tárcsafékzárat néztem én is,van ilyen -olyan + riasztós is.Abust nézegetek,szerintem azt veszek.Immóm nincs,láncot nem akarok cipelni.Szerinted még mi lehet ami késleltet?
Szia! A gyári immo mellett használok egy tárcsafékzárat + vagy 10kg láncot, ennek ellenére nem hagyom utcán egyedül a motort még egy percre sem ez a tuti. A többi időt meg zárt garázsban tölti.
http://www.sportmotor.hu/foto/... pl. ez itt engem nem zavar semmilyen más hengerelrendezés, legtöbbünk így van vele, de Te hajtod folyamatosan a semmit.
De szerencse nem csak ez az típusú motor van. Akkor még unalmasabbak lennének a feltöltött galériáid, így legalább van benne néha pár motorra emlékeztető motor is.
De basszus ez nem sportmotor. Így sem rosszak a menetteljesítményei pernye ugye ez is relatív! Ráadásul bejön ez a rezgő csörgő vibrációs érzés, nem kiforgatni ezt a szót!
Azok nagyon jó motorok, na meg jóval nagyobb teljesítményűek mint az enyém. Motorban de akár autóban is lehtne jóval nagyobb, de 1ccerűen nem érzem ennek a hiányát. Biztos velem van baj.
Tudtok ajánlani valami "megbízhatóbb" lopásgátló cuccot a mocihoz?
Ti milyet használtok?
Köszi
Helló Pityu!