Hogy mi az ok-okozati összefüggés azt nem tudom, de szerintem vastagon benne van a keze abban, hogy 10 év alatt olyanból ilyen lett ez az oldal. Úgy mondom inkább, hogy amit leírt az bőven hozzátette a "magáét".
Semmi bajom Kutyaval. Osszeszedetten es jol ir, csak mar nem az a celkozonseg, mint aki regen volt, eppen ezert a cikkek temaja is olyan, amilyen. Nem is nagyon olvasom egyiket sem, de ez nem az o hibaja, mert valoszinuleg ot csak megkertek ra, hogy ide is irjon.
Lehet is, mert én sem látok semmi különbséget közöttük. Először távoli piros pont, aztán távoli szürke paca. Aztán közelről egy szürke paca remegő lábakkal piros ponttal a közepén, aztán a tükörben távolodó fehér pont. Hogy milyen motor a tököm nem figyeli, nem is érdekel.
tavaly még irkált cikket asszem a superbike-ba (teszttapasztalatokat 675-ről ). de mintha valami jógaszalonnyitás vagy ilyesmi lett volna.
Mondjuk azóta semmi.
Jé, másnak is feltűnt. Löwey-nek gondolom családja van, zenél, vagy motorozik és sz..rik az egészre. Mint olvasó sajnálom, amúgy én is azt csinálnám. Kutyáék meg nyilván szervezik a kis magazin kirakat életüket és amúgy egy sleppet alkotnak a többi motoros média hasonló oszlopos tagjaival. Néha azon csodálkozom hogy a totálbájkos buzik még nem írnak ide bobber cikket. Meg persze a barátnők vagy feleségek is hadd írjanak, ha kutya írhat, akkor Barbara is írhat. Miért ne, jóbarát. Ja hogy a cikk egy retek? Az nem érdekes. Ebben az országban egyébként sincs annak kultúrája, hogy valaki igyekezzen jól csinálni amit csinál.
Na igen, konkurrens oldal, de csak azert, mert itt a sportmotoron is hasonloan langyi cikkek mennek mar, mint a hegylakon. Ha itt tenyleg sportmotorokrol lenne szo, akkor szo sem lenne konkurenciarol.
Hova lettek peldaul a Lovey Adam-fele videok?
A rendes SPORTmotor tesztvideok, osszehasonlito videok / cikkek?
Az elso 10 cikk cimet megnezve minimum a fele turamotor, robogo es hasonlo temat erint...
Nem mellesleg Kutya ide is irogat cikkeket. Talan csak az kulonbozteti meg a ket oldalt egymastol, hogy ide nem kerulnek fel az X baleset volt a hetvegen, vigyazzunk egymasra es figyeljunk oda temaju cikkek. Bar ami kesik, nem mulik...
Valószínűsíthető hogy tényleg van olyan 675 tulaj aki ugyanakkor pirkadatkor,kakasszóra röffenti a motorkáját mint cápa a kotlót,ugyanazon az útvonalon hajt,lassan és ezért cápa minden alkalommal kerüli kívül belül.
De ennek a valószínűsége olyan csekély hogy lottószámot kéne a dátum alapján megjátszani.
Na meg persz a kotló minimum kéthónapja atomra van szedve.
Tudom, hogy nem, nem ezért mondtam. Csak azt próbáltam bemutatni, hogy miért nem vagyok én már nyitott az ilyesmire. Csak magamnak ártok vele. Inkább általánosítok, azzal jobban járok.
Az ilyeneket én sem csipázom, max annyira tud hasznos lenni, hogy látom merre van jó út. Ha már túrás videók, akkor ez, ennél jobbat nem láttam még, főleg nem magyaroktól. Esküszöm rákívántam egy ilyen kiruccanásra, csak utas nélkül
[vd-vm id=148794209]
De most komolyan, tényleg. Tárgyilagosan. Szerinted ez mi? http://www.sportmotor.hu/video...
Vagy ez: http://www.sportmotor.hu/video...
Elmondom ténylegesen. Ez az, hogy amikor édesanyámat viszem dokihoz személyautóval, akkor ők útban lennének és akadályoznának. Nem jutnék el a célig annyi idő alatt sem, amennyi a sebességhatárokból következne. Tudom Te gyorsabb vagy. Hát az nem kunszt, baszki.
Az meg külön vicc, amikor 50 éves emberek indiánosat játszanak hétvégente és csülökevős, kultúrabefogadós, pózerkedős dolgokat játszanak, de gondolom úgy, hogy a Walesi bárdokat nem tudnák elszavalni. Hétfőn meg alvállalkozóval kibaszós, volt-feleséget zaklatós, titkárnővel megcsalós vólsztrítfarkasát játszanak. Szerinted én ezekre az emberekre kíváncsi vagyok? Nem. Nem vagyok kívácsi. Szerinted ez általánosítás? Igen. És szerinted miből épült ez fel? Vélelmekből vagy tapasztalatokból? Magamtól kitalálok ilyet miközben én kicsit sem vagyok ilyen? Ne....
Mondjuk azóta semmi.
Upsz,általánosítok.
Hova lettek peldaul a Lovey Adam-fele videok?
A rendes SPORTmotor tesztvideok, osszehasonlito videok / cikkek?
Az elso 10 cikk cimet megnezve minimum a fele turamotor, robogo es hasonlo temat erint...
Nem mellesleg Kutya ide is irogat cikkeket. Talan csak az kulonbozteti meg a ket oldalt egymastol, hogy ide nem kerulnek fel az X baleset volt a hetvegen, vigyazzunk egymasra es figyeljunk oda temaju cikkek. Bar ami kesik, nem mulik...
Nem pontos de sacc?3-10-40? 15-32 közt stb.
De ennek a valószínűsége olyan csekély hogy lottószámot kéne a dátum alapján megjátszani.
Na meg persz a kotló minimum kéthónapja atomra van szedve.
http://www.hegylakok.hu/2016/0...
[vd-vm id=148794209]
Merakkor kikérem az általánosítást és negatív diszkriminációt.
http://www.sportmotor.hu/video...
Vagy ez:
http://www.sportmotor.hu/video...
Elmondom ténylegesen. Ez az, hogy amikor édesanyámat viszem dokihoz személyautóval, akkor ők útban lennének és akadályoznának. Nem jutnék el a célig annyi idő alatt sem, amennyi a sebességhatárokból következne. Tudom Te gyorsabb vagy. Hát az nem kunszt, baszki.
Az meg külön vicc, amikor 50 éves emberek indiánosat játszanak hétvégente és csülökevős, kultúrabefogadós, pózerkedős dolgokat játszanak, de gondolom úgy, hogy a Walesi bárdokat nem tudnák elszavalni. Hétfőn meg alvállalkozóval kibaszós, volt-feleséget zaklatós, titkárnővel megcsalós vólsztrítfarkasát játszanak. Szerinted én ezekre az emberekre kíváncsi vagyok? Nem. Nem vagyok kívácsi. Szerinted ez általánosítás? Igen. És szerinted miből épült ez fel? Vélelmekből vagy tapasztalatokból? Magamtól kitalálok ilyet miközben én kicsit sem vagyok ilyen? Ne....