Kinek mi a cel,ha labon akarsz eljutni a Biharra nem biztos hogy az exc a jo,csak ezt jo par mély tag nem fogja fel,minden felterepes cikk ala belokik a tul nehez nem valo terepre dumat.
Nyócvanas évekbe ott mentünk ahol és azzal amivel... Krossz, endúró, gyógysasági.... Ismeretlen volt a szó is. Szavu Pisti nyitott motorszalont a kilencvenes évek elején Érden ahol megismertük hogy....
Nemreg megtudtam hogy ilyet nem lehet megcsinalni olyannal ami tobb mint 130 kilo es nem exc kaliberu cross motor,mert nem megyat a vizen es bizonyos sarfajtak beleragadnak.
Csak aszfalt semmi terep.Sot ez nem terep.
Nekem szokott sikerülni, de ezzel vagyok a legmegfontoltabb az biztos a max amit nyomni szoktam neki 110. Megy felelte is de nem szereti... cserébe hibátlan, az ossz meghibásodás egy gyujtaskapcsolo és egy index kapcsoló.... elkoptak...
Belső égésű motorok abban az esetben nem lépnek reakcióba így vagy úgy a motorolajjal vagy tüzelőanyaggal ha nem töltjük bele
Betonozós békés napot a mindenkinek is tegnap 5 köböt kevertem be ma hármat
7500ft egy köb shóder
Nincs tünet. Attól még működik rendesen....
Ha már több jut a hengerbe, mint amennyit el tud égetni (a füst az el nem égett rész), akkor az már probléma.
A hengerfalon mindig lejut icipici gázolaj az olajban.
De ez így van, így volt és így is lesz. Ha elmozdulnak az arányok, akkor van gond.
Az egyiket élvezed, a másik szenvedés.
Csak aszfalt semmi terep.Sot ez nem terep.
Betonozós békés napot a mindenkinek is tegnap 5 köböt kevertem be ma hármat
7500ft egy köb shóder
Ha már több jut a hengerbe, mint amennyit el tud égetni (a füst az el nem égett rész), akkor az már probléma.
A hengerfalon mindig lejut icipici gázolaj az olajban.
De ez így van, így volt és így is lesz. Ha elmozdulnak az arányok, akkor van gond.