Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam,a fiatalabb és összeszedetteb írású tasi.
Te is évente összetöröd magad?
Minden cigány a saját lovát dicséri!!
" Mert az enyém a jobb beeeeeeee" Nőjetek már fel az 5 éves szintről B+!!
Annak a motorja a jobb aki a dobogó magasabb fokán áll. Ennyi!
Ha ezt megkérdezted felesleges válaszolni.
Dikk, nyugi van teso
Amúgy mi bajotok Tashival? Egy csomó dologban egyetértek vele, kivéve a Mercedest.
Igen, erről beszélek én is néha. Úgy gondolom, hogy amíg én megyek üvegen meg ugratgatva Lepencén és nem más, addig én tudom jobban megítélni melyik a jó motor és nem más.
Minden körben úgy megyek bele. Direkt. Mikor életemben először voltam, kb. a nap felénél is már úgy mentem be. A Z750-nel, amin se fék se futómű. Berezonált, meg nyikorgott és szaggatott vonalban húzta a csíkot, mindig láttam a rákövetkező körben. Sosem értettem, hogy ezek mért nagy dolgok. 10 éves gyerek is farolgat biciklivel. Ez miben más? Semmiben.
Ez zsír!
GSXR? GSX-R!
Az MX-5 az nem! Kicsit visszavehetnél az arcodból mert beletörlek a betonba!
Mellesleg a videó elején egy mt09, ha már arról is szó volt
Jut eszembe múltkor kérdezted milyen lett a fék így "feljavítva". Röviden: nem tudom, hogy lehetne jobb Voltam vele Eringen is, nézzél bele ha érdekel, nézzél bele, 7:45nél sikerült keresztben megérkezni vele a sikán bejáratba
http://youtu.be/7TqVLCT0DrM
Hat a z3 az tenyleg meleg :D
Te hülye vagy! Az első a legszebb! A második nekem nem tetszik annyira, de nem rossz! Ha az MX-5 meleg autó, akkor a BMW mi? Egy csomó picsa ül bennük! + Kondis, szolis fiúkák!
Valszeg ki fog nyírni de itt.
Fészbúúúkon.

https://www.facebook.com/29970...
De az aki mx5os mazdat vesz meleg, az is akinek tetszik(nem az uj, az elso mg masodik gen) ebben egyeterthetunk ugye ? Haha :D
Lehet Passat is a példa! Audi, bármelyik retek német jó lesz.
A lényeg: Egy BMW tulaj igényes, mindegy milyen állapotban van! Aki vesz egy új hatos Mazdát az igénytelen szar!
Jerezben vagyok!
Nem. Az, hogy előbb tanulj meg motorozni és utána járasd a szád.
Honnan tudod, hogy gyorsabban? Mérted? Egy Gixxer haccáz lealázz akármilyen KTM-et! WP ide vagy oda.
Hat te elvagyvarazaolva :D
Lehet zizire kell a pénz. Megtetszett nekik.
Az hol van?
Egyik motoron sem ultem, de a kayabahoz kepest az ohlins nagyon jo. Az en amatorsegemhez is, sokkal konnyebben motorozok vele es gyorsabban. Ez a lenyeg, nem ?