Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert te vezetsz vagy tapogatod a belsőt? Ezek a habosított szarok semmire sem jók rohadnak szét, ragacsos undormányok lesznek 5 évesen az autók, de ugye az európai minőség...
A Lexusnak hol több a szervize, mint a betegágy Audi, BMW, Mercedes hármasnak?
Na mond azt a miset. Mondom a lexus az egyetlen ami szot erdemel a japan belsok kozul. A tobbi egy halal gagyi, ujrahasznositott pet palackbol gyartott valami.
Bmw boroket nalunk szabjak meretre, az biztosan bőr. Ezt gatantalom :)
Csak mellékesen a Lexus bőrt tesz az autóiba, míg a BMW valami gagyi szart. Az Audik belseje is megér egy misét...
Nem te vagyok, te biztos sírtál mellette mikor elcsúsztál.
Számítok Rád!!
Na majd idén +lesem...
Már van rajta , sikerült eredeti burkolatot szerezni gyári színezéssel . De inkább a szelepszár-szimeringeket cseréltem a télen többek között.
Mondjuk az eleg gaz a nemetek reszerol, de inkabb lefestem feketere minthogy egy gagyi kopogosmuanyag velsot kelljen nezzek mindig :D egy egy lexus kivetel ezalol, de azt inkabb nem szeretnem szervizeltetni.
Há mé? Egyszerű műanyagbelsős slaggal veretős igénytelen, ott nem repedezik ki a bőr belső.
Hűű,most aztán megmondtad a magadét Ülj le pihenni a "motorod" mellé!
Azért van, mert ennyi pénzem volt és ez tetszett. És a boltba (12km-re) vagy a Simsonnal vagy a Hondával megyek, van doboz pakolni mindegyiken! A jó idő beköszöntével az autó pihen. Csak éppen senkit nem akarok körbemotorozni. Nem kell mindig harcolni.
Minek? Hogy 5 évesen kopjon a gumírozott prémium belső?
Aranyszárnyat tehetnél a tankra legalább szépen mutatna rajta.
Majd ha a japok alkalmaznak egy nemet mernokot aki tervez az autojukba egy olyan belsot mint a nemet autokba, majd veszek japant. Addig csak lekopni tudnam azokat a gagyi japanauto belsoket
Akkor azert van 750es motorod hogy boltba jarjvele ? :D
Már hogyne tudnám! Régi van, az újat pedig a héten rendeltem be!
Van pár ami jól néz ki! Nissan Cube. Scion xB és a sok belpiacos.
Nincs szándékomban Olaszországba menni Ausztriában pedig már voltam , semmi bajom nem volt az autópályán. Itthon pedig még a Simson-al is megyek főúton és az az 1-2 autó ami megelőz nem zavar. Nincs szükségem a folyamatos bizonyításra! A motorok ereje jó esetben kb 20 %-ban van kihasználva . Meg az út mellett infra-lézerrel mérő rendőrök miatt.
De azt te sem tudod :D
A Nm kicsi különbség na azt szeretem.
Szamold ki hogy a hatso kereken mekkora nyomatek evred a hornetnel es a monster vagy gsnel. Elarulom, ez a fotengelyes adatodat kidobhatod az ablakon
Mert ratyika vagy! Meg látszik nem tudod milyen érzés kiszállni egy NSX-ből.
A magas kasztnira céloztam. Nem kell telefonfülke legalábbis nekem.
Nekem is volt egy korszakom hogy ultetni kell. De kell a fasznak. Szar kiszallni, szar beszallni. Lerazza a vesemet. Soha tobbet ultetett auto.
Tudják, hogy fos az összes!