a legkevésbé sem értek egyet ezzel , ha már felhasználja mások nick nevét egy topicban , galériában, említést tesz róluk, degradálja a személyiségüket , leírja őket a motorjuk márkája miatt, stb.... Neked ebbe nem fér bele a generálja és/vagy ő kezdi el az egészet ?
"Na várjál, én nem kezdtelek el anyázni, csak mikor már képeket keresgéltél rólam, adatlapot nézegettél, ezer éves cikkeket másoltál be rólam, stb." Akkor nézzük hogy lett volna ez helyes! Na várjál, addig nem kezdtelek el anyázni, amíg képeket nem blabla....
Erre is betudnék szólni, hogy miért nem akaszt ki téged az anyázás. Viszont jó képet festett rólad, hogy ehhez nyúltál.
Valahol írtam, hogy Te 2 szezon alatt penge leszel, látszott. Akkor még nem tudtam, hogy van gokartmúltad. Nyilván van bugi a csuklódban. Nade a másik 100?
Én már nem szeretek csak úgy menni. Nincs alkalmas motorom hozzá és elfecsérelt időnek érzem. Mondjuk nem is nagyon van kivel, mert a jó barátoknak nincs olyan gépük, hogy tudnánk menni együtt. Huszonévesen még sikerül össze szervezni, de már mindenkinek más a fontos, már nem megy. A közlekedésre az autó jobb eszköz. Pest-Megyében úgy sem élvezhető a motorozás "azokon a napokon".
Látod erről beszélek, mikor a hazudozásaid meg ferdítéseid mondom. Nem tagadtam most sem, csak nem mindegy, hogy mi után kaptad. A részemről amiatt megérdemelted, engem egy anyázás nem akaszt ki így, ugye az ingerküszöbök... Nem mindenkinek a tiedet kell figyelembe venni
Ez így is van ahogy leírtad, tökéletesen egyet értek veled. Lehet, hogy nagyképűnek tart vki emiatt, de nem gondolom, hogy annak ellenére, hogy bő 1 éve ültem először sportmotoron, béna lennék. Nem mondom, hogy 100%-okosan kihasználom (mert kevesen használják ki), de azért nem probléma keréken kigyorsítani, lapra tenni kanyarban, stb. Csak tudom, hogy hol van a helye és nem kockáztatok akkorát, hogy nagy esély legyen legallyazni a saját zsebből vett és felszerelt motort. Aki pályán tud, az utcán is tud, fordítva már nem biztos, hogy így van. A pályás csúszásom se az óvatoskodás miatt történt.
Persze, menjünk, de pl ha el akarok egy baráttal menni bajára enni egy jót, akkor nem az autóba fogunk beülni, ha jó idő van, hanem felülünk a motorokra és motorozunk is egyet. Bár ez inkább úgy néz ki, hogy motorozni kéne, hova menjünk és ott mit csináljunk vagy nézzünk meg, ha már ott vagyunk.
Erre is betudnék szólni, hogy miért nem akaszt ki téged az anyázás. Viszont jó képet festett rólad, hogy ehhez nyúltál.
Én motorral járok fagyizni.És igyekszem titkolni hogy van olyanom.
Én már nem szeretek csak úgy menni. Nincs alkalmas motorom hozzá és elfecsérelt időnek érzem. Mondjuk nem is nagyon van kivel, mert a jó barátoknak nincs olyan gépük, hogy tudnánk menni együtt. Huszonévesen még sikerül össze szervezni, de már mindenkinek más a fontos, már nem megy. A közlekedésre az autó jobb eszköz. Pest-Megyében úgy sem élvezhető a motorozás "azokon a napokon".
Persze, menjünk, de pl ha el akarok egy baráttal menni bajára enni egy jót, akkor nem az autóba fogunk beülni, ha jó idő van, hanem felülünk a motorokra és motorozunk is egyet. Bár ez inkább úgy néz ki, hogy motorozni kéne, hova menjünk és ott mit csináljunk vagy nézzünk meg, ha már ott vagyunk.