Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te láttál már új Hatost? Nagyon nagy kocsi. Nekem ezért nem is kéne.
Ha en is csak mint egy atlag felhasznalo, boltba jarni, hetvegen ide oda, evente egy nyaralasra hasznalnam az autot akkor benzines lenne. Mert akkor nincs magasnyomasu, nincs turbo. Cserebe van telen jo futes.
A mazda 1200kg, es a mazdaval baparkolok a sharan csomagterebe :)
Nem ugyanarra hasznaljuk az autot.
Mióta az a jó motor fokmérője, hogy mennyit eszik? Engem nem érdekel ez a része, de amúgy egy szívó kétezres Mazda 6 megcsinálja ezt neked.
Az a helyzet,hogy a japánok is elkutyulnak... Az első Celicamban a legutolsó alkatrészben is JAPAN felirat volt....a mostaniakban meg Bosch meg hasonlók...és ugye hol szerelik össze...?Szóval itt már semmi sem az ami...
A napokban 2000km-t porgettem az 1.9pd-be, 1800kg az auto sajat tomege. 73km/h az atlag főúton, kamionokat elozgetve 6,8as atlaggal. Ha ezt megcsinalod egy benzinessel ilyen dinamikaval akkor elhiszem hogy jo a benzines :D
Mert dízelt csak a ratyi európaiak vesznek.
Csak koltoi kerdes, a japanoknak jo a motorjuk, akkor a mitsu miert a vw 2.0pd motorjat hasznalta fel ? 2004-2008 nagyjabol.)
Tehát a Prideon dolgozol.
titok
Miért?
Az nem lehet...
Van egy futom ami kb 1300kg. Ezt kell rancigaljam. Ide kell a dizel es a nagy auto.
GP Pilot
Mivel foglalkozol?
Ez is 2.0 volt,147 LE,minden lehető extra....9légzsák...stb.(Abból 3 ki is nyílt )
Szóval kettes Avensis.
Menj már a hülyeségeddel! Nem vagyok BMW párti,de a Z3 Coupe az nem rossz.
Ilyet kerestem 2.0 d4d motorral, de arra jutottam hogy ez kis auto. Arra amire nekem kell kicsi. Belter, csomagter joval kisebb mint a passat. De vegul apassat is kicsi lett :D
Mert miben egyezik a véleményem Tasival?
ilyen... 2hete vette meg a bontós haverom....
Na hat az egyenesen noi auto :D az kb olyan mint egy z3, abban sem lattam meg hetero ferfit.
Azt pedig érdekes, hogy autókról el lehet beszélgetni itt, de motorokról nem.
Csunya egy haziallat vagy. Tasival hogyhogy nem vagy joban ?
Milyen Avensis volt? Nem rossz a Celica, de azért egy GT86... Celicából egyedül az utolsó nem az igazi, nem rossz, de nem az igazi.