Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg nyugalmat és békességet,de nincs neten egy gramm sem.
Ja. Én is keresek egy Nissan Leaf-es vagy villanyautós fórumot de nincs.
Csak a kicseszett FB-n mindenhol, amire meg nem vagyok hajlandó regisztrálni, még álnévvel sem.
azt mondják a neten minden van , hát a lófaszt van minden
keresek egy kutyaharapási körvonalrajzot (mintha pl egy szerel párizsiból harapott volna ki egy darabot) de sehol sincs
egy időben én is nézelődtem
ott ahol lenne kicsit több pénz ott a munka vagy szar egészségkárosító, vagy nagyon szar környezet, vagy 6óra minimálbér többi zsebbe ha a főnök épp nem megy vadászni-vitorlázni és ad pénzt is nem csak a minimumot utalja
vagy épp állandó 12 órázás hátköznap-hétvégén folyamatosan
persze szabi nincs fizetve
pl építőipar havi 300 nettó minimum
csak ugye ez heti 6 nap ottalvással és minimum napi 10 óra melóval
szóval geciszar ez mind, még mindig csak rabszolgamunka van
Ez kb. így van, nincs itt munkaerőhiány hanem csak madár hiány van, ahol normális a lé és a körülmények oda nem is keresnek senkit. Ma voltam 4 helyen és beszéltem vagy 10-el, mindenhol a hazudozás és a végén kiderülés, hogy napi 25 óra meló és akkor talán van fizetés is és persze rámkacsintva, kissé csalni is kéne amiért persze nem állnak jót hanem ha lebukok akkor én csengetek százezreket (esetleg millát is). Ami normális munkarend ott pénz nincs, ahol kissé több van az meg katasztrófa......, de nem gond igazából, a lényeg, hogy végre nincs vállalkozás oszt lesz ami lesz.
Cseréltem a szettem kb kettő éve de ez már cserés a gates.
Két-3 bútoros cég is vernyákol hogy nincs,az egyik 210-eket emlegetett.
3,5-es kocsi.Rönyó platós,mondjuk pakolni kell le a cuccot.
ma megjött a csini flip tok a sziamiu telefonhoz lehet végre használni
amúgy 2 napot bír folyamatos youtube hallgatással minimum fényerőn aktív pc hanfalra dugva
a két nap az olyan kb 6-8 hallgatás meg este-reggel egy kis net pluszba
nekem 25 alatt volt a szett: szíj, feszítő, 2db támasztó, és egy valamilyen vízpumpa mellé
a corsához 20 felé de ott nincs támasztó görgő
Húzzá alunnyi!
ezeknek a híreknem nem szabad bedőlni
egyik ismerős is panaszkodik hogy nem talál embert talicskát tolni
mondom neki kínálj be 20 ezret egy napra megjön az ember, aztán kiderült 5 ezerért akart volna dolgoztatni
szóval van itt ember csak a kínált pénz szar
nálunk is már pénz adnak aki beszervez a céghez embert olyan szar a helyzet..... jó geci melóra 3 műszakba aztán adnak 150 ezer felé ha túlórázol 1-2 szombatot...... aztán csodálkoznak hogy nincs ember
de szíp klasszikus!
4159- volt kedvezménnyel. Köszönöm a vőmnek!
Oké győztetek
Huhh,úgy hirlik nagyon keresett a sofőr.
el kell menni valmi céghez a legszarabb melót csinálni
azt senki sem fogja tőled irigyelni
aztán nyugodt élet.....akinek nem tetszik az menjen és dolgozzon többet
a conti szíj teljesen jó én is azt veszek mindig
nem is drága és a csere periódus végén se néz ki egyáltalán szarul, szerintem dupláját simán bírná mint ami a csere
csak a húzó él van legömbölyítve de a többi kopás mérhetetlen
az astrához a conti szetthez ina csapágyak vannak azok meg végképp jók, a feszítőnek alig van hangja 60 ezr után is
Hááát, az már nincs.
Pedig az lesz, még egyszer nem akarok vállalkozást vinni, jelenleg jobb az alkalmazotti lét.
Nem, átadtuk másnak akinek van kedve tovább kínlódni vele.
Baszki..............mi van a kamionnal?
Furcsállnám ha alkalmazottnak mennél. Lehet nyugodtabb lenne melózni nem tudom.
Megszünt a cég ahol fuvaroztál?
Ez is benne volt, hogy lezártuk a céget, ehhez már végképp semmi kedvem sem volt. No mindegy, szabad vagyok mint a madár....és olyan csóró is.