Ez nem írtam le, egy felülről zárt bicikli tároló alatt van, de oldalról nyitott. Leponyváztam, lezártam, itt van a munkahelyemen, de fagyot és párát kapni fog.
... kialakult néhány főből álló csapatunk ilyen esetekre is célszerű. Oda vissza segítjük ki egymást, természetesen pénzenergia teljes mellőzésével. Az asszonyok ételt, süteményt készítenek, mi dolgozunk, nem kényszerből, anyagi megfontolásból hanem szívesen szeretettel.
szimóra úgy csináltam hogy 4 karó leverve aztán arra ment a ponyva így a motorhoz nem ért
ponyva meg úgy lekötve mint a sátor széle a szél alul kicsit tudott járni
ha tutira akarod akkor az egyik felét verd 20 centivel mélyebbre és ferde lesz a ponyva és lefolyik a víz
leverhetsz 6-8 karót is ha nagyon nagyon tutira akarod csinálni vagy akár felül össze is kötni
egy 6x5 méteres ponyva kb 5ezer lehet egy telet biztosan bír
ha nincs karó megállsz valami út széli susnyás mellett egy 1000forintos kézi fűrésszel és 10 perc alatt megvan
Ja és jogsim volt, csak kategóriám nem, nagy különbség. A frissen csinált A korlátlan azon kívül, hogy felfrissítette a 8-asozási tudásomat, kb. semmit nem ért, csak le kell tudni a dokument megszerzéséhez.
Én a nyár elején vettem a mostani motoromat. Az eladó nem kért előre pénzt, de akart csak ott volt a feleségem és mondta az öreg, hogy ő lessz a zálog amíg a motort elviszem kipróbálni!
Persze azt hogy ivott e nem tudod ellenőrizni. A jogsit elkérheted,mert ugye a saját tulajdonodat fogja vezetni,amiért te vagy a felelős. Nem kötelező megmutatnia,viszont akkor nem adod oda. Na ezekből gondolom hogy nem elég a vétel ár letétele,mert lehetnek itt más gubancok is.
De egy két soros nyilatkozattal ez védhető....annyit meg megér hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen pereket...stb
Vezetés jogosulatlan átengedése, vagy mi a neve ennek. Saját járműved esetén neked kell meggyőződnöd arról, hogy vezetésre alkalmas állapotban legyen az, aki elkéri. Vagy nem adod oda és kész is, gond letudva.
Egy haverom betért egy kocsmába,ahol összefutott egy régi ismerősével. Elkérte a srác a kocsiját hogy had próbálja ki. Egy villanyoszlopot kibombázott...
A havert hurcolták meg e miatt,elég takarosan. Természetesen ivott is a srác...jogsi nem volt...
ponyva meg úgy lekötve mint a sátor széle a szél alul kicsit tudott járni
ha tutira akarod akkor az egyik felét verd 20 centivel mélyebbre és ferde lesz a ponyva és lefolyik a víz
leverhetsz 6-8 karót is ha nagyon nagyon tutira akarod csinálni vagy akár felül össze is kötni
egy 6x5 méteres ponyva kb 5ezer lehet egy telet biztosan bír
ha nincs karó megállsz valami út széli susnyás mellett egy 1000forintos kézi fűrésszel és 10 perc alatt megvan
De egy két soros nyilatkozattal ez védhető....annyit meg megér hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen pereket...stb
"gyere fiam, majd te hazavezetsz, apád berúgott, mint a szél..."
Ilyen esetben mindig a jármű tulajdonosa az első számú felelős.
A havert hurcolták meg e miatt,elég takarosan. Természetesen ivott is a srác...jogsi nem volt...