Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6 éve csinálja, sok autó, motor vissza sem került a gazdához, vagy úgy hogy szétroncsolva, gányolva ( bár ez rám is igaz lett részben), tönkretett több milliós járműveket, 6 év alatt én jártam a legjobban, egyben a motorom, és nálam...
Ha Pest V Pest környékén releváns hívd fel Horváth Lacit (Burmi motor Csömör) profi teleszkóp felújító minden eszköze megvan hozzá, sokéves tapasztalatból mondom.
06309510644
Borsi Árpád a neve
hogy fizetné, egy csaló, én jártam a legjobban, visszaszereztem az ország másik feléről az idomjaim... majd lesz róla cikk, veszteségben 200 ezer mindenestül kb
A károkat kifizeti végül? Miket okozott és mennyivel húzott be?
nagyon jól adja elő magát, egyébként...
nem sajnos.... egy éve "ismertem", igazából néha telefonon beszéltünk. Fb-on nem is volt ismi, se semmi, pedig utólag kiderült, csomó infó meg minden volt róla, egy életre megtanultam, új emberrel állsz szóba, utána kell nézni nagyon.
Amúgy te hogy találtál bele egy ekkora csaló gazemberbe? Nem voltak előjelek, rossz megérzések, bármi, hogy ne szivasd meg magad ennyire?
teleszkóp felújítással foglakozik vki? Elég csúnya sérülés van rajta, lehet menthetetlen

Nem, ennyire nem

de neki 6 ezer az olajcsere, karbi szinkron is , sűrűn kell mindent....

tegnap új teleszkópot kapott, a rohadék nyomorék "fényező mester " azt is tönkretette, akkora sérülés van benne basszus, meg jöttek ki a festék maradványok.... áhh....
Ennyire nem lehet rossz a Kawa hogy minden olajcserénél szét kelljen borítani
jájj torokgyulladás....

de van új teleszkópom...
Lapozz vissza, volt egy fotó.
Gyertyát szerintem még ellenőrizni is felesleges, nem beszélve a szelep ellenőrzésről...--> hehh?
https://168ora.hu/itthon/agyar...

Itt egy link, Borbély Jóska, köztörvényes bűnöző, csaló és szabadlábon gyakorló elmebeteg, az Apostoli Magyar Királyság kormányzója.
Én ezt az egészet nem értem,ne haragudj.
Békés napot mindenkinek
Te jó ég, Ramm...mond, hogy nem vagy Kormi hívő, azt az embert nemsokára gondnokság alá fogják helyezni, mert elmebeteg.
Egy Lada Niva-val és 2 hithű követővel akart múltkor puccsot csinálni a Parlament előtt, a rendőrök csak azért nem verték össze, mert megsajnálták szegényt.
Egy nem létező bank szervezetként húzza le az embereket és fiktív pénznemmel (Szent Korona) próbálja kifizetni a svájci frankba beragadt hitelesek adósságát.
Az az ember egy klinikai eset és súlyos csaló!
Teslába minek benzin? Hogy legyen mivel felgyújtani, vagy az agregátorba, ami feltölti?
Az meg a te bajod.
Látod a Teslás is hogy járt. Elindult benzin nélkül az idióta és le is rohadt
Azt minden induláskor (kéne)
Igen.
Én mindenek előtt beszerzek egy gyári szerviz utasítást, és az alapján cserélgetek
Ha ez megvan akkor minden további kérdés és vita értelmetlen.
Benzinszint.
Mmm fékbetétek (ebbe a tárcsa ellenőrzés, szemrevételezés is beletartozik)
Gumik (kopás, sérülés, nyomás ellenőrzése is játszik)
Lánc (lánckerekek, feszesség, lánc nyúlás ell.)

Netán fejtsem ki még bővebben

De vártam valami hasonlót

Áááááháááá fékfolyadék forráspont, fagyálló fagyáspont ell

Még valami ????
Guminyomás!
Üdv!
Motorolaj+szürő
Fékfolyadék
Levegőszűrő
Ezeket tuti előírja!
Első teleszkóp olaj az kérdéses, de max 3évesen tuti cserélném
Szintén max 3évesen fagyállót is cserélnék...
Mmm fékbetétek, gumik, láncfeszeség ell.
Gyertyát szerintem még ellenőrizni is felesleges, nem beszélve a szelep ellenőrzésről...

Kérdés a NAGY OKOSOKTÓL!!!!
Kihagytam valamit?