Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te gerjesztett az alapból kretén profilképeddel.
Hol olvastad ezt?
GyógyPedagógus! Kevernek Gáborka barátjukkal, akit mindketten előszeretettel.....
Téged is ratyika....
Most olvasom, hogy a kezdenek beérni az Aprilia WSBK fejlesztései. Mit szólsz ehhez?
http://youtu.be/CS71uIBvank azért sz.tem nagy nyomatékot ne várjunk el ettől a megoldástól
Nagyon szívesen!
Reggelt úrak! Nálad a pont

Pocsesz köszi az infót
Ja, akkor lási lárki more!
Esetleg GyéPés
Gipsy Neked is jó reggelt!
Mit jelent a GyP Reggelt mottyorosok
"Jó érzéke van a konfliktusok megoldásához"...na persze,inkább csak gerjeszti a feszkót,mindezt a gépe mögé bújva.A gép alatt nem egy motort értek
Kit érdekel a GyP-s tevékenysége?
A Haribo egy nagy vállalat, több embert is támogat és természetesen a gyerekeken is segít! A motorsportba az én oldalamon jelentek meg, mivel észrevették a lehetőséget, hogy egy páratlan felemelésében.
Na most végképp lebuktál.... Megtaláltam a képet a csapatodról a szponzorral együtt!
Már nem szereti? Nekem most is a kedvencem!
Az a Haribo-s motor odabasz! Mikor a lányom kicsi volt,mindig ilyen gumicukrot kellett neki venni. Kár,hogy akkor még nem volt motoros fórum....kűdött volna a szponzorod egy zsákkal....
Had eztan sem,
Tessék! http://www.sportmotor.hu/biker/clam
Pár szóban róla!
A CSAPAT LELKE, A SÁRGA Jellemzői: ő az abszolút csapatjátékos. Nagy összetartó erővel bír, fő mottója: érezzük jól magunkat! Vezetőként demokratikus személy, aki mindenkivel megtalálja az összhangot. Vérbeli közösségi ember, népszerű is emiatt. Kreatív, színes egyéniség - ami nem csak az öltözködésében mutatkozik meg. Aki ezzel a viselkedéstípussal nem tud azonosulni, annak számára ő egy szétszórt, feleslegesen fecsegő, felszínes ember, akinek az idő nem a barátja. Legfőbb ismertetőjegye: a pozitív közösségformálás. Így viszonyul a csapatmunkához: jó érzéke van a konfliktusok megoldásához, a csapat lelke, pozitív felelőse a jó hangulatnak. Ám ez nem feltétlenül vezet eredményesebb munkához. A számára ideális munkakörök: - színész - tréner - marketinges - kommunikációs munkakörök - újságíró - lakberendező - kreatív szakmák - designer - GP Pilot
Errol a gzsipipájlotrol meg nem hallottam senkitol.
Szóval róla tudod, hogy kicsoda, bezzeg GP Pilotre visszakérdeztél.
Talán a rendőrséget, még feljelentik a végén.
Kit erdekel?