Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig is erről beszéltem. Most Killerke csatlakozott ehhez a táborhoz, lehet megtetszettem neki.
tárcsafékzárat néztem én is,van ilyen -olyan + riasztós is.Abust nézegetek,szerintem azt veszek.Immóm nincs,láncot nem akarok cipelni.Szerinted még mi lehet ami késleltet?
Úgy legyen. Nyertél ifjú titán! Már ne menj sehova ezért...
Az lehet :D kicsit lelki serultek, oket nem zavarja ha mi itt beszelunk, de azert be be szologatnak
Nem biztos, hogy van motorjuk...Nincs cetlis képük, ami bizonyítaná.
Annyi tetsziket kapott, mint a többi galériám, ergo van létjogosultsága.
Az 1000 vagy a 600 a tobb ? de megnyugtatlak, mert csak egy 125os van most. De azzal is korbemotorozlak teged vag pöcsiket
Szia! A gyári immo mellett használok egy tárcsafékzárat + vagy 10kg láncot, ennek ellenére nem hagyom utcán egyedül a motort még egy percre sem ez a tuti. A többi időt meg zárt garázsban tölti.
http://www.sportmotor.hu/foto/... pl. ez itt engem nem zavar semmilyen más hengerelrendezés, legtöbbünk így van vele, de Te hajtod folyamatosan a semmit.
Helló!!
Tudtok ajánlani valami "megbízhatóbb" lopásgátló cuccot a mocihoz?
Ti milyet használtok?
Köszi
Még unalmasabb?????? Tessék?
De szerencse nem csak ez az típusú motor van. Akkor még unalmasabbak lennének a feltöltött galériáid, így legalább van benne néha pár motorra emlékeztető motor is.
De a sportmotoron vagyunk. Az utolsó mondatra inkább nem reagálnék....
De basszus ez nem sportmotor. Így sem rosszak a menetteljesítményei pernye ugye ez is relatív! Ráadásul bejön ez a rezgő csörgő vibrációs érzés, nem kiforgatni ezt a szót!
Nem a köbcenti a kevés, hanem a teljesítmény. Nekem is 600 van, de 300le felett van.
Azok nagyon jó motorok, na meg jóval nagyobb teljesítményűek mint az enyém. Motorban de akár autóban is lehtne jóval nagyobb, de 1ccerűen nem érzem ennek a hiányát. Biztos velem van baj.
Keveset tartózkodom otthon, sokat utazom, felejtem az anyanyelvem.
Te biztos tudod, kiütötte a szemed...
Elég furcsán fogalmazol mostanában. " itt amit sokan itt"
Nem tudom a haccázas hornet az kicsi ccm, vagy nagy? Mert hogy most állítólag ezres az sv, de előtte?
Helló Pityu!
Az a baj, itt amit sokan itt csinálnak az nem motorozás csak botorkálás két keréken. Szóval ne sértsük meg ezt a szót, hogy motorozás.
http://youtu.be/TybNUHyDAI4 ezt lássák+ a murvás kereskedők
Itt B+ pórmocin.
Szia Zsolt! Én aztat nem tudhatom.