Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást neki!
Hát látod ! Eldobta a DR-t , aztán a kezére esett .
Mit csinált?! Nem vigyáztatok rá? Mögötted nagyobb biztonságba volt!:)
Kisgyereknek van drótozva a keze !
Csak nem a Laci keze az?! Kisgyerek (Gábor) is volt?
Mért van olyan ex öreglegény aki 50évesen nősült, még mondta is ha tudta volna ilyen jó a pin@ jóval előbb nekiundorodik!
Én azt várom amikor a hüvelygombás, láb gombás, fogad kiköpöd na meg bepisálsz uno reklámokat tiltják le! Azoktól kiakadok néha
Egyébként nem az én világom , de a DR gazdájának pénteken volt műtve a keze és drótozva lett , egy darabig nem tépheti a fülét és így kölcsönkaptam . Soha nem terepeztem , noha sok hónaljas vasat tesztelgettem de nem siratófalon . Na meg nem kéne ezt elkezdeni 50 éves koromba !
Bizony ! És ami a többieknek is tetszett , többet mentem egykeréken , mint kettőn ! Bár a czetkákat is kölcsönadták és azokkal jobban ment , mert nem fogyott a kajak és tudtam rakni nekji kewréken negyedikig réten nyélgátzon , na ez közönség siker volt . Ja a czetkák xc 450-ek voltak 4 db is !
Aki pedig betiltotta cigi reklámokat az egy idióta! Most majd az alkohol italok jönnek.
Az! Oké, ha látszik valami moderálják, de ezt miért? Az utcán is látsz ennyit.
Hali! Te terepen?:) El sem hiszem!:)
Jó volt , csak az nem mikor mellbe lőnek , meg a plexin látom mikor szembe jönnek a kövek ! Nem ehhez vagyok szokva !
Hú basszus akkor csodásan telt a napod.
Most jöttem haza pár tereprendező barátommal túráztunk egyet , kaptam kölcsönbe egy 350-es DR-t , azzal egerésztem a nagy osztrák czetkák között !
2őnknek jó volna Neki + Nekem.
Kicsit szakadt,öregebb ribi de jóféle.
Pedig próbakörre valóak.
Ez már kabaré
Volt rajta még ruha bőven
Klaszikus régi cigi reklám

Lehet a rúzs folt miatt volt
De legalább dolgoznak vasárnap is!
Ratyi egy oldal ez!