6 éve csinálja, sok autó, motor vissza sem került a gazdához, vagy úgy hogy szétroncsolva, gányolva ( bár ez rám is igaz lett részben), tönkretett több milliós járműveket, 6 év alatt én jártam a legjobban, egyben a motorom, és nálam...
Ha Pest V Pest környékén releváns hívd fel Horváth Lacit (Burmi motor Csömör) profi teleszkóp felújító minden eszköze megvan hozzá, sokéves tapasztalatból mondom.
06309510644
hogy fizetné, egy csaló, én jártam a legjobban, visszaszereztem az ország másik feléről az idomjaim... majd lesz róla cikk, veszteségben 200 ezer mindenestül kb
nem sajnos.... egy éve "ismertem", igazából néha telefonon beszéltünk. Fb-on nem is volt ismi, se semmi, pedig utólag kiderült, csomó infó meg minden volt róla, egy életre megtanultam, új emberrel állsz szóba, utána kell nézni nagyon.
de neki 6 ezer az olajcsere, karbi szinkron is , sűrűn kell mindent....
tegnap új teleszkópot kapott, a rohadék nyomorék "fényező mester " azt is tönkretette, akkora sérülés van benne basszus, meg jöttek ki a festék maradványok.... áhh....
Te jó ég, Ramm...mond, hogy nem vagy Kormi hívő, azt az embert nemsokára gondnokság alá fogják helyezni, mert elmebeteg.
Egy Lada Niva-val és 2 hithű követővel akart múltkor puccsot csinálni a Parlament előtt, a rendőrök csak azért nem verték össze, mert megsajnálták szegényt.
Egy nem létező bank szervezetként húzza le az embereket és fiktív pénznemmel (Szent Korona) próbálja kifizetni a svájci frankba beragadt hitelesek adósságát.
Az az ember egy klinikai eset és súlyos csaló!
Üdv!
Motorolaj+szürő
Fékfolyadék
Levegőszűrő
Ezeket tuti előírja!
Első teleszkóp olaj az kérdéses, de max 3évesen tuti cserélném
Szintén max 3évesen fagyállót is cserélnék...
Mmm fékbetétek, gumik, láncfeszeség ell.
Gyertyát szerintem még ellenőrizni is felesleges, nem beszélve a szelep ellenőrzésről...
06309510644
Nem, ennyire nem
de neki 6 ezer az olajcsere, karbi szinkron is , sűrűn kell mindent....
tegnap új teleszkópot kapott, a rohadék nyomorék "fényező mester " azt is tönkretette, akkora sérülés van benne basszus, meg jöttek ki a festék maradványok.... áhh....
de van új teleszkópom...
Itt egy link, Borbély Jóska, köztörvényes bűnöző, csaló és szabadlábon gyakorló elmebeteg, az Apostoli Magyar Királyság kormányzója.
Békés napot mindenkinek
Egy Lada Niva-val és 2 hithű követővel akart múltkor puccsot csinálni a Parlament előtt, a rendőrök csak azért nem verték össze, mert megsajnálták szegényt.
Egy nem létező bank szervezetként húzza le az embereket és fiktív pénznemmel (Szent Korona) próbálja kifizetni a svájci frankba beragadt hitelesek adósságát.
Az az ember egy klinikai eset és súlyos csaló!
Látod a Teslás is hogy járt. Elindult benzin nélkül az idióta és le is rohadt
Én mindenek előtt beszerzek egy gyári szerviz utasítást, és az alapján cserélgetek
Ha ez megvan akkor minden további kérdés és vita értelmetlen.
Gumik (kopás, sérülés, nyomás ellenőrzése is játszik)
Lánc (lánckerekek, feszesség, lánc nyúlás ell.)
Netán fejtsem ki még bővebben
De vártam valami hasonlót
Áááááháááá fékfolyadék forráspont, fagyálló fagyáspont ell
Még valami ????
Motorolaj+szürő
Fékfolyadék
Levegőszűrő
Ezeket tuti előírja!
Első teleszkóp olaj az kérdéses, de max 3évesen tuti cserélném
Szintén max 3évesen fagyállót is cserélnék...
Mmm fékbetétek, gumik, láncfeszeség ell.
Gyertyát szerintem még ellenőrizni is felesleges, nem beszélve a szelep ellenőrzésről...
Kérdés a NAGY OKOSOKTÓL!!!!
Kihagytam valamit?