Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de nem tőle olvastál baromságot az autótémában!
802r-em van, imadom. Hangosnak hangos, de nem tura sisak ugyebar. A masikat nem probaltam, de sokat olvastam a teszteket mielott valasztottam, ezert lett az xlite.

Mellesleg fiuk az autos tema nagyon vicces volt, reg olvastam ennyi baromsagot :D
Kedvencem az volt, hogy a Lexusnak dragabb a fenntartasa, mint a nemet trionak :DD Az egyetlen dizel Lexus (ami nem is300 hanem 220d ugyebar), amit mar nem is gyartanak mellesleg, kettos tomegu lendkerekebol kiindulva (ami ugye a Toyokban is van, a marka legszarabb motorja a torteneteben). Levi tutod-e mennyi ennek a motornak az eladasi aranya a Lexusok kozott? Euban lehet mg volt talan a 15%... Arra is kivancsi lennek, tudod-e mennyi a hybridek fenntartasa?
Több eszem van!
GSX-R!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem gazoltal te sehova, egyszeruen tobb eszunk van annal hogy egy ilyen hulyevel foglakozzunk mint te
Esetleg egy kis kipufogó versus NKH flame?
Az most nincs.
Muszáj volt témát váltani,mert belegázoltam a lelkébe! Chips nincs?
Tetszetősebb nem kétség. Sajnos szemüveges vagyok,igaz még szürkületig egész jó vagyok,csak este szar szemüveg nélkül. Sharknak fasza szemüveg kialakítása van,simán feltudtam venni. 802r nem próbáltam.
Már megint maguk rajoznak?!
Mi ez a téma váltás???
Folytassátok, van még egy kis popcornom!
A 802R-t nagyon jónak mondják,bár szerintem ebben az árkategóriában nem nagyon lehet melléfogni.
Bukósisak téma. Melyik legyen? Shark Race-r pro carbon vagy x-lite 802r carbon motogp,sbk festés? Shark kb 100k, 802r 125k
Ilyen kis viráglelked van?Elnézést,ezt nem tudtam!Képmutató?Fogalmazz másképp,mert ez nem állja meg a helyét.
RATYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ilyen vagyok. Ne szolj hozzam es nem szolok vissza. Teged nem birlak. Befejezhetjuk ? Irrital az ilyen kepmutato viselkedes, vagy nem is tudom hogy nevezzem ezt pontosan
Senki nem állt mellém,Te nagyon el vagy tévedve.Az imént is sértésnek vetted,hogy megkérdeztem,van-e IS 300-ad?Igen,ez valóban nagyon sértő volt,olyannyira,hogy a balesetemmel próbáltál ellensúlyozni,persze azzal is úgy,hogy viccet csináltál belőle!
P. Gáborka a neve.
Normalis gyereknek * csak hogy ne koss bele
Vállalod a francokat. Egy képed volt kint, azt is leszedted.
Hol sir a szam masold mar be :D nem vagy a cimboram, irtam mar hogy nem birlak. Egy szereny ninalis gyereknek tuntel aztan amikor melled allt a goj ember, utana kezdtel mindenkit szidni. Tehat van egy szep stilusod.
Én,vállalom is,és nem csak itt! Elkezdtél kötözködni,utána meg sír a szád,mint egy ringyónak!
Ki a barátja? Zoli32?
Azert akkora arcom nincs mint neked
Nem az ékezetekről van szó,Te fitymahuszár.De,látom olyan vagy,mint a barátod Itt kurva nagy az arcod!