802r-em van, imadom. Hangosnak hangos, de nem tura sisak ugyebar. A masikat nem probaltam, de sokat olvastam a teszteket mielott valasztottam, ezert lett az xlite.
Mellesleg fiuk az autos tema nagyon vicces volt, reg olvastam ennyi baromsagot :D
Kedvencem az volt, hogy a Lexusnak dragabb a fenntartasa, mint a nemet trionak :DD Az egyetlen dizel Lexus (ami nem is300 hanem 220d ugyebar), amit mar nem is gyartanak mellesleg, kettos tomegu lendkerekebol kiindulva (ami ugye a Toyokban is van, a marka legszarabb motorja a torteneteben). Levi tutod-e mennyi ennek a motornak az eladasi aranya a Lexusok kozott? Euban lehet mg volt talan a 15%... Arra is kivancsi lennek, tudod-e mennyi a hybridek fenntartasa?
Tetszetősebb nem kétség. Sajnos szemüveges vagyok,igaz még szürkületig egész jó vagyok,csak este szar szemüveg nélkül. Sharknak fasza szemüveg kialakítása van,simán feltudtam venni. 802r nem próbáltam.
Ilyen vagyok. Ne szolj hozzam es nem szolok vissza. Teged nem birlak. Befejezhetjuk ? Irrital az ilyen kepmutato viselkedes, vagy nem is tudom hogy nevezzem ezt pontosan
Senki nem állt mellém,Te nagyon el vagy tévedve.Az imént is sértésnek vetted,hogy megkérdeztem,van-e IS 300-ad?Igen,ez valóban nagyon sértő volt,olyannyira,hogy a balesetemmel próbáltál ellensúlyozni,persze azzal is úgy,hogy viccet csináltál belőle!
Hol sir a szam masold mar be :D nem vagy a cimboram, irtam mar hogy nem birlak. Egy szereny ninalis gyereknek tuntel aztan amikor melled allt a goj ember, utana kezdtel mindenkit szidni. Tehat van egy szep stilusod.
Mellesleg fiuk az autos tema nagyon vicces volt, reg olvastam ennyi baromsagot :D
Kedvencem az volt, hogy a Lexusnak dragabb a fenntartasa, mint a nemet trionak :DD Az egyetlen dizel Lexus (ami nem is300 hanem 220d ugyebar), amit mar nem is gyartanak mellesleg, kettos tomegu lendkerekebol kiindulva (ami ugye a Toyokban is van, a marka legszarabb motorja a torteneteben). Levi tutod-e mennyi ennek a motornak az eladasi aranya a Lexusok kozott? Euban lehet mg volt talan a 15%... Arra is kivancsi lennek, tudod-e mennyi a hybridek fenntartasa?
Folytassátok, van még egy kis popcornom!