Le van zárva de körbe lehet sétálni, nem gyenge fejlesztés indult meg anno de befulladt. Ha jól olvastam 150 gurigáért lehetne megvenni. Fantáziája volna az embernek csak a másik fele hiányzik. Állat szép a környék is...
Látod ez a baj, hogy poénnak gondolod őket! A témában van még bugi, mivel még mindig megy!
Ha kérhetnék több tiszteletet! Sokkal jobban hangzott volna így: Clam nem érdekel, bár tehetségét és műveltségét elismerem!
Clammal az van, hogy a poénjai egy lofaszt nem érnek. Elején jópofa volt, mára erejét vesztette.
Meg az egész téma persze.
Engem sokkal jobban érdekel a motor. Mondjuk, hogy miképp lehet javitani, jobbá tenni. Mivel 1-2 ember van itt aki csinal is valamit a lánctisztitáson kivül így érdekel a tapasztalatod. Nézeted. Ugy ahogy Oszié is. Clamat meg leszarom az egész agyhalott vitájával együtt.
Pedig az az igazi, teljesen más ízt ad neki . A megmaradt kisült felkockázott pörcök meg mehetnek a pöri utáni deszertre... ami túrós csusza
Reformkonyha.......faszom
Holnaptól újra mehet az anyázás.
Ha kérhetnék több tiszteletet! Sokkal jobban hangzott volna így: Clam nem érdekel, bár tehetségét és műveltségét elismerem!
Meg az egész téma persze.
Engem sokkal jobban érdekel a motor. Mondjuk, hogy miképp lehet javitani, jobbá tenni. Mivel 1-2 ember van itt aki csinal is valamit a lánctisztitáson kivül így érdekel a tapasztalatod. Nézeted. Ugy ahogy Oszié is. Clamat meg leszarom az egész agyhalott vitájával együtt.
Felénk halpaprikás után (mellé) szokott csusza lenni.
Reformkonyha.......faszom
Amúgy meglett hogy Valentínóé volt a cucc velence mellett.