Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel indítom s aztán egész nap jön-megy..
Sok a megállás,városi üzem,10000km csere,a szint állandó.
A motor szépen ketyeg,gázadásra nem füstöl (nem látom a tükörben).
Az utolsó normális motorok egyike (101 ló).
Szerintem!
Mi lehetne a tünet,hogy eszi?
Amúgy elég dinamikusan járok vele.
Na még mindig nem értem, hogy lehet hogy pl egy jó hondába pontosan annyi benzin kerül az elfogyasztott olaj után hogy a nivón ne lehessen észrevenni a fogyást? Hogy lehet hogy pontosan ugyanannyi kerül bele ?
Csak a benzines!
mint pl a mazdák akik munkavégzés után is fecskendeznek be dpf regeneráláskor. Vagyis tudomásom szerint ilyenkor kerül gázolaj az olajba. Normál üzemben nem.
Miből gondolod, hogy nem fogy egy gramm sem?
Ha nem emelkedik, akkor nem sok a hideg üzem.
A turbós motoroknál még a levegővel is bejut, nem csak egyéb módon fogy.

A pöttyös hátsó ajtó már egészen más dolog....
Tudjuk, mivel te vagy ő! Fideszbérenc!
Toyota hiace 2,5 D4D ,2001-ből,370000 km.
Egy gramm olaj nem fogy s nem emelkedik az oil szint!
Nem pöttyös a hátsó (függőleges) ajtó!
???
Röhögve hallgatom mindig a dízel fanokat, hogy semmi olajat sem esznek....
Nem értik, hogy gázolajjal hígul.
Van néhány olyan motor, ahol a max szint felet van 5 cm (!) -el egy "x" és ha ott az olajszint, akkor csere!
Értem:) benzin nem kerülhet üzemközben, mert munkaütemben ugyis elég, ha meg nem akkor elpárolog mivel oldott állapotában is távozik amint tud
mindegyik motor nagyon sokat eszik, csak nem látszik mert a helyére benzin kerül. Kivéve a légolajos boxer mert ott rövid a hidegjárat tehát kevesebb benzin kerül az olajba, ezért van itt látható olajfogyasztás
Csak nem mindegy mennyit
Még megis érteném a koncepciót.................................de mi a tetves kú.................ért kellett tűsarkúban pucsítani????
Aki nem buzi az rögtön sovinisztanácifasisztaxenofóbhomofóbizé?????
Szerintem egy angol tudóscsoport évek óta vért izzad,hogy kivarázsoljanak egy életképes gyereket egy férfiből!
Clam hodmezővásarhelyen van.
https://168ora.hu/itthon/heten...
Ez komoly, hogy komoly!
Azok!
Ezek a motoros macskák: http://youtu.be/aEMDY82-0GU
Macska oké csak a trágyapumpát ne! Terpesz herpesz... kormányhínár...
Semmi pánik: kapsz motoros macskát!
Annyit- bocseszkó.
Fingom sincs druszám. Ammyit tudok ugyanazt a márkát veszem a motorba és tavasszal cserélem le. +25-30 fok között van a garázsban egyenletes száraz levegő abszolút nem öregszik a gépen semmi tömítés stb. A nyenyőce is itt pihen igaz ő viszi a valagam napszámba mint sherpa.
Lehet hogy olajat is forgalmaz. Biznyic az biznyic.
Most meg mi van.