Hát mert másképp nekem élvezhetetlen, mivel másképp a képességeimnek csak a felét használom. Kb. olyan, mintha kondizni jártnál, ki tudsz nyomni 160-at, 100-al tudsz szériázni is, de Te mégis csak néha nyomod ki, általában inkább csak 40-et, mert mért kéne mindig 100-al szériázni? Nem tudom még milyen hülye példákat írjak arra, amit vagy direkt nem akarsz érteni, vagy azért nem érted mert a valóságban nem igaz, amit vélsz magadról. Vagyis csak Te gondolod azt, hogy marhára tudsz csak nem akarsz. Ha valakinek van egy hobbija, sportja, vagy valamiben jó, akkor az űzi és feszegeti. Mert az az élmény. Nyilván lehet úgy is eljárni golfozni, hogy a messzi lyukak nem érdekelnek, Te csak a közelibe akarsz betalálni. Ez főleg addig ajánlott, amíg a messzi egyébként sem megy.
Persze vágom én miről beszélsz. Én nem azért motorozok hogy nyélen menjek mindig. Pláne utassal. Ezért nem vettem sportmotort. Persze én is elhúzom neki. Tegneo este is melóból hazafelé fél11kor jöttem a 86oson 250el, de miért kellene mindig tépni?
Most sem értem. A cikkben Yamaha Tracel 700 van, az MT-07 rokona. 2 hengeres, 700-as. Az MT-09 pedig 850-es, 3 hengeres. Vagyis a Tracer 700 és az MT-09 nem rokonai egymásnak. Igy ha az MT-09-et jónak vélem, a Tracer 700-at meg szarnak, abban hol az ellentmondás?
Én csak megérteni próbállak. Pl. a videón 2:10-nél semmilyen késztetést nem érzel arra, hogy ráadd a telit? Üres az út, csak Te vagytok. Be lehet látni, jó idő van, száraz. Nyilván vissza gang 9000-ig és stift. Nem? Nem ezért motorozunk? Oké Ti nem. De akkor meg minek beszélgetünk róla? Nincs értelme. Te is ugyanúgy eldöntve érzed, hogy ez jó tempó. Én meg pont ezt hívom csigatempónak. Amikor valaki elhív motorozni és így megy, azzal nem megyek többet mert elbassza az időmet.
Pont ezt beszélem,mivel nem érdekel kevered a sezlonyt a szezonnal.
A tracer az MT09 testvérmodellje,mert van olyan buzi aki fél a széltől és ezér idomot akar.850 köbcenti ha jól emlékszem,sor3 motororblokk és az amitől hasraesett szinte mindenki hogy hú de nagyon húz mert rosszfiús a gázreakciója.
Amivel kevered az az MT-07 rokonja 700 köbcenti 75 ló sor2.
Ami bezavar nála hogy mindkettőt tracernek hívják mert kaptak egy kis tejfölöspoharat hogy ne tépje le a szél a kényesebbjét 120-nál.
Nem példa ez semmire, de te írtad hogy kerülgetni kell az embert. Persze aki totál ész nélkül megy az itt is sokszor került volna el, addig amíg kiadja neki. Utcán ésszel kell menni. Nem értem mire akarsz kilyukadni. Értünk már mi is le a Balatonra Szombathelyről 30 perc alatt.
Cápának nem gond, hogy leír valamit és az köszönőviszonyban sincs a valósággal Ha ő nem látta, akkor az nincs is. Világ = Magyarország közepe, Világvége: Lepence...
Pedig nincs attól jobb! Tavaly a suzukai 8 órást végig néztem, na jó voltak kis szünetek. Ha időm engedi akkor amit tudok megnézek. Vagy pedig részt veszek rajtuk.
Én Shcumacherrel. Sokáig autó buzi voltam. Motorozni is viszonylag későn kezdtem el 14 évesen, édesapámnak köszönhetően, mert hozott egy Babettát. Utána ha 17 évesen letudok vizsgázni kocsiból, akkor biztos vagyok benne, hogy nincs ma motorom. 1 év alatt történt valami, nem tudom megmagyarázni, hogy 18 évesen már nem csak kocsiból akartam menni vizsgázni. Akkor még érdekelt ez a motoros összetartósdi, integetés és egyéb hülyeségek, azt is bevallom, hogy inkább másoknak motoroztam, mint magamnak. Viszont szerencsére hamar kinőttem belőle, ma nem érdekel az egész, elmegyek kerülök egyet és jól van.
De várjá'. Most a Tracer 7000 meg az MT-09 mennyiben rokonok? Van két kerekük?
Próbáltam levezetni, de nem akarod vagy nem vagy képes megérteni (ezt sosem tudom eldönteni). Van az a motorozási képesség és az a fajta igény, amihez egy ilyen motor egész egyszerűen nem elegendő. Csakis olyan ember elégszik meg vele, akinek a tudásából sem futja többre. Ez teljesen természetes és teljesen általános egyedfejlődési mechanizmus. Amikor jobb pecás vagy, akkor veszel gyorsabb orsót és mész a nagyobb halra, nem? És nem nagyon fogadod el azt a véleményt, amikor a kezdő pecás
- a Te orsódra mondja rá, hogy szar, mikor Te már túl vagy mindkettőn és tudod, hogy nem igaz
- válltig állítja, hogy a kis orsó is ugyanolyan jó és hogy ő azzal a kicsivel is van olyan jó, mint Te a naggyal
...
Ott a gond hogy nem is érdekel,még az sem gond nálad hogy nem 700 köbcenti és nem sor2.És így mered kategórikusan állítani hogy fos.
Pedig az MT09-re meg azt írtad jó is lehet.
És persze hogy az idomot meg műszerfalat kivéve ugynaz a kettő.
Nem érdekel,ránézel,nem is emlékszel miaz de eldöntöd hogy fos és kész.
Pont mint egy hasoszőrű csopperos aki eldönti hogy a gsxr egy fos mert nem lehet rá zászlót tűzni.
Persze, ez a Te véleményed. Én pl előbb vennék tracer-t, mint bármilyen sport gépet. Én engem sem kell nagyon kerülgetni senkinek, ahol lehet ott tempózok, de csak "ésszel".
Szerintem meg az hülyeség, hogy az eladások úgy alakulnak, ahogy mondod. Illetve nem feltétlen, csak olyan értelemben, hogy használod. Én ugyanis pl. még egy Superduke-t sem láttam élőben. Pedig az ország viszonylag jól menő részén élek. Nem úgy CB 500F-t. Na azt már láttam párat vadi újat is.
Hát ezt a való életből vett tapasztalataim alapján nem tudom elképzelni. Nem ismerek gyárilag kimagaslóan jó motort. 30 dolgot kell átalakítani, hogy jó legyen. A dolog úgy helytálló, hogy szerintetek jó. Nos az más. Reggel óta arról beszélgetünk, hogy miért nem érdekel a többség véleménye. Hát csak azért, mert aki szerint egy két hengeres 700-as kimagaslóan jó, annak a véleményére nincs miért adnom, hisz minden bizonnyal az Ő motoros érdelődésének semmi köze nincs az enyémhez. Szerintem a Tracer pont arra jó, hogy árvíz esetén beverjék a földbe cölöpnek.
Ez csak egy próba olcsósítani.
A tracer az MT09 testvérmodellje,mert van olyan buzi aki fél a széltől és ezér idomot akar.850 köbcenti ha jól emlékszem,sor3 motororblokk és az amitől hasraesett szinte mindenki hogy hú de nagyon húz mert rosszfiús a gázreakciója.
Amivel kevered az az MT-07 rokonja 700 köbcenti 75 ló sor2.
Ami bezavar nála hogy mindkettőt tracernek hívják mert kaptak egy kis tejfölöspoharat hogy ne tépje le a szél a kényesebbjét 120-nál.
Próbáltam levezetni, de nem akarod vagy nem vagy képes megérteni (ezt sosem tudom eldönteni). Van az a motorozási képesség és az a fajta igény, amihez egy ilyen motor egész egyszerűen nem elegendő. Csakis olyan ember elégszik meg vele, akinek a tudásából sem futja többre. Ez teljesen természetes és teljesen általános egyedfejlődési mechanizmus. Amikor jobb pecás vagy, akkor veszel gyorsabb orsót és mész a nagyobb halra, nem? És nem nagyon fogadod el azt a véleményt, amikor a kezdő pecás
- a Te orsódra mondja rá, hogy szar, mikor Te már túl vagy mindkettőn és tudod, hogy nem igaz
- válltig állítja, hogy a kis orsó is ugyanolyan jó és hogy ő azzal a kicsivel is van olyan jó, mint Te a naggyal
...
Fagyizni mentünk csak. Szerintem néha még így is merész voltam egy kicsit.
Pedig az MT09-re meg azt írtad jó is lehet.
És persze hogy az idomot meg műszerfalat kivéve ugynaz a kettő.
Nem érdekel,ránézel,nem is emlékszel miaz de eldöntöd hogy fos és kész.
Pont mint egy hasoszőrű csopperos aki eldönti hogy a gsxr egy fos mert nem lehet rá zászlót tűzni.
Mé szerinted tudja mi is az?