Persze, hogy lehetne. De nyilván olyanok csinálnak ilyet, akik szórakoztatónak találják a weboldal készítést. Nekem a HTML tag említésétől is bórsódzik a hátam.
Egyszer már megbeszéltük ezt! Utána még beszéltünk a kocsikról is, aztán egyszer csak elővetted a sértődésed megint és elkanyarodtál egy olyan irányba, ahol magadról sikerült egy bizonyítványt kiállítani!
Röviden: Pacree szólt be neked, ő pedig kicsit más stílusban játszott. Nem vetted a lapot, besértődtél, mint ahogy általában beszoktatok és ennyi a történet.
Itt a kommented alatt is van egy. És megint igaza van. Semmilyen figyelemre méltó motorsport eseményről szót nem ejtenek, túradoboz bemutató van helyette.
Ez csak alibi duma.
KB egy esős délután fel tudnál ütni egy szerverre valami ingyenes forummotort amit semmi reklámmal,talán titkosítva elpötyögne magában és meghívásos alapon lehetne privát hardcore sportmotoral foglalkozó eszmecserét folytatni a töltelék nélkül.
Miért, Neked én is "beszóltam" először. Most is úgy gondolom, ahogy akkor. És? Most is megtenném ha lenne miért, vagy éppen olyat olvasnék tőled. F.Levi is beszólt nekem is, de volt amikor meg nem. Én is neki, de van amikor meg egyet értek. A minap még bigoneoszi szólt rám, hogy baromságokat beszélek (ez nem is kizárt) de azért én fingattam itet, hogy ha olyan okos, mondja már meg mi hogy van, hogy van. Nem tudta. Egyébként ismerjük egymást és jóban vagyunk. Az életben. De ez nem az élet, ez csak írott szöveg nickekkel. Ő itt egy bigoneoszi. Amúgy meg egy jó srác. K5 oszi is az. Clam-t nem ismerem, valszeg Ő is. Engem csak egy dolog érdekel egy hozzászólásnál: hogy mit mutat ahhoz képest, amit én gondolok és nem árt ha van köze a sportmotorozáshoz. Újabban ez utóbbitól kényszerű okokból eltekintek.
De azt nem is tekintem vitának, az csak fárasztás. Vagy nem tudom mi. De amikor valódi véleményt fogalmaz, akkor jellemzően igaza van. VR46N-nek szinte soha nincs, V4Rleonénak ritkán.
A többieket nem tudom, nálam ő kezdte. Gondolom, hogy nem véletlen, mert nem kell feltétlen prosztónak lenni, hogy jogosan azt kapjál vissza.
Jobb is, hogy nem láttad, sírtál volna. Vmi régebbi videó volt, talán k1-k2 ezressel. Tipikus húzom neki, kanyarban meg nem tudom mi lesz kategória.
Talán annyi, hogy a prosztóságot kiprvokálta, meg a 10-ből 9-szer igaza van elég erős túlzás is. Mert hát a pilot vagyok, szép vagyok, jó vagyok nem valami ütős érv egy "vitában".
Fel nem foghatom, hogy az intelligencia deficiten kívül még milyen más oka lehet, bármelyiknek is, hogy Clam-t "üldözze" - akár a neten, akár az életben. Nevetséges. Vagy ha már nagyon komolyan veszik és ennyi eredményt tudnak felmutatni, akkor én is kikacagnám őket, ha nem nagy baj. Minek erőlködik, aki ennyire nem tud eredményt felmutatni?
Azt én nem tudom mi volt régen, de tény, hogy igazi sportmotoros videókat az archivumban szoktam keresni, ritkán látok nagyon jó újakat. Engem mondjuk nem zavar e mellett másról sem a galéria (új tuha, sisak, találkozó, túra, stb), meg tőlem mindenki más is elfér, nagyon nagy faszságot kéne feltenni, hogy szóvá tegyem (mint pl pár hete azt a gsxr onboardot, ami le is lett véve gyorsan, mert rettentően szörnyű volt, még nézni is). Clamnak meg nem a tárgyi mondanivalójával van probléma a legtöbb esetben, a vele kapcsolatos viták legritkább esetben szólnak erről, inkább kimerül prosztósságban. Helyesen írni mondjuk legalább tud, mondjuk az ő generációja még tudott.
Ezért jártam én mindig is garázs termekbe. Most meg van egy saját berendezésem a garázsban. Pont elég az. Szarok a csillivilli gépekre. Jó a lézer vágott súly is egy króm száron. Faszom se kíváncsi az idiótákra.
Én azt mondom, semmi sem véletlen. Az oldal 10 év alatt nem tudott normális, sportmotorozással összefüggésbe hozható tartalmat vagy közösséget kiállítani, mert gané amit csinálnak. A hozzászólók is meg a cikkírók is. 08-11 táján már ott tartottunk, hogy a motorozás megemlítése is heves érzelmeket váltott ki, mert elterelte a figyelmet a horgászat, vagy a bontott-alkatrész kereskedelemről. Néhányan megpróbálták a maguk módján felhívni a figyelmet arra, hogy azért ez így nem oké. Eredmény az lett, hogy kitiltották meg b..ogatták őket. (Nem Clam-et, már előtte is másokat is.) Nem nagyon látom be, hogy ennél többet érdemelne az oldal. Kicsit olyan ez is mint Magyarország. Az a társadalom, ami 30 év alatt ennyi hibát elkövet, az ne csodálkozzon ha ott tart ahol és, hogy más népek már csak sz@rni járnak hozzá. Clam-nek meg a tárgyi mondanivaló esetében 10-ből 9-szer igaza van. És egyáltalán nem hülye.
Ugyis ilyen a mai világ.
A videót én sem láttam.
Röviden: Pacree szólt be neked, ő pedig kicsit más stílusban játszott. Nem vetted a lapot, besértődtél, mint ahogy általában beszoktatok és ennyi a történet.
KB egy esős délután fel tudnál ütni egy szerverre valami ingyenes forummotort amit semmi reklámmal,talán titkosítva elpötyögne magában és meghívásos alapon lehetne privát hardcore sportmotoral foglalkozó eszmecserét folytatni a töltelék nélkül.
Jobb is, hogy nem láttad, sírtál volna. Vmi régebbi videó volt, talán k1-k2 ezressel. Tipikus húzom neki, kanyarban meg nem tudom mi lesz kategória.
Mi volt a GSX-R onboardon, hogy le kellett venni? Nem láttam.