Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem "semmi" hogy nekem van penzem ilyen hulyesegekre mint motor.
Amugy nem lehuzas,csak kompenzacio hogy elviselem a gyakorlo elmebetegeket.
meséld el Zolinak is, hogy a "semmiért" tartja fenn a bútorboltot, csak lehúzza a vevőket....
nagy nehezen találtam egy céget ahol van csak épp 9 forinttal drágábban(44-53) mint a nagykerben
most persze a 4500ft nem nagy összeg de mellé anya+alátétek aztán majd 6 ezret benyel a kiskereskedelem a "semmiért"
bár szerintem a 44ből is minimum 10 a haszon de ezt már nem lehetne kikerülni egy kis 500as tételnél
Hi!
Mennyi kéne?Hol laksz?
teljesen más téma......blútuszos aktiv hangdobozban mondjuk ez ? http://www.macaudio.hu/index.p... ....?
Ezért nincs pl. semmilyen profilom sehol.
Az SM már régi, ezt meghagyom.
Mi vagyunk, , a többiek csak úgy.
Nézz szét!
Az a fontos, hogy kikre számíthatsz.
Hangulatjel. Az elnevezés éppen olyan közönséges, mint maga a dolog. Utálom ezeket a lusta cuccokat. Ahelyett, hogy az ember valóban kifejezné az érzelmeit, inkább elküld egy ilyet gyorsan. Megnyom egy gombot, és a világ összes mosolya egyformává lesz. Az öröm, a kétségek, a bánat, a harag, mindnek ugyanolyan a pofája. A szív összes heves érzése öt ronda kerek jelre redukálódik.
Vószem
Manapsag azt is elfelejtem mi volt tegnap,oregszem.
Pont hogy neked VAN róla tudásod.... csupán elfelejtetted...
Mi a fontos?

Ahanyan manapsag szarnak egy piros lampara,savvaltaskori iranyjelzesre az nagyon gaz.
A sebesseg is csak azert ilyen mert van aki nem akar fizetni,de a valodi visszatarto ero nincs benne szinte senkiben,meg mindig van olyan aki szentul hiszi a biztonsagi ov a szemet rendor miatt kell.
Nem fontos....
Halvany fogalmam sincs mit mondasz.Mond ugy hogy ertsem.
Nem lesz azzal semmi
Ego kondicionált egyedi lélekremekek, teljes elfojtása minek lázadása a degeneratív,lefokozott hamis én tudat sötétségéből tör elő. A társadalom, az embertesvérek megérettek a felébredésre..... Apokalipszis, INRI második eljövetele, világ vég...... idők végezete......... A disznók vájújánál vagyunk, szép gúnyában urassan de nem egybe folyunk hanem egymással szemben EZT célszerű felismerni és ebben a felébredett tudatos állapotban (meg) élni.
Ez az idiótán értelmezett liberalizmusEgyértelműen zsákutca.
Aki látja az fog maradni.
A közösség az élet!
Család, barárátok.
A mai uralkodo vonulat szerinti egyen mindenek felett en,en,en mentalitas latszik az rlet mibden teruleten hogy zsakutca.
Amikor valaki kitalalja hogy zavarja ha ferfinak vagy nonek titulajak mert o epp lila fánknak tartja magat es ezt atveri hogy torveny legyen belole akkor azert megerik a pusztulasra az s tarsadalom.
Kicsi a az ország.......sajnos.
Teszek a létért.
A normálisakkal szimbiózisban, a hülyék meg kapják be!
Szomorú hogy sok kilóméterre tőlem.
Drága barátom én így élek.