Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keversz fudejóvagy barátoddal...
Jó volt nem?
Neked sem hagytam hiaba probalkoztal, akkor majd jo hogy nem egy r6 mocisnak hagyom
Értem, hát te ratyi vagy, lehet nálad sikerrel jár.
Teged nem tudott leszopni es most belem szerelmes, engem piszkal :D
Navégre.
Es csak yamaha mert most epp az van !
Itt van ő is! Nem látom amit ír.
Beszéljünk akkor a motorokról! Kezdem, csak a japán!
Legyen igy :D
Ekezet nelkul mar nem tudod ertelmezni a mondatot? :D jaaaj te kis buta gyerek :D
A japán mind jó, csak benzines legyen!
Tanulj meg írni levike,utána reagálj!
Ulj be ahatsoulesekre.
Igenytelenul kopik a toyota is, az ajtobehuzokon, kapcsolokon a vilagosszurkebevonat sotetszurke lesz.

Indulj el hasznaltautotnezni es abban a pillanatban rajosz hogy mindegyik szar. Csak van amire jobban vigyaztak.
A Mazda 3 nagyobb, mint a Golf, akkor hogy van ez?
Avensist Golffal? Te hol élsz?
Az új 6-ost? Lelakni le lehet, de menni fog akkor is. Plusz más valamit direkt lelakni és az amikor valami igénytelenül kopik.
avensist inkabb egy golfal tennem ossze meretben mert a passat mar joval nagyobb es az a6 egy picit nagyobb mint a passat.

A japanoknal ami minosegben egy kategoria a nemetekkel az meretben joval kisebb.
Nem! Csak ültem ilyenekben és azon kívül, hogy itthon jól csengő a nevük semmi több nincs a lufiban.
Vegyel nekem egy mazda6ot, igerem 2eves korara ugy lelakom hogy azt mondod ez egy 20eves auto.
Te hülye vagy! Mellesleg az Audi nem prémium? Az A6? Vazze, ezek hol egy kategória méretben.... A Mazda 6, Accord, Avensis páros jobb, mint a Passat, Insignia, Mondeo hármas, ez tény.
El vagy varazsolva te nagyon :D