Na,kis csicska,ugyanolyan semmirekellő vagy,mint a barátod!Szart se tudsz róla,hogy mi hogy történt,de játszod az agyad baszki.Én,szájhős?Tegyél próbára takony!
hadjátok .............. jó ez... a hülye gyözködi 0 tudásal ,a még hűlyébet a leg hülyébb meg aszisztál hozzá és ugy tolják mintha ,, értenének hozzá .. jobb ez mindentöl ..
Beszarás,hogy ilyen fiatalon mekkora tapasztalatod van,és mindegyikről van egy kialakult véleményed.Volt már a tulajdonodban egy Insignia,vagy egy új Mazda6?Azért ne beszélj már úgy ezekről az autókról,mintha az autógyártás feketefoltjai lennének.
Pár példa a drága nép E46 alkatrészre: hátsó teló párban monroe racing 15.800-, légmennyiségmérő 24.500- magneti marelli, hátsó kipudob 16.000- jó ezek ugye kedvezménnyel. Ez hol drága
hallottal arrol amikot kidobtak az ipodot es sokan panaszkodtak hogy nem ertodik hatarozottan amikor besugjak a fulest. Innen indult egy halom teszt hogy amikor bedugod a fulest akkor erezd hogy az a helyen van. A bmw ugyanezt csinalta az osszes kapcsolojaval(e90 idex, refi kapcsolonal megsem sikerult). A pagani studioban allitja be a kipufogokat.
Amikor beulsz egy japan autoba es megfogsz egy gombot, mert csak bekapcsolod a radiot vagy csak le kell fujasda oarat a szelvedorol, meg kell fogd a gombokat. Amikor megfogod akkor gagyi erzese van, azt erzed hogy mindent kisporoltak az autobol. Koszi nem kell nekem ilyen silany szar minoseg, ha valamiert penzt adok az legyen jo.
Te ezt nem tudod felfogni. Rengeteg ilyen igenytelen ember van mint te akinek a szar is jo. Ezert nem erzed azt sem hogy mi a kulonbseg egy suzuki gsxr meg egy bmw s1000rr kozottvagy egy dl1000 es egy1200gs kozott.
Látod ezt nem vágom mért kell egy márka mellé jelző példáid szerint buzi, ratyi. ( BMW, APRILIA, stb...) Nekem a japán márkát használó sem az egyik se, holott tutu van közöttük is mint minden más márka felhasználója között más egyéb szexuális beállítottságú ember. Ja igen az enyémben szövet a kárpit nagyon tetszik a bőr kárpitozás de kényelmetlen számomra, nyáron legfőképpen. Ennek ellenére tetszenek és már bagóért kapni szép állapotú garnitúrákat egyben.
De venni kell hozzá? Mindennap beszarik? Nem! A népautó E46-hoz is kurva drága az alkatrész, mégsem indok ez sehol, hogy jajj ezért ne vegyük... Pedig ott azért megadja magát ez az.
Jaj a kupola Passat hagyjuk is.... Láttam, hogy néznek ki...
Nem jött be nekik, de csak ragaszkodnak hozzá, mert az idióta vásárlóknak ez kell.
Te vezetés közben simogatod a kocsit? Továbbra is azt mondom egy VW belső semmivel sem különb egy japánnál, a parasztvakításon kívül.
Ez minosegi? Ebbe beulve azt erzed hogy minoseg vesz korul ? Ez olyan gagyi mint az opel.
A mazdarol ne beszeljunk, az egy igazi fapados szar silany auto. Az kb az opel szint. Japanok szegyene.
Multkor beirtam az alkatresz arakat. Keress ra nyugodtan hogy a lexusnal atlagosan elmondhato hogy 2x a szorzo. Megertem mert az a japan igazi premium.
Van egy 98as passatom, habositott szar muszerfal, nem rohadt le rola. Egyedul az ajtobehuzokon az a gumirozott cucc ami nem birja. Az nem jott be a nemeteknek ez igaz.
Hozza kell erj a kormanyhoz, akapcsolokhoz. Undorito az a sok gagyi szar ami azokban az autokban van. Avensist is neztem de hat halal gagyi a belseje es meg kicsi is.
Nem bőr! Ezt a BMW buzi mondja, olvass Totalcart! A Lexus és a Mercedes bőrük a legjobbak ma, ennyi.
Egy Mazda, Toyota, Honda belő semmivel sem gagyibb, mint a hasonló árban mozgó európai társaiké. Ja de igen, ezeknek nem mállik szét a belseje az izzadságtól.
Cápa már harakirit követett el.
Amikor beulsz egy japan autoba es megfogsz egy gombot, mert csak bekapcsolod a radiot vagy csak le kell fujasda oarat a szelvedorol, meg kell fogd a gombokat. Amikor megfogod akkor gagyi erzese van, azt erzed hogy mindent kisporoltak az autobol. Koszi nem kell nekem ilyen silany szar minoseg, ha valamiert penzt adok az legyen jo.
Te ezt nem tudod felfogni. Rengeteg ilyen igenytelen ember van mint te akinek a szar is jo. Ezert nem erzed azt sem hogy mi a kulonbseg egy suzuki gsxr meg egy bmw s1000rr kozottvagy egy dl1000 es egy1200gs kozott.
A Mazda az egyik legjobb most! Japánok szégyene? Te hülye vagy.
Jaj a kupola Passat hagyjuk is.... Láttam, hogy néznek ki...
Nem jött be nekik, de csak ragaszkodnak hozzá, mert az idióta vásárlóknak ez kell.
Te vezetés közben simogatod a kocsit? Továbbra is azt mondom egy VW belső semmivel sem különb egy japánnál, a parasztvakításon kívül.
A mazdarol ne beszeljunk, az egy igazi fapados szar silany auto. Az kb az opel szint. Japanok szegyene.
A japan alapbol gagyi, nem kell szetmaljon ebben igazad van
Van egy 98as passatom, habositott szar muszerfal, nem rohadt le rola. Egyedul az ajtobehuzokon az a gumirozott cucc ami nem birja. Az nem jott be a nemeteknek ez igaz.
Hozza kell erj a kormanyhoz, akapcsolokhoz. Undorito az a sok gagyi szar ami azokban az autokban van. Avensist is neztem de hat halal gagyi a belseje es meg kicsi is.
Egy Mazda, Toyota, Honda belő semmivel sem gagyibb, mint a hasonló árban mozgó európai társaiké. Ja de igen, ezeknek nem mállik szét a belseje az izzadságtól.