idióta! Csak akkor legyen egyenlő a mérce! Egy bugyis csaj miért szeméremsértőbb, mint egy félmeztelen csákó? Pray is volt olyan kép, mégse lett moderálva.
Én is elolvastam amit válaszképp adtál. Hát nem tudom. akik pályáznak azoknak előfordulhat hogy egy jó alternatíva de a közúti használat folyamán kilazuló csapok ilyen módon történő javítása hosszú távon nem tűnik egy kitűnő ötletnek. Hiszen szerintem az eredeti csapok valami extra anyagból vannak. Nem is feltétlen a tartóssági miatt hanem a hővezetés végett. Hiszen a féktárcsa felületén bődületes erők ébrednek így bődületes hőmérséklet is alakul rajta. Ezt a hőt pedig nem szerencsés átvezetni a felfogatásos részre hiszen a hőtágulás ott nem túl jó dolog. Minden fixen van fogatva így a hőtágulás az amúgy is komoly feszültséget tovább emeli.
Mindezt persze komoly tanulmányokkal vagy ilyen jellegű cikkekkel alátámasztani nem tudom csupán józan paraszti logika mentén gondolom hogy így van.
Féktárcsa szegecs ? Azokra a csapokra gondolsz amik a tárcsa felfogatási pontjai illetve a fékező felület között vannak ? Ha olyat keresel akkor ne erőltesd mert sosem lesz jó. Szerintem ilyen javítással az országban csak 1-2 helyen foglalkoznak de nem garantált a végeredmény. Ha "kottyan" a tárcsád akkor szigorúan csere. Fékkel nem érdemes játszani az nem az az összetevő amivel érdemes.
Ide írtam egy hozzászólást! Azt, hogy ezt a galériát is moderálják, mert férfiak szerepelnek benne!
Mindezt persze komoly tanulmányokkal vagy ilyen jellegű cikkekkel alátámasztani nem tudom csupán józan paraszti logika mentén gondolom hogy így van.
Emberek hideg van, ne uljetek motorra. Ezt el kell mondani? Nincs ennyi eszetek?
Mai időjárás előrejelzés: "Hideg szél fúj édesanyám, bachatja a kendőjét"