Vannak igenytelen emberek mint te meg capa, akiknek a bab is hus. Meg vannak ilyanok akik a penzukert elvarjak a minoseget minten, en igenyes vagy. Ti meg nem :D
Nem! Nem azt mondtad, higy a tracer szar, hanem hogy a sok hülye inkàbb azt veszi mint a sportot. Miért baj? Örülj neki hogy Te egy különleges ember vagy, kened neki mint mint àllat!! Mi meg csak àmulunk és bàmulunk!
Szerinte szar, van aki szerint jo, nincs ezzel semmi baj.
Most gondolj bele, hogyha mindenkinek Capa velemenye alapjan kellene motort vennie...
Meg tobb halott es annal is tobb olyan ember lenne az utakon, akiket kerulgetnie kellene
En peldaul kijavitom az olyan ismeroseimet, akik azt mondjak, hogy vettek/venni akarnak egy motort es kiderul, hogy robogorol van szo. Ilyenkor mindig kikerem magamnak, hogy a robogo az nem motor. Az egy fos
Az en velemenyemtol fuggetlenul megveszik/megtartjak amit akartak. Ilyen egyszeru az egesz.
Én ugyan nem,egy halom sportolót láttam azon küzdeni hogy divatosan összeöltözzenek a motor színével egyező pupos kenguruba és utána majdnem belerongyoltam kanyar előtt a csapatba mert megálltak előtte,persze egyenesben vinnyogtatták.
Én aki csigalassu,örülj hogy nem te voltál.
Igen. Levi szerint az is jobb. Hogy nincs kormánymű az nem számít. Pedig habszivacsos műszerfallal Te is gyorsabb lennél. Nincs az a zaj, jobban tudsz koncentrálni.
És vajon melyik a jobb?