Minden cigány a saját lovát dicséri!!
" Mert az enyém a jobb beeeeeeee" Nőjetek már fel az 5 éves szintről B+!!
Annak a motorja a jobb aki a dobogó magasabb fokán áll. Ennyi!
Igen, erről beszélek én is néha. Úgy gondolom, hogy amíg én megyek üvegen meg ugratgatva Lepencén és nem más, addig én tudom jobban megítélni melyik a jó motor és nem más.
Minden körben úgy megyek bele. Direkt. Mikor életemben először voltam, kb. a nap felénél is már úgy mentem be. A Z750-nel, amin se fék se futómű. Berezonált, meg nyikorgott és szaggatott vonalban húzta a csíkot, mindig láttam a rákövetkező körben. Sosem értettem, hogy ezek mért nagy dolgok. 10 éves gyerek is farolgat biciklivel. Ez miben más? Semmiben.
Jut eszembe múltkor kérdezted milyen lett a fék így "feljavítva". Röviden: nem tudom, hogy lehetne jobb Voltam vele Eringen is, nézzél bele ha érdekel, nézzél bele, 7:45nél sikerült keresztben megérkezni vele a sikán bejáratba http://youtu.be/7TqVLCT0DrM
Te hülye vagy! Az első a legszebb! A második nekem nem tetszik annyira, de nem rossz! Ha az MX-5 meleg autó, akkor a BMW mi? Egy csomó picsa ül bennük! + Kondis, szolis fiúkák!
Egyik motoron sem ultem, de a kayabahoz kepest az ohlins nagyon jo. Az en amatorsegemhez is, sokkal konnyebben motorozok vele es gyorsabban. Ez a lenyeg, nem ?
Te is évente összetöröd magad?