páhin vizsgázott
én vadkertre többet nem megyek mert azok egyszer csúnyán beszopattak, a kőrösiek meg alapból szemetek szóval páhi maradt ami nincs messze
régebben szabadszállásra vittem mindent, de amióta páhin is van csak oda viszek mindent
Azért kell a hozzáértő szakértő. Csak egy példa. Itteni motoros társunknak is felajánlott a biztosítója fél gurigát, megadtam a barátunk elérhetőségét, felvette a kapcsolatot a biztosítóval, másnapra rábólintottak a duplájára egy gurigára ennyi.
Egy már 5 éve is elég ridegtartason lévő lepusztult darab most jelent meg nemrég egymilkaert.
2007-es.
Csak akkor volt rajta egy daytona gátló.
Azt kicserélni simára volt esze valamelyik tulajnak az elsofek szarul kivul elvezetett csövet atfuzni belülre már nem jutott eszébe a nyomorultnak.
terepen nemigen lehet mát motorozni a sok paraszt miatt, az aszfalton meg a sok köcsögbuzifaszfej miatt
lassan tényleg csak a tv előtt a kanapén lehet jókat motorozni ahol nem kell attól félni hogy kiütik alólad a motort
Mindig tetszett a sor3 hangja, amúgy ősszel mindig van minden 500 körül, a tavaszi ás őszi árak között az 1 millió alatti szegmensben 100-200 ezres különbségek is vannak. Ami novemberben 450, az márciusban 600, meg ilyenek.
Igen. Keresztezodesben eloztem lakotton belul, a srac befordult balra, elvitte a hatso kerekemet. Nekem 4hónapra elvették a jogsimat a srác meg kapott 60ezer buntetest talan.
Van 500-ért elfogadható Triumph vagy Benelli? Amúgy kicsit mehettem Zoli előző gépével és igen jó kis könnyen vezethető darab volt, az új gondolom még jobb, oszt mentem másik haver Shiverével is és az is nagyon állat volt.
én vadkertre többet nem megyek mert azok egyszer csúnyán beszopattak, a kőrösiek meg alapból szemetek szóval páhi maradt ami nincs messze
régebben szabadszállásra vittem mindent, de amióta páhin is van csak oda viszek mindent
Tavasszal meg tíz és fél volt!
ahhoz képest ez egy nagy pozitívum
eddig évek óta 10 ezer volt, most meg csak 9 ezer
2007-es.
Csak akkor volt rajta egy daytona gátló.
Azt kicserélni simára volt esze valamelyik tulajnak az elsofek szarul kivul elvezetett csövet atfuzni belülre már nem jutott eszébe a nyomorultnak.
lassan tényleg csak a tv előtt a kanapén lehet jókat motorozni ahol nem kell attól félni hogy kiütik alólad a motort