Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááááá, egy fillérem sincs, ezt már baszhatom.
Hát aki motorozni hívott!
Hol?
Itt egy jó csaj és nem mész el vele?!
Nem szeretem a hangos motorokat :) félek tőlűk, pláne ha a hanghoz sebesség is társul :)
Pedig kezdtem örülni
Passz, én nem értek hozzá, nem szeretem a kutyákat (macskáim vannak ). Csak ez úgy megmaradt.
kocsiba való fűthető üléshuzatból kell kivenni a drótot, aztán nincs sérülés bármi történik
bár már többfelé olvastam már, hogy a fűthető ház nem jó a kutyának könnyebben megfázik mintha semmi fűtés nincs
ha nem éri a szél nem fog fázni sima házban sem -20fokban sem
Nem mer.....
Hol a Levi? Nem jön velem motorozni?
Nem , ez a "srác" (idősebb nálam, úgy 58-60 éves lehet) Baján lakik. Valami spéci fűtőkábelből volt vagy 3 méternyi csigavonalban feltekerve a kutyaház alján. Arra nem emléxem, hogy 230V-os vagy kisfeszültségű megoldás.
Nem kőbányán lakik? Ott láttam ilyen kutyaházat
Egyik ismerős berakott a kutyának infra fűtést. Kutya bement havasan belecsorgott a 220-as fűtésbe és elkezdett füstölni. Kutya kimenekült, de 2 hónapig nem tudták rávenni hogy visszamenjen
vitorlát kellene csinálni rá
aztán amikor kedvező a szél meg lehet indulni
Kölcsönadom a Priust, aztán te is fillérbaszó leszel. Még az ajtót is kinyitod ha hátszél van
mostani is bramac cserepes, az van a házon az volt ingyen
de lapos tetőset akarok mert a teraszon lesz a kutyaház, és az asszony virágokat akar rátenni.....
eső nemigen éri, szél sem nagyon van
az első kutyánk egy deszka keretre feszített szőnyegen aludt ami alatt 2 centis hungarocell volt
az sose ment be a házba, nem tudom miért de inkább a ház előtt feküdt vagy az utánfutó alatt ha esett még télen is
volt hogy reggel csupa dér volt a fű, hófehér minden, de ahol a kutya feküdt ott meg szép zöld volt a fű
na utána kapta a szőnyeget azon elvolt, de volt hogy mellette feküdt
Nekem volt egy ismerősöm, aki vagy 15 évvel ezelőtt csinált a német vizslájának deluxe házat:
- Bramac cserép, hőszigetelés, elektromos padlófűtés termosztáttal. Ez komoly!
az izmozógép után ez lesz a következő projekt:
http://www.ujkutyahaz.eu/70X90...
mondjuk nem csinálom se hőszigeteltre se függönyösre
vannak ablakok, nem olyan vészes a helyzet, de agyalok hogy körbetekerem osb-vel + üveggyapottal mert inkább télen lesz hideg
mert ha kint -10 fok van a padláson -8....
aztán ráfagy a vasra az asszony
összesen valami 130nm, de nincs egyben, a hátsó rész nincs kiemelve, 80-90 között lehet a hasznos tér
elférne még sok minden
mondjuk van fent egy komplett szobabútor, hűtőláda,varrógép, pót mosogatógép, meg ilyen kacatok még mindig vannak
még a gyerekkori szőnyegem is megvan, azt teszem a felhúzási területre
Ha azt felengedi vizzel, megrozsdál az új géppark.
a medence fűtéssel se lenne gond, ott biztos nincs hideg nyáron
van olyan amiben kevereg a víz, vagyis valamilyen folyadék de az csak a fékezőerő miatt van
https://www.vital-force.hu/fir...
ezt kb kihoznám +30 ból a jelenlegi rendszerhez
csak nem lenne ennyire elegáns, és kábelos lenne
de ha kiagyalom az egyszerű kábeltoldást akkor még az is lehet hogy lesz ilyen
amúgy egyedül a kábel elvezetés nem tetszik ( majd ha az asszony izmozik nézehetem hogy lehetne okosítani, plusz maratni kellett volna egy-egy kemény műanyag lapot a csapágyak alá-fölé akkor halkabb lenne
nem, nem gondoltam azt