Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De neked ezért van jóval nagyobb amivel tudod élvezni... Gondolom ezért vagy FarokLevi nagy ccm kicsifütyi.
Mondjuk en 618ccmel nem hiszem hogy elveznem az utcai motorozast
Aki még nem próbálta, honnan tudná milyen is az?
Hol?
Csak kósza gondolatom... talán vannak itt az oldalon olyan felhasználók akik szeretik és élvezik is a motorozást nem csak beszélnek róla...
Hát ez egy katasztrófakérem.
És még nekem sincs mérőm,viszont van egy berovátkolt pálcám,aztat ledugom a tanknyíláson és máris tom mennyi az annyi.
Ja, akkor nem rám gondoltál.
Hogy jön ide, hogy akik szeretnek motorozni?
Ez a par mindent megmondo ember :D
Kik és miért?
Van Isten! Én vagyok az!
Ugyanmáááá telik az idő...
Nevetsegesek vagytok
Szevasz fülledt bucis! Mind ezt kívánjuk akik szeretnek motorozni.
Ha lenne Isten, akkor te fognád be a pofádat egy hónapig!
Nincs. Egy 618ccm +1 1895 ccm. Nem értelek ill. igen de ennyi.
Már nem azért, de van nagy blokkos járműved is?
Van isten!Remélem kitart még ez a rossz idő egy hónapig!
Csak megembereli magát ez az idő, elég régen játssza a tavaszt! Már jöhetne a nyár-elő! Bár nem kívánságműsor.
Szia Jocó! Igen havaseső. De csütörtökre jót jeleznek, asszem indítom a kis blokkost.
Ne morzsolj könnyeket. A 2003-as ZX-9R-en sincs üzemanyag szint jelző. Se műszer, se lámpa. Benzincsap van tartalék állással.
valahol olvastam(pár éve) hogy pár kütyü és lehet csinálni szintjelzőt, a tankban lévő nyomást méri, 2 potméter a min-max beállítás és kész is van
valami 5 ezer felé jött ki az alkatrész
mondjuk én inkább egy átfolyásmérőt csinálnék és kiíratnán decire mennyi van még a tankba
persze csak ha érdekelne......mert az esetek jelentős többségébe leszarom menny benzin van benne
Jó reggelt István! Neked is jól esik arrafelé? Mert itt igen egye meg a rosseb!
Minden esetre fura egy helyzet, hogy kispórolták a szintjelzőt, alighanem lustaságból. Mert akkora értéket nem képvisel, hogy esetleg azért tették volna! Szerintem.
Ilyen fiatal motoron benyacsap. Reggeltet...