Alacsony kell! Még ami alacsony, azon is ültetek. Magas autó az olyan téveszméseknek kell, mert biztonságos, kilátsz blabal. Az ilyenek vegyenek IFA-t!
Hülyeséget beszélsz! Egy kismotor is lehet élvezetes, neked is ajánlom a ColumbiaGP-t! A dízel fospumpákat pedig hagyjuk.... Benzines sor4-gyes motor is elég jó tud lenni. Csak nem Európában kell keresni.
Indulj el palyan vele mondjuk olaszorszagba, vagy a glocknerre, 60loerodet a faszodra huzhatod mert csak szenvedni fogsz. Persze vannak akiknek mar a 70is tul gyors, oket kell kerulgetni. Semmi baj azokkal akik nem akarnak szaguldozni, azokkal van baj akik feltartjak a forgalmat :)
En tudtam vele motorozni, de az kozel 100loero volt, nem 50... motorba legalabb 100loero kell autoban meg a 150 (dizel, mert a benzines auto az minimum v6)
Tudod István éppen tegnap menet közben gondolkodtam ezen ! Adott az öreg 30 éves motorom, ami tud cca.:91 lovat valójában szerintem kb 85-öt, max gáznál és 8-9000-es fordulaton . Mintha lenne egy 1100 kg-os autóm amiben 360 Le-s motor van. Aztán adott az út amin kettős záróvonal, 70 km/ órás korlátozás , elől egy baszott nagy tartálykocsi , mögötte a sor, és csorgunk 10-15 km-en 70 -el, majd lakott terület stb. Igaz amikor szabad lett az út akkor simán otthagytam a sort. Mert nem fogok előzni amikor nem lehet. És akkor a két falu között 6 km-en van az út mellett 3 kereszt , ahol még menni sem nagyon lehet. Bőven elég egy kb. 600 köbcenti 70-80 lóval. Ennél többre csak azoknak van szükségük akik a farkuk hosszát ezzel növelik, illetve azt hiszik , hogy ettől ha sok ló van akkor hosszabb lesz. Hadd higgyék.
Én tudom hogy melyik a több, de akkor másként kérdezem: még az a bizonyos 600-as Hornet volt alattad, tudtál vele jót motorozni, vagy nem? Azt meg hogy kit és hogy motorozol körbe és mivel éppen letojom. Versenyezzél a cimbiddel.
Nejnek tetszik, nekem nagyon nem főleg a régiek. Az X3 az cíp, de minél fiatalabb annál gázab az összkerékhajtás ha gebasz van vele. Felejtős technika.
Látod ők még egy 125-sel is kenterbe vernek mindenkit. Jobbak, el kell ismerni.