Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mától éles a terhesvizsgálat ugye beszéltük a múltkor ezt is, hogy csesszék meg!
Nekem ma van lassan jön a sesemes. De lusta vagyok kivenni majd valamikor... van én nekem főnököm aki parancsol. Egy conti hosszbordás szíjat vettem a náci bárkához mert szólt szerelőm olajcserénél, hogy kezd megelleni a nagyobbik. Mondom gec az jó? Nem. blejkó? Az sem.
Asszem a nyomodba lépek, tegnap óta munkanélküli vagyok és nem sok kedvem van újra kezdeni........ ....mondjuk nem akarnak hagyni nyugalomban no meg kéne pénz is különben nem tudok inni....
végre nekem is nyugi van, kész a szörny, nem kell dolgozni
jövő héten lesz csak fizetés addig nem kell semmit sem csinálni
lehet lazulni egy hétig
nincs pénz nincs gond
Öregszem! Vagy csak mert jó napom van igaz szar nem nagyon szokott lenni.
és-én
.....amúgy, hogy lehettél ilyen figyelmetlen, hogy egy ilyen magas labdát feldobsz egy olyan alja társaságban ahol és is jelen vagyok.
Szerintem túl liheged. A női nemnél csak az igen ami jobb.
kekszes vödör
de ő már öreg és fáj a háta, neki a kisebb is elég
Ez nagyon karaj! Tuti motoros a srác.
Múltkor még a speciálos vödörrel vagiztál! asszem a kakaóssal.
nyugi, nem az a buzi aki szopat
egyszer kapj már be egy kamagrát, aztán elbírja ismét a homokozóvödröt teli vízzel
Nebazzmá, megijesztesz....nem szeretnék ezzel tovább viccelődni mert kedvellek és tisztellek, de mégis.....mi van ha az ajkaid közé csúszik?
szerintem kifúrni egyszerűbb, betekerni egy menetes kapcsot, aztán könnyebb akasztgatni a súlyokat
szerintem nem is néz ki szarul, van saválló kivitel is
Természetesen egész közel! Akinek ilyen a nittelője...
Viszont ha nem jön ki tövestől, akkor tényleg hosszabbítani fogja.
Habár kötéllel biliárdozni nem lehet nagy élmény….
Akkor jó!
Az én makkommal? ....és milyen közel gondoltál hajolni hozzá?
Jut fejembe Sanya múkodik az 5.1 hidraulika folyadék, majd kiesik a szemem ha akarom.
Akkor csak szelfizek a tiétekkel!
Biztos? Mert ahogy leveszem most elkezdi gyártani hozzá a makkbefogót amire akár mázsa súlyt is lehet akasztani.