De most komolyan, anyázás nélkül. Vki már leírta tökéletesen, ha vki nem ért veled egyet vagy nem az tetszik, ami neked, akkor azt tényleg kinézed magadnak (nem tudom, milyen késztetést érzel erre, de mind), aztán próbálsz minél jobban beszólni. Ha vki visszaszól, akkor még jobban beszólsz, így jutunk el az anyázásig, amitől te meg vérig sértve érzed magad. Én is csak tök normálisan annyit írtam neked, hogy a majrécsík meg a motorozási tudás nem feltétlen arányos arányos (bár azt is hozzátettem, hogy akinek 2-3 centinél nagyobb van, az tényleg nem menőzzön a motorozással). Itt lendültél támadásba, jöttek a béna vagyok, elestem féle próbálkozások, másolgattad egyik helyről a hozzászólásomat másik forumba, stb. Sztem meg ez beteges. Régen amúgy még fel is basztál párszor, szóval örülj, akkor elérted a célod (micsoda célok, ugyebár). Ezek a cikk vadászások meg ezer éves kép belinkelgetések a legalja próbálkozások, szted nem láttam meg látta sok ember rajtam kívül már eleget? Legalább a google emlékezni fog rám, ha már más esetleg nem is Most írhatnék még sok mindent mi miért van, meg mit nem értek veled kapcsolatban, de igazából leszarom, mert normális vitára sajnos nem vagy képes (vagyis eddig ezt mutattad), csak vmiért mindenki (vagyis nagyon sokan) a te szádat akarják megcsapkodni, nem másét, pedig van elég megmondóember még itt rajtad kívül, csak esetleg velük lehet normálisan beszélni. Bár az is vicces tud lenni, mikor olyan ember kritizál, akit 2 érek utol egy körön belül, na de mind1, ez olyan magyaros hozzáállás Hazudnod meg miért kell, azt tényleg nem tudom sokszor. (nem az ilyen gp pilot vagyok, stb-re gondolok).
Léptem! Jó éjt mindenkinek! Nektek is kedves rajongóim, mert tudom most is olvastok!
Természetesen itt leszek, csak nem írok, különben nem jönne ki a 24 óra!
Lehet, bár én nem érzem annyira kretének a dolgot. Az itteni összeszólalkozásokban is elég kifinomult vonalat képviselek. Mondjuk ilyen vagyok, nem szeretem a trágár, ocsmány, ízléstelen beszólásokat. Cáfolj meg, ha nem így van!
Most is vicces! Oszi fejlődött, az elmúlt napokból is vannak aranyköpései. Mivel tudom, hogy direkt csinálja így nem tartom szánalmasnak, amit itt 1-2 ember csinált azt már igen. Direkt nem említek neveket, úgyis magukra ismernek.
Szerintem Oszinál is az volt a gond, ami nálad a ratyizással (bármilyen jelentését is szándékoztad használni), hogy fullba nyomta a kretént. Ugye azt soha nem szabad.
Eleinte persze vicces volt a "csak a k5 sárgafekete", de azért hosszú távon eléggé unalmas tud lenni. Vagyis inkább gyerekes, szánalmas. Aztán páran ezt rosszul reagálták le.
Azt se értem, ha bántó és zavaró amit írok miért említenek meg, miért szólnak hozzám, miért nem tiltanak? Nem lenne könnyebb bevallani, hogy színfolt vagyok?
Igen! Viszont amiből kiindult az egész az az MMM! Ott pedig aztán semmi személyeskedés nem volt, csak görbetükör és láthattuk a reakciókat.
Vagy ne az én estem nézzük, hanem Osziét! Tolja a hülyeségét és felveszik, beleállnak és mocskolódnak. Akkor ki a nem normális?!
Prosztó azokkal vagyok, akik velem is azok, de még így sem anyáztam le senkit, nem emlegettem a gyerekkorát és mentális betegségekkel sem jöttem. Szerintem akik megakarnak keresni azok betegek! Most ezt komolyan mondom, nem vérszívásból. Tényleg gond van velük. Azt persze nem tudni mennyire gondolják komolyan, de a reakciókat elnézve eléggé.
Nem értem komolyan. Mondjuk sokszor tényleg prosztóban nyomod, de az hogy ezért valaki megkeressen és "gratuláljon" az már nem normális. Meló után, közben jókat lehet az itteni dolgokon derülni.
Mondjuk utána a díszbuzik 98% elmenne onnan szóval lenne bevétel kiesés
Természetesen itt leszek, csak nem írok, különben nem jönne ki a 24 óra!
http://www.sportmotor.hu/album...
http://www.sportmotor.hu/album...
Most is vicces! Oszi fejlődött, az elmúlt napokból is vannak aranyköpései. Mivel tudom, hogy direkt csinálja így nem tartom szánalmasnak, amit itt 1-2 ember csinált azt már igen. Direkt nem említek neveket, úgyis magukra ismernek.
Eleinte persze vicces volt a "csak a k5 sárgafekete", de azért hosszú távon eléggé unalmas tud lenni. Vagyis inkább gyerekes, szánalmas. Aztán páran ezt rosszul reagálták le.
Vagy ne az én estem nézzük, hanem Osziét! Tolja a hülyeségét és felveszik, beleállnak és mocskolódnak. Akkor ki a nem normális?!