ezt csak azért mondod mert még nem endúróztál a kicsivel, vagy ha igen akkor béna vagy
persze vannak hoki gyerekek akik csak a pusztai egyenesben tudják húzni azokat tuti megszopatna az általad említett "nagy ember"
de azért egy átlag endúrós aki azért megjárt pár vízmosást-patakmedret meg jó pár feljárót azt biztos nem
én már mentem sokféle motorral a hegyen, ott a hol a huskyval lazán elmentem ott az lc4-el elég szenvedős volt és nem az a +40-50 kiló hanem az hogy kurvára máshogy fordult, egyszerűen sok helyen nem tudtam a nyomon menni lefelé csak ha megálltam és arrébb raktam az elejét
de sok helyen jó dolog a súly meg a nyomaték, amiből a kicsikneknem sok van, mert egyből bassza ki a seggét
Na én most nem értem amit írsz
A Chris Birch szerintem jelenleg az egyik legjobb nagyendurós, 1290-el olyan helyeken megy ahol sok enduros egy exc250-nel is szanaszét szopná magát
Jarvis biztosan megoldaná, de ez rohad hosszú s még a hátam mögött kezdődik a vicces része.
A kamera nem adja vissza, hogy milyen meredek és köves mint az állat.
most érkezett fiatal kolléga a céghez.sem területismeret,sem rutin.van viszont okosteló,meg fészbuk. hamar ki is rottyantott egy villanyoszlopot a 8530-assal egyik délután. egy egész faluban nem volt áram néhány órát. hja kérem,a robotpilóta a traktorban sem igazi robot. csak irányt meg sebességet tart
Persze azért én is úgy vagyok vele hogy amit rámbíztak azt a lehető legjobban elvégzem. Szeretnék idővel előrébb lépni majd azt meg tökvakargatásal nem lehet. Amúgy szerencsére nem egy agyon terhelő munka élvezem is most. Némi maszek is elfér mellette úgy hogy az közben nem megy a fő meló rovására. Szóval nincs egy szavam sem. De ezeket a jól csengő mondásokat azért ismrem :-D
Igen, ezt tapasztalom az új melóhelyemen, túl sokáig voltam maszek, ez nekem nem megy......katasztrófa, hogy mennyit rinyálnak és mennyire szabotálják a melót a kollégák én meg szégyellem magam mert szeretek dolgozni, épp az volt a kamionnal az egyik bajom, hogy semmittevésből állt a nap nagy része és az értelmetlen várakozásból, itt legalább van mit csinálni csak hát az nem menő hanem inkább azon folyik a verseny, hogy ki tudja jobban a másikra hagyni..........anno a szociban sem volt ilyen melóhelyem, igaz mindig a jól fizetett helyekre mentem, de mindenhol teperni kellett, hogy menjen a meló, viszont itt a cég többi részéhez képest magas a bér és mégis lógnak ahol csak tudnak....
Hali mindenkinek. Csak erre jártam gondoltam beköszönök hogy élek meg minden. Remélem mindenki megúszta a szezon eddigi részét bukta meg sérülés nélkül. (Viszont megyek is mert dolgozni is kell valamikor amdj később menézem a válaszokat)
Maximálisan igazad van!
Egy lábon menős túrára biztos nem vinném az EXC-m,már a 10 órás oil csé okán sem.
Igen,azt kell eldönteni,hogy ki,mit akar csinálni!?
Terep és terep között óriási különbség van.
persze vannak hoki gyerekek akik csak a pusztai egyenesben tudják húzni azokat tuti megszopatna az általad említett "nagy ember"
de azért egy átlag endúrós aki azért megjárt pár vízmosást-patakmedret meg jó pár feljárót azt biztos nem
én már mentem sokféle motorral a hegyen, ott a hol a huskyval lazán elmentem ott az lc4-el elég szenvedős volt és nem az a +40-50 kiló hanem az hogy kurvára máshogy fordult, egyszerűen sok helyen nem tudtam a nyomon menni lefelé csak ha megálltam és arrébb raktam az elejét
de sok helyen jó dolog a súly meg a nyomaték, amiből a kicsikneknem sok van, mert egyből bassza ki a seggét
A Chris Birch szerintem jelenleg az egyik legjobb nagyendurós, 1290-el olyan helyeken megy ahol sok enduros egy exc250-nel is szanaszét szopná magát
A kamera nem adja vissza, hogy milyen meredek és köves mint az állat.
Én már attól is rosszul vagyok ha egy "elővárosi ingázóval" vagy egy robogóval elmennek túrázni.
Alant a fehér sziklák s a lávafolyás.
A melóval vigyázz, tarts be a legfontosabb munkavédelmi szabályt: "Dolgozz keveset, nem ér baleset!"
Egy lábon menős túrára biztos nem vinném az EXC-m,már a 10 órás oil csé okán sem.
Igen,azt kell eldönteni,hogy ki,mit akar csinálni!?
Terep és terep között óriási különbség van.