Nem szeret evezni? Mi lesz ha kiönt aaaaa, mi is folyik felétek? Vidd el egyszer kajakozni a dunára vagy tiszára vagy bárhová, olyan evezőpadot akar majd, hogy még a víz is folyjon körülötte.
azért sok ötlet nincs ebben a műfajban, azt választottam amit otthon sablon nélkül meg tudok viszonylag pontosan hegeszteni
neten nézegettem a gépeket és ez lett belőle
amúgy egy evezőgép még egy minimális plusszal kivitelezhetző lenne, a jelenlegi szerkezeten semmit sem kellene változtatni, de za nem kellett a nejnek
amúgy egyik gépünkre sem hasonlít, pl a lábtolónk teljesen más rendszer
a vállgép hasonló, de azoknál kb mind ugyanaz csak a súly tartók másabbak
meg a fitnesz gépek ravaszak( itt a fitneszen van a hangsúly) mert úgy vannak kiagyalva hogy egy 10 kilós súly emeléséhez nem kell 100newton erő kell( most a precíz átváltást nézzük el) hanem sokkal kisebb
pl nyáron feltettem az egyik kisgyereket súlynak az egyik gép végére lehetett kb 60 kiló és simán fél kézzel nyomkodtam kifelé, pedig az 50 kilós súlyzót nem tudom egy kézzel kinyomni
mire gondoltál? hogy csak össze van tekerve bálakötöző zsineggel?
én ha csinálok valamit akkor nagyon megcsinálom, többnyire emiatt sem csinálok semmit sem mert a félmunkát nem szeretem, de sokat dolgozni sem
amúgy a következő jobb lenne, már most van olyan dolog rajta amit már másképp csinálnám
munkatársam elég sokat izmozik sok gépet látott, azt mondja hogy a 80as évelben ettől szarabb gépekkel izmozott fél világ
ha co-val lett volna szebben hegesztve + rendes festés(porfestés+lakk) simán 500 felett el lehetne passzolni
Valamiért én pont ilyennek gondoltam, mondjuk ismerem a melóhelyét így talán tudat alatt is ez járt a fejemben, hogy azoknál gagyibbat nem csinál.....no meg olyan nagyképűen önhitt volt, hogy az meggyőzött.
régen a 353assal ha fater vezetett minimum 1 literrel többet evett mint bárki más sofőrrel
pedig én egy kicsit jobban nyomtam mint ő
szóval a stílus fontos, meg az előrelátás
az astra meg az isten, 3 kilóért még ma elvinnék szerintem, már többször is kérte az ember
Ja. Még szűz volt a hátsóm, de te keményen toltad neki
Bár Dobogókőnél voltam már....januárban
Következő célpont Zakopane lesz, arra fele vannak szebb szerpentinek is.
Amúgy az megvolt hogy 325-el mentünk hazafelé, Pilisszentlászló előtt? Legalább is az RBiker szerint Remélem a büntetést nem ez alapján küldik, mert ekkora tempóra csak dinamittal lehet rávenni a motorom
neten nézegettem a gépeket és ez lett belőle
amúgy egy evezőgép még egy minimális plusszal kivitelezhetző lenne, a jelenlegi szerkezeten semmit sem kellene változtatni, de za nem kellett a nejnek
a vállgép hasonló, de azoknál kb mind ugyanaz csak a súly tartók másabbak
meg a fitnesz gépek ravaszak( itt a fitneszen van a hangsúly) mert úgy vannak kiagyalva hogy egy 10 kilós súly emeléséhez nem kell 100newton erő kell( most a precíz átváltást nézzük el) hanem sokkal kisebb
pl nyáron feltettem az egyik kisgyereket súlynak az egyik gép végére lehetett kb 60 kiló és simán fél kézzel nyomkodtam kifelé, pedig az 50 kilós súlyzót nem tudom egy kézzel kinyomni
én ha csinálok valamit akkor nagyon megcsinálom, többnyire emiatt sem csinálok semmit sem mert a félmunkát nem szeretem, de sokat dolgozni sem
amúgy a következő jobb lenne, már most van olyan dolog rajta amit már másképp csinálnám
munkatársam elég sokat izmozik sok gépet látott, azt mondja hogy a 80as évelben ettől szarabb gépekkel izmozott fél világ
ha co-val lett volna szebben hegesztve + rendes festés(porfestés+lakk) simán 500 felett el lehetne passzolni
pedig én egy kicsit jobban nyomtam mint ő
szóval a stílus fontos, meg az előrelátás
az astra meg az isten, 3 kilóért még ma elvinnék szerintem, már többször is kérte az ember
Bár Dobogókőnél voltam már....januárban
Következő célpont Zakopane lesz, arra fele vannak szebb szerpentinek is.
Amúgy az megvolt hogy 325-el mentünk hazafelé, Pilisszentlászló előtt? Legalább is az RBiker szerint Remélem a büntetést nem ez alapján küldik, mert ekkora tempóra csak dinamittal lehet rávenni a motorom