Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugalom, nem fog!
na te jól megsértődtél
Cápa soha nem személyeskedik, én csak akkor ha olyat szólnak be nekem! Motorokról pedig lehet véleményünk, vagy nem?
Normálisan kérdezte. Leírtam. Neked nem tettem volna, Te már kívülről fújod.
Szerintem ratyis fos!
Na de én nem küldtelek melegebb éghajlatra. A motorod meg egy szar. SZERINTEM!!! Igy megfelel?
Naaaaa, mi ez a nagy összeölelkezés? Még a végén kihal az üzenőfal
Ne sértődj meg nem az volt a célom!
A motorodon a kormányvégsúly nem tetszik! Azt fesd le! + A színe sem az igazi.
Te most tényleg ráérsz.
a legegészségesebb az lenne , ha te is cápa felhagynátok a személyeskedéssel, a célozgatásokkal a másik motorjára vagy személyiségére, felesleges , ha ez sikerül részetekről üdvözlöm , én se megyek be akkor a pro kontra fórumozásba ennyi
Ja igen...
De még előtte sem?! Mindegy, akkor is túlreagáltad, nem egyszerűbb lett volna nevetni/átlépni rajta?
Görbetükör....
Nem a csatlósom, ő én vagyok!
Várjál, ne téveszd meg magad, ne pörögd túl. Ne hidd, hogy egy kicsit is érdekelsz. Túl sokat gondolsz magadról, ha ilyeneket képzelsz, hogy a legkisebb fáradságra is hajlandó lennék, hogy Téged lejárassalak. Mért tenném? Én Clam csatlósa, hogy legyek? Úr Isten komám, pihenned kéne.
Nem volt előzménye, Janoval beszélgettünk. Max annyira említettelek, hogy raktam fel képet, hogy eltűnt az általad sokszor emlegetett majré. Semmi más nem volt. Máskor is csináltál ilyet, feldobsz egy vkivel kapcsolatos szöveget és várod a reakciókat.
Sztem esős videóból dunát lehetne rekeszteni, ha adna ki az SM nézőszámokat láthatnád, hogy ez érdekli a legtöbb embert (ahogy youtubeon látszik is).
Legalább azért a motorom tetszik, ismerd el
Mert ti mit csináltatok? Igaz nem rólam, de rólam szeretettek volna.
Anyázni pedig anyáztál ezt már kár tagadni és ez nem indok rá....
Azoknak volt előzménye! A Gabika gyereknek hitettek és ebből fajult ez így el.
Most csak a magam nevében tudok válaszolni, de ennek valószínűleg hangulati okai vannak, illetve előzményei. Én pl. ma már régi tagnak mondhatom magam, nem egy és nem két hülyeségre válaszoltam már és nem egy és nem két emberrel találkoztam aki olyan dolgokat kérdezett itt, amiből arra következtettem, hogy fingja sincs a dolgokról. Most szándékosan tekintsünk el attól, hogy a következtetés lehet téves is, tekintsük helyesnek. Nos ezzel nekem minden esetben az a bajom, hogy én valóban 30 éve motorozom és mindig is volt motorom és mindig lesz is és jártam egyedül is, másokkal is és már láttam felnőni motoros generációkat, megéltem divathullámokat. És pontosan tudom, hogy melyik az a kérdés, vagy vélemény ami arra utal, hogy az illetőnek nem kellene 180 lóerős motoron ülni. Onnan tudom, hogy emlékszem azokra, akik ezt az utat járták. És tudom hol fekszenek ma. És nem olyan vicces. Ez az egyik szempont amiért kiakaszt az ilyesmi. A másik az, hogy nagyon gyakran a túlzó hivalkodási vágyat érzem mögötte. Az általam ismert mondjuk 100 motorosból mondjuk 10-en tudnak motorozni. 30-an elvannak, régóta van nekik, de semmi komoly. 60 ember kizárólag azért tart motort, hogy elmondhassa magáról, hogy van neki olyan. Mindig úgy fogalmaznak, ők azért mennek lassan, mert úgy szeretnek. Sosem mondják azt, hogy azért, mert gyorsan nem tudnak. És ki töri magát mégis össze? Nyilván ők. Miért? Amiért gyorsan menni sem tudnak. Szóval ez tök egyszerű képlet.
Én már egész egyszerűen letettem arról, hogy megpróbáljam megértetni magam fórumtárssal, vagy haverral. Fölösleges. Inkább menjünk pizzázni, vagy sörözni, vagy moziba, de ezt a motorozás témát ne erőltessük szerintem. Nagyon kevés az olyan motoros, aki tudja, hogy hogy működik egy motor és használni is tudja. Csak a pojácáskodás megy.
Ennek volt előzménye is! Nem fogom most kikeresni, de 1000%, hogy te említettél elsőnek és utána kezdtem el!
Régen nem volt internet! Nem tette fel boldog boldogtalan, hogy mit kaptam a Jézuskától, milyen tortám van, hogy estem el stb.
Amúgy személyesen is elmondom bárkinek, hogy mi nem tetszik a motorján és szerintem ratyis!
ez is egy vélemény, de miért foglalkozol te is ennyire velem? Clam csatlósaként te is be akarsz szállni abba kampányba ahol a cél a negatív image építése rólam?? Valódi vélemény? A véleménynek önmagában soha nem az igazságon van a hangsúlya Cápa, a vélemény az vélemény! Hogy a hozzászólásaiban clamnak jórészt igaza lenne, vagy egyáltalán értékelhetőek lennének szerinted az a te dolgod, az is egy vélemény, csak elfelejted hozzátelni hogy ez a tied és így elég büdösen néz ki leírva mivel úgy tálalod mindig te is hogy amit leírsz az úgy van szent és sérthetetlen.... , amivel van aki egyet ért van aki nem... van aki megeszi van aki nem...
Na várjál, én nem kezdtelek el anyázni, csak mikor már képeket keresgéltél rólam, adatlapot nézegettél, ezer éves cikkeket másoltál be rólam, stb.
De másokkal is azt csináltad. Volna példa erre is bőségesen. Tény hogy volt erős reakció részemről.
Másnál meg mindenkinél veszem a lapot? Óóóó dehogynem, hozzád sem szóltam, mással beszélgettünk ,aztán jössz ilyen hozzászólásokkal, hogy látod volt pályanap esés nélkül, meg egy ujjas fékkel, mellette a sok röhögős fej, bár ebben nem tudom mi volt vicces
Azért furcsa amit írsz ezzel a névtelenséggel kapcsolatban, mert pont régen nem lehetett ezt megtenni, hogy név nélkül beszólogattak másoknak, mert ha vmiről beszélni akartak akkor személyesen történt, ott aztán lehetett vitatkozni. Pár pofon tuti el is csattant közben
Az ilyen hibákon nem akadok fel, nem lehet vkinek mindig igaza, már el is felejtettem a rögzítőcsavaros dolgot, nem élvezkedtem arra, hogy hurrá tévedtél, mint ahogy a telóolajos dolognál sem, csak szimplán végigolvastam, okosodni jó volt.
Biztos jól emlékszel, de akkor sem értem, miért kell egy tárgyilagos (?) vitában próbálni megsérteni a másikat. Ezek után úgy is személyeskedés lesz a vége. De mondom, a mások esetét nem ismerem, vagyis nem az elejétől. Csak a sajátomat, ott meg nem volt személyeskedés az elején, csak írtam neki, hogy nem értek vele egyet abban amit írt. Ezek után az viszont felbaszott, hogy utólag nem is azt emlegette, amit írtam, hanem csak egy hasonló mondatot, úgy hogy az hülyeségnek tűnjön.
Én is akkor szeretem a forumot olvasni, ha lehet belőle motor ügyileg tanulni vagy ha legalább egy jót lehet röhögni az oltásokon. Csak itt az oltásoknál már többről volt szó általában.