Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, csak adj egy rendszámot!
Na igen, lehet az anyázós témát túlreagáltam, de nem szeretem és tényleg a gyengék utolsó fegyverének tartom.
Figyelj! Téged nem akartalak betalálni, te provokáltad ki. Az más kérdés, hogy akiket ismersz, kedvelsz azokat lehet igen. Te elkezdted védeni őket, ez sem gond. Csak te léptél nálam a személyeskedés útjára, én meg az ilyet nem hagyom ki.
Mindig ilyen voltam, Levi már mondta a múltkor...
Nemam meglatogatsz a sracokkal
Szerintem csak te nem vetted a lapot! Mivel nem emlékszem, hogy azóta betaláltalak volna ok nélkül. Nekem mindegy is.
Nekem szerinted van takargatni valóm? Egyszerűen nem akarom, hogy fent legyen a nevem, képem és egyéb adataim a neten, ennyi az egész. Ez neked furcsa, míg másnak, zömében idősebbeknek nem.
Igen! Mivel az direkt egy olyan nick volt! + Olyan emberrel voltam akkor társalgásban, aki hát..hagyjuk is.
Igen, Clam erre is próbálna célozni, persze süket fülekre talál. Egészséges, erős, egzisztenciával rendelkező férfi ember ilyenekkel nem lehetne felhúzni. Akit meg felhúznak és tényleg valamiért berág, az nem így intézi el, hogy vissza írogat, meg a büfénél rossz emberhez megy oda kötekedni, mert fingja sincs arról ki kicsoda. Én pl. nem venném a fáradságot arra, hogy megnézzem az adatlapját annak, aki anyukámat szidja itt. (Volt már rá csomó példa, nem igazán viszonoztam.) Ha ide jönne és a kapuban tenné az más lenne. Akkor azért kifáradnék, miután hívtam mentőt.
Én ebből a szempontból kényelmes és lusta vagyok. Illetve tudatlan, mert egy csomó gépről még csak hallani se hallottam addig. Viszont látva a galériát, nézelődtem keresgéltem további képeket, esetleg videót. Nyilván ami érdektelen volt számomra, ott lapoztam tovább.
Még egyszer írom, ez az időszak korrekt volt. Utána viszont nagyon elmentek a dolgok és sajnos szerintem rossz irányba.
Nem egyforma az ingerküszöb. Van aki mosolyog, vagy legyint egyet, míg más már régen lecsapta volna. Részemről a probléma az, hogy ha nincs más fogáspont, átmegy személyeskedőbe, sértegetőbe az írogatása. Példa lenne rá, de nincs kedvem idézgetni.
Határozottan úgy emlékszem, hogy Clam nem személyeskedett. A másik kettő igen, amint volt miért sértve érezze magát. Én soha nem szoktam, csak ha már valaki nagyon rám áll, mint VR46N. De akkor is csak azért, hogy mások is nevethessenek rajta. Nem mindig jön össze persze, nem készültem én se soha humoristának. A vélemény az vélemény, tök mindegy ki írja. Az is, hogy miért. Az is, hogy mi volt a korábbi vélemény. Pl. Neked azt írtam kiesett a kormánycsutkából a rögzítőcsavar. Nos nem esett ki, mert a K5-ben nincs olyan, de akkor ezt még nem tudtam. F...szágot mondtam, ez van. Ennyi dumában kell, hogy legyen hülyeség is. Azok nehezebb esetek, akik szinte csak hülyeséget írnak, de azt marhára igyekeznek megvédeni. Nem tudom észre vetted-e Clam kiket b....tat. Vajon miért....
Voltak... Most már 99%-ban olyanok vannak, amiket a hülye is megtalál, ha keres.
Megbeszéltük, de aztán megint kezdted elölről, utána meg csodálkozol, hogy elkanyarodik a téma. Nem tudom még mindig, min bántódtál meg annyira az elején, hogy aztán újra és újra elkezd. Pont leszartam az elején, hogy ki vagy, tehát nagyon megbántani se tudtalak, mert név, képek, motorozási tudás ismeret, meg motor(?) (na ugye itt két opció van, de ezt sem válaszoltad még meg komolyan) nélkül, elég nehéz lett volna a részemről bármi bántót beszólni Te meg végigpróbáltad az összes támadási felületet, bár nem véletlen nyilvános ki vagyok, nincs takargatni meg szégyellni valóm.
Jaaa, hogy akkor most én beszólok, aztán regelek egy új névvel és visszajövök, akkor máris minden elfelejtődik?
Amúgy valaki olvassa ezeket a cikkeket?
BSB, Le Mans... Egy szó nem esett róluk. Nem gond, csak akkor nem ártana átkeresztelni az oldalt! Egy sportmotoros oldalon elvárnám, hogy a lényegesebb motorsport eseményekről írnak.
Mé,ez nem a sportmotor közösség.
Ja, Te vagy a totemállata azoknak, akiknek nem kéne itt lenni. De ennyi év után már csak buliból is elvisellek.
Arról van szó, hogy korlátolt, kivagyi emberek képtelenek felülkerekedni azon, hogy egy anonim oldalon egy "Clam" betűnégyes egy bármit ír nekik. És? Nekem is írogattak régen, voltak pengeváltások. Jókat röhögtem. Mondjuk elfáradtak, ahogy az várható volt. Agyhalott LaciCRM és társai.
Erről beszéltem pontosan, a megmondóember alatt téged is értettelek többek között (gondolom erre rájöttél te is ), veled pl el lehet "vitázni", soha nem ment sztem egyszer sem olyan irányba a vita, hogy próbálj megbántani pl az eleséssel, stb, aminek épp köze nincs az adott vitához. El is ismerem, hogy volt igazad is, de ahogy te is írod, pár dologgal még mindig nem értek egyet, amiről beszéltünk meg esetleg vita lett belőle. Meg sztem mennek még itt beszólások sok ember között oda vissza, de vhogy ha már személyeskedésig megy el a dolog, akkor ott tuti Clam neve is felmerül. Nem mondom, hogy mindig ő a ludas, de azért nem véletlen, hogy ő az egyik fél. Oszi meg jó fej, még a faszbookon is szoktunk beszélni, hátha el tud jönni a gsx összejövetelre is (bár tudom neked az ilyen dolog tabu)
Én egyformán szeretem a vespat és a sportmotorokat.
Gondolatmenet pl. a legfrissebb cikkről (amit nem olvastam el és nem is fogok nyilván). Azt feltételezem, hogy egy korrekt, érdekes, jó cikk amúgy. Leszámítva a szerintem nem elhanyagolható tényt, hogy egy robogókkal foglalkozó portálon lenne a helye, elgondolkodok ilyenkor azon, hogy ha már sok munkával és figyelemmel valaki megír egy egyébként teljesen oké esszét, akkor az energiáját mért nem használja a világ legkedveltebb pl. sportmotorjának a bemutatására? Az több munka lenne, vagy nehezebb megírni? Kötve hiszem. Nem tudok másra gondolni, mint hogy az illető akart egy Vespa cikket. Valószínűleg azért, mert szereti a Vespát? Na de hogy lehet szeretni a robogókat és a sportmotorokat egyszerre, ráadásul úgy hogy a robogókat jobban? Hát szerintem csak úgy, hogy a sportmotorokat nem is szereti. Akkor viszont hogy lehet egy sportmotoros lap szerkesztője az illető? Gondolom úgy, hogy a többieknek megfelelt a személye. Feltehetőleg azért, mert ők sem szeretik a sportmotorokat. Kíváncsi lennék, hogy az oldal üzemeltetőit tekintve hány főről van szó és arra, hány sportmotor esik? Tényleg érdekelne....
Én már többször hangoztattam, hogy a galériái jók. Érdekesek, hasznosak. De itt most szerintem nem erről van szó.
Hát,talán egyszer a kívánság túllő a lustaságon és belevágsz.
Úgy látom nem akarsz te jót magadnak.
Veled :D inassal :D
Ha még csak ennyi lenne....