Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Capa egy arva 675=tel sem talalkozik, mert akkor motorozik, amikor mas nem (telen?)
Jah és nincs annyi 675 az egész országban hogy "hivatalból előzik, kívül-belül, akárhol".
Statisztikailag nem is találkozol vele csak évente 2-3x.
OFF
"Az általánosítás az egyetlen helyes megítélési módszer akkor, ha nem ismerhetsz mindenkit személyesen" -
Nemregiben pont errol volt szo a cegnel egy kommunikacios treningen, hogy az ember az ismeretlenekkel kapcsolatban MINDIG altalanosit. Sztereotipiak alapjan, azaz kategoriakba sorolja a konnyebb "feldolgozhatosag" erdekeben. Aztan ennek a kategorizalasnak az egyenesagi kovetkezmenye az, hogy az adott kategoriaba tartozas alapjan eloiteletekkel van a masik fele, ami szinten teljesen termeszetes (ebbol pedig mar annyira nem termeszetes, de egyeseknel ezutan a diszkriminacio kovetkezik).
ON
Felesleges eszmecser,egyszerűbb ha elfogadod hogy vannak nálad lassabbak.Már közúton.
Gyorsabb tuti nincs azt nem kell elfogadni.
Egy szép motor, ezen a csodás reggelen!
http://www.sportmotor.hu/album...
??
Persze, hogy nagyképű vagy, hisz én is!
Az általánosítás az egyetlen helyes megítélési módszer akkor, ha nem ismerhetsz mindenkit személyesen. Ez az egyik. A másik meg az, hogy pl. Te most váltig állítod, hogy nem vagy gáz, nem kell várni. Hogy ne kellene várni, azzal tudnék vitatkozni. Szerinted nem kéne? Erre az a hivatalos válaszom, hogy szerintem Neked nincs elképzelésed arról, hogy én mire gondolok. De már ehhez is hozzá szoktam. Eddig néha ment a nagy összeborulás, a hívjuk el cápát téma. Hát egy kezem fele is elég ahhoz, hogy megszámoljam azokat, akikre nem kellett várni. Pedig mindegyik sportmotoros. És a 675-öket hivatalból előzik, kívül-belül, akárhol. Nem tudok mit mondani erre. Mások szerint nagyképű vagyok. Elfér.
Amelyik a képen van, az az enyém!
Ilyeneket leüthetsz, veszem a lapot
Sárga gixered van, de nem az amelyikről állítod. Így megfelel
Győzni fogok, főleg, hogy....Na de ez majd kiderül...
Akkor miért nem privátban kerestél meg normális hangnemben? Mondjuk volt ilyenre is példa és végül kifordult a srác magából.
Megint van egy magas labda...
Nem én vagyok Zoli, de sárga Gixxerem van! Megfelel?
Ügyes legyél!
Lejáratni nem akartalak, csak érdekelt ki az aki mindenkinek beszól meg keresi a konfliktust, ráadásul ebben a stílusban. Ha tényeket mondanál, akkor nem olyanokat állítanál, ami 8 éve volt aktuális utoljára. Szoliznom meg szerencsére nem kell, kimegyek a napsütésre 2x, aztán már úgy nézek ki színügyileg, mint egy cigány
Passz, 3 opció van sztem. Tied a sárga gsxr és te vagy Zoli. Nem te vagy Zoli, vmi más motorod van (mondjuk attól még hívhatnak Zolinak ), Nincs motorod semmilyen. Mondd meg te, melyik a helyes.
GP Pilot tartózkodni Jerez!
Van olyanis?
Nem is néztem.
Nade majd most.
A bökkenőt ott találom hogy skatulyázol,és durván általánosítasz.sportmotoros jó,túramotoros 40-el kétnap besztercebánya,nem jó.
Ez nem igaz .Túramotorosból is van sokféle,ahogy láttam sportolóból is olyat akinél én csodálkoztam hogy miért áll meg kanyar előtt és olyan túrást is aki nagyon gyors volt.
Én személy szerint lassú vagyok,bár nem annyira,persze 160 lóerőtől és mindenhol 220-lapontól messze vagyok,de nincs gááz nem kell várni,odatalálok pár eltévedéssel mindenhova.
És besztercebánya 10 kor induló délután 4-re otthon.
Rendben!
*tényt
Annyiból nagyon irigylem a társaság jó részét, hogy nektek van emberi távolságban olyan út, amin lehet egy jót motorozni. Nálunk egyenes, meg körforgalom (meg pár olyan kanyar, hogy talán 200 felett lehet dönteni a motort vmennyire. Emiatt sajnos, ha jó helyen akarok motorozni, akkor "túrázni" kell, vagy pályára menni. A 600assal tavaly nyomtam egy nap alatt egy 700kmes kört, mire hazaértem, alig tudtam leszállni róla, a második felét már nem annyira élveztem.
Mert nem te akartál elsőnek lejáratni? Csak belinkeltem két cikket, hogy te sem vagy különb másoknál, ennyi.
Szerintem az én értékrendem a jobb és itt a többség az anyázást tartja elfogadhatatlannak, nem azt ha belinkelsz bárkiről is két cikket és elmondasz a kép alapján pár tény pl. hajvasalás, szolárium.
Szerinted van, vagy nincs?
Most ezt komolyan nem értem Így történt, nem? Nem emlegettem senki anyját, ameddig nem próbálkoztál lejáratni (bár nagyon nem is sikerült) azokkal a képekkel, cikkekkel, stb. Nálam ez nem gyengébb egy anyázásnál, szóval megint ott vagyunk, hogy a te értékrendedhez kellene mindenkinek tartania magát. Majd ha te tiszteled az enyémet, akkor én is fogom a tied. Ha ez így lesz, akkor nem lesz anyázás, meg rendszám "nyomozás", stb. Bár egy dolog tényleg nagyon érdekelne ennyi idő után, hogy akkor hogy is van ez a van motorod vagy nincs motorod dolog? Bár komoly választ úgy sem kapunk
Ott a mailem, küld arra
Hidd el, semmi élmény nincs abban, hogy egy 160 lovas motor nyergében folyamatosan a tükröt bámulod, mert nézed, hogy hol maradtak el a barátok, akik GPS-el sem találnak oda elsőre a keszthelyi kastélyhoz, meg megálltak hugyozni, meg a csajnak fel kellett venni a telefont, mert a kozmetikusa másodszor hívja, vagy cigiznek. A tököm ki van már ezzel, idegbeteg vagyok tőle. Ott a motor, lehetne menni és nem megyünk. És aztán jöttök itt Ti a kétnapos szlovák túrával, mert persze, hogy 40-es átlaggal elérhetetlen messzeség Besztercebánya. Hétfőn meg feljön ide az ember és ossza az észt, mi az igaz motorozás és a sportmotorosok miatt van ennyi baj. Nem tudod elképzelni, hogy mennyire semmi kedvem ehhez. Ma már kívülállóként tekintek erre. Van a motor, vagyok én, meg van az út, aztán gyerünk. Mások, hogy mit csinálnak, min kínlódnak, mért állnak meg, mért nem jönnek, hogy mi a szabály, hogy hol a határ, hogy mit mond a rendőr, hogy minek villog, hogy mért nem megy anyjába, vagy mit tudom én, ez engem nem igazán érdekel. Hagyjanak békén, hadd menjek. Majd ha haza értem dumálunk.