszi, csináltam én is, itt van a két főszereplő a dobozban
Ne kímélj Torrente
Túlzottan olcsó kurva kinézete volt. Én azért adtam volna érte egy 1000-est Motor meg hááát :D BMW