Tehát jól hangzik, de hülyeség, hogy "elérhető áron csak retkek vannak. A jó kis Fireblade kifizethetetlenül drága és már nincs rá hitel se".
A Cibere "csak" 4,6, a hitele kurvajó, mégis a drágább és szarabb hitelű gépek pörögnek. Megváltozott a régi GP-mondás: Nyerj vasárnap, és adj el hétfőn (valami mást) !
Még ez sem feltétlenül igaz. A FBlade nem fogy, de a hasonló árú GS, RT stb. özönlik. Az ötmillás Super Duke-ra meg hónapokat várnak a csókák. Bónusz: Hondát pont alacsonyabb kamatra adnak /nemrég küldték a hírlevelet, valami 4 százalék ?/, mint bármelyik más márkát.
Én meg ha van időm, akkor vagy csillagászatot nézek, vagy motorversenyt. De nem a populáris dolgokat, hanem vadászom a jókat. Vagy nézek archivumból. Versenyre elvből nem nevezek. Mert nem akarom azt tenni a magyar motorsporttal, mint 100 másik, akik miatt viszont ma már nem nézek magyar versenyt. Nézhetetlen mer szar. Mert nincs verseny és bénák.
De ennek csak részben az az oka, hogy nincs rá igény. Más részről az, hogy elérhető áron csak retkek vannak. A jó kis Fireblade létezik ma is, csak kifizethetetlenül drága és már nincs rá hitel se. Tehát mit vesz a parasztja? Persze, hogy Yamaha Tracer-t. Úgy sem tud annál jobban motorozni, hogy kéne neki jobb, tehát minek kidobni a bank pénzét jobbra. Logikusnak logikus, csak nem örülök neki. Pontosabban lesz@rom, csak annyit kérek ne legyenek útban, meg ne én legyek a hülye azért, mert ők belezsibbadtak az életbe.
Meg ne haragudj, de engem sem erdekel igazabol a motorozas mint sport. Gp meg sbk, ezt a kettot megnezem mert nincs jobb dogom, de nem elem bele magam. Mx-et sem nezek, pedig szoktam indulni versenyen, egyszeruen baromira nem erdekel. Azert van motorom mert szeretek motorozni nem pedig azert mert erdekel a versny resze. Baratok, csalad mindenki motorozik nalunk.
Tíz éve háromból két eladott motor 600/1000 sornégy volt. Most százból kettő-három. Nem a SM változott /már amennyire látom, én csak 4-5 éve olvasom/ hanem a motoros világ körülötte... Ettől még éljen a Firebalde, hajrá Hayden, de nem az a magyar valóság.
Ejj nagyon tetszik. Nálam ez úgy nézett ki, hogy Sennával keltem, Gardnerrel feküdtem. Rommá törtem a bicikliket és gyűjtöttem a perselybe az első Rometre. Aztán Riga lett belőle, apám kipótolta egy ezressel. Másnap délután kivitt megtanítani, de csak hivatalból. Láttam rajta tudja, hogy már tudok. Ő meg látta rajtam, hogy direkt úgy teszek ahogy mondja. Mert úgy akartam tudni, ahogy Ő tanít és nem úgy, ahogy a pajtások. Másnap persze már ment a kapargatás. 9 éves voltam akkor. Mindenki űrhajós akart lenni, én motorversenyő. Persze nem lettem, mert hát hogyan. Épült a ház, ment a zöldségbolt, el voltak foglalva. Senkit nem érdekelt, hogy a kicsi cápa mit akar. Ma sem.
Óóóó, igen!!! Jessz! Ezt bekereteztetem! Na ez b...sz be nekem is állandóan.
És van amikor a csülök evés közben megszólal: "Ti is ellekormányzással visszitek be?". Háááááááááá a k.......a anyád b......!
Több baj van! A motorosok zömét nem érdekli a motorsport! Nem tudják a pontos típusokat sem, ugye Kaliforniai Jawa! Nincsenek tisztában a dolgokkal, V2-tes chopper partiban van a sportmotorokkal! A legnagyobb gond, hogy a motor, csak egy kellék különböző találkozókra, haverkodásra, májerkedésre.
Nem lényeges, de K5oszi az egyetlen olyan fórumtag akinek esetében a közös motorozást én ajánlottam. És való igaz, hogy őt a legnehezebb lerázni azon a helyen, amit mindketten ismerünk. Megölöm a motort, végigugratgatom, meg sasszézom a durvább részeket. Fél kanyart kivárok és már ott is van. Farmerben... Ahol meg nem ismeri ott nem is erőlteti. Tudja hogy mit csinál, ritka pozitívum.
Mikor voltak itt igazán jó tesztek? Pl. ez a gyorsváltós dolog nem lett volna rossz, de csak csináltak egy reklámot, amit nem sajnálok a cégtől, de na.
A Cibere "csak" 4,6, a hitele kurvajó, mégis a drágább és szarabb hitelű gépek pörögnek. Megváltozott a régi GP-mondás: Nyerj vasárnap, és adj el hétfőn (valami mást) !
NC700, és klónjai amitől borzongok.
És van amikor a csülök evés közben megszólal: "Ti is ellekormányzással visszitek be?". Háááááááááá a k.......a anyád b......!