Dehogy mondja meg neked. Te azonosulsz azzal amit mond Ne tedd! Tedd azt amit igaznak érzel, igaznak tudsz és erről nem téríthet le senki és semmi... még a politika sem, még a vallás sem, még az egyéb modern motivációs biszbasz sem sóók sok pénzért........... EZ AZ IGAZ! Nem pedig az hogy ki nyeri a (választást )
sajnos már több mint ezer éve egy(vagy több) érinthetetlen köcsög mondta meg mit csináljon a népe
régebben könnyebben meg tudták "érinteni" de utána lett másik hasonló vagy ugyanolyan
belegondolsz a szupersztár istván királyunk annakidején kurvára nem volt ám népszerű.......
amúgy van jogalapod ahhoz hogy bármit megváltoztass, csak egy sikeres népszavazást kell összehoznod
egy rozsdametes(plusz műanyag) szerkezetet kell építenem, egy csomó csavart úgy kell elhelyezni hogy tudjon mozogni a hőtágulás miatt
szóval az önzáró anya fontos kelléke ennek a rendszernek
basszátok meg nem találni olyan céget aki magánembernek ad ilyen formájú rozsdamentes csavart (6x50mm)
eddig amiket találtam csak vállalkozóknak-cégeknek ad el
az önzáró anyában a műanyag mennyit bírhat ki?
ha folyamatosan süt rá a nap
gondolom a legszéle pár év alatt elporlad, de beljebb csak nem ér a nap
ha kibír 30 évet az már elfogadható élettartam
mert van full fém önzáró is de az kb 1,5x annyi mint a műanyag betétes, aztán kell 500 db
Nem félek, ennyi, teszem a dolgom (rendszertől függetlenül) ti hisztek bennük majd ti változtattok vagy nem.Az én energiám az egyetlen igazságban teljesedik ki és ezt nem írhatja felül senki és semmi
Ramm, amúgy a palával vigyázz, rákkeltő rohadalom az. Ha vágod, vagy törik, morzsolódik, akkor a pora úgy beszökik a tüdőbe, hogy soha többet ki nem jön onnan. Nem jó cucc az, nem véletlen veszélyes hulladék.
Az azbesztről se véletlen szokott le a világ, meg a DDT-ről se.
Fa lécekre bakoljam fel a motort, hogy a fagyott beton ne közvetlenül érje a gumikat? Attól tartok kikeményednek a vadi új PilotRoad 4-ek, az meg fája a pici szívemnek.
Azt azért megnézem, hogy a nav-os betoppan egy 5 fős baráti brigádhoz feljelentgetni. Vagy kimagyarázzák (kerti parti) vagy gyorsan zárt körű rendezvénnyé nyilvánítják a bulit, a többit tudod.
azt azért gondolom tudod hogy sajnos ez az oda vissza segítés ma már fekete munkának számít
ha betoppan a nav amikor épp egy ilyen segítség akció van szopik mindenki aki nem egyenesági rokon
Hiszen kivétel nélkül mind köcsög.
Én teszem amit kell, figyelek az embertársaimra, oszt csinálom a dolgom.
régebben könnyebben meg tudták "érinteni" de utána lett másik hasonló vagy ugyanolyan
belegondolsz a szupersztár istván királyunk annakidején kurvára nem volt ám népszerű.......
amúgy van jogalapod ahhoz hogy bármit megváltoztass, csak egy sikeres népszavazást kell összehoznod
Családos , normálisan elő emberként én sem az anarchiat vizionálom., de ne egy érinthetetlen köcsög mondja már meg, hogy mit tehetek vagy nem!
amúgy ha mindenki megszegne mindent, itt olyan anarchia lenne hogy semmi sem lenne a végén
Ez az alap.
szóval az önzáró anya fontos kelléke ennek a rendszernek
eddig amiket találtam csak vállalkozóknak-cégeknek ad el
ha folyamatosan süt rá a nap
gondolom a legszéle pár év alatt elporlad, de beljebb csak nem ér a nap
ha kibír 30 évet az már elfogadható élettartam
mert van full fém önzáró is de az kb 1,5x annyi mint a műanyag betétes, aztán kell 500 db
Az azbesztről se véletlen szokott le a világ, meg a DDT-ről se.
En nyugodt vagyok mint nyul a hurokban.
asszony járt úgy már 5-6 éve hogy szaladni kellett......
mindenképp úgy kell csinálni a motorhoz ne érjen hozzá
ha betoppan a nav amikor épp egy ilyen segítség akció van szopik mindenki aki nem egyenesági rokon